我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
有蘋果logo 班廢老會唔會起槓架

番到樓下 建制派開始做野
係咁派野俾人
Push
呢個mama地
等中央看認唔認証
我可以係順利村擺街站,應該點樣做?
有時一開utube睇熱門都係個啲垃圾黎
樓主 做得好
見有建制cap圖話假嘢
我哋可以反cap圖話返佢哋係假

一來可以令啲廢老唔會立亂傳閱建制派長輩圖

二來可以畀佢地思考同埋搵真相
[反送中] 《撐港共商戶及老闆》舉報中心
https://lih.kg/1221024
路過改下文先 中國特色的左仔口味版

咱们中央调查的结果出来了!
🤬🤬🤬🤬私下跟美国串好了!
利用条例,企图把数百億属于中国香港的外匯捲出去!
把香港架在刀口上! 以換取贸易战的优势,添烦添乱,其心可株。
通过党中央、人民政府、以及人大特别调查委员会的努力不懈,
查明🤬🤬🤬🤬漠視中央利益、利用自身背景、与英美勢力媚來眼去、把香港搞垮!

看來報告出台,顿时发现人民都被他骗了!

另外,原諒我用😡😡帶定頭規,費事有機會被狗咬
呢個假網嚟
吹大左
用wordart整
笑左痴左線, 一出街勁多人airdrop
send左俾兩老 no feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞