我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
林鄭兒子在小米工作
之後又跳到英國去
分門就是出賣中國

小米是除華為以外第二大
出賣小米就是出賣國家!
Alliance for prosperity and anti-extradition bill
Prosperity 同經濟有關 又話埋畀人聽反修例
可以幫手整呢類型既片,有無人可以提供文字
https://www.youtube.com/watch?v=EpO9_rX8_nU
可唔可以搵人幫手做searcher
幫手搵d Facebook 最多廢佬師奶
同埋,如果許可的話可以擺啲1-2張凳喺度,佢越坐得耐就越聽得多,之後飲早茶嗰陣就同啲茶友有多個話題
有料
我係SW學生
有街站tips

1.三人之內唔使申請
2.但如果俾人投訴 會有管理員趕你走
3.通常管理員都會叫你細聲啲 你就配合佢
3個人入面 搵一個專門同佢傾嘅 乜都可以傾 天南地北都講 總之拖住佢 其餘果兩個繼續做
4.唔好要管理員難做 如果佢哋去到要報警 就要轉位置

5.如果差佬真係嚟咗 都係同一方法 不過就要小心啲
真係唔得唔好博 寧願轉場繼續做

加油
請喺2置頂 thanks
逃犯條例有啲癡底
堅係難,自己唔信仲憎到死
目標對象又係貪心狗西廢老
呢樣真 推
我見嗰d養生group好多廢老
個人完全代入呢種心態
你就幾無恥都講得出
好想睇巴打表演
但又警忍唔住打
agger
Push
唔好意思唔識用連登係出面開左個post,明明我係想回覆
好7啊
感謝巴打提醒已經改左做妄顧,趕住1001前出整得太急冇check錯字sor
我都發現到有部分逗號係英文果隻,已改做中文逗號
另外另一位巴打話白色難睇所以我逃犯條例四隻字改左做用粉紅色,我唔想用紅色太搶,紅色保留返係D真重點到
「廢中廢老建制唔係無道理,活咗大半世人,最想就係穩定,最想就係有小便宜,最想就什麼都不變。

main point: 想穩定不變 就唔好修改法例

我地都想穩定 所以我地反修例
通過法例
香港的高官準備到英國去?

林鄭月娥丈夫,林兆波(國藉:英國)
林鄭月娥兒子,林節思(國藉:英國)
林鄭月娥兒子:林約希(國藉:英國)
做戲做全套,自己acc嗰啲黃絲呀新聞呀大頭相全部剷走!我哋係一班正常人嚟咋!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞