我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
頭先係電梯lobby都聽到啲廢老係度講
話唔明點解林奠係都要行呢條例
好想同佢講解下佢就入𨋢

可以幫手設計

㊙️㊙️㊙️转發俾摯愛嘅十名亲友💝一起守護香港💪🏻💪🏻💪🏻
英賊林鄭亂港陰謀,企圖搞死香港經濟,首富李嘉誠已走佬‼️

中央政府🇨🇳亲信:「黨並沒有指示香港要有逃犯條例!」😱😱林鄭不聽中央指示,主導強行通過逃犯條例,一旦通過,香港經濟將嚴重受損。😱😱

商人們早已洞悉先機,香港首富李嘉誠已出售中港資產規模近2,000億元,香港及外國企業將會大規模撤走,失業率勢必大升。🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️😭😭

💸💸💸自宣布逃犯條例修訂以來,恆指已由最高三萬點大跌至二萬六千點📉📉,人心惶惶,而樓價極有可能於短期內暴瀉,市民隨時變成負資產!💸💸💸

外資:撤!😨
股市:跌!😭
樓市:跌!😱

林鄭被外國勢力所控,一家均有英國國藉,港英餘孽企圖反中禍港,令美國於貿易戰打倒中國!家人手持英國國籍🇬🇧🇬🇧🇬🇧的林鄭月娥並沒有理會中央反對、一意孤行,因為財富都在海外,丈夫及兒子一直身處英國,不會關心條例成立之後,為香港帶來樓價下跌🏚🏚,國際地位下降,港元眨值等巨大災難,就只為自己想「立功」回到英國一家團聚👨‍👩‍👦‍👦。可惜國家並不支持🙅🏻‍♂️!

🙏🏻🙏🏻保民生 抗修例 稳經濟 你我有責
保衛香港行動,就由今日開始!🙏🏻🙏🏻
麻煩各位如果家中仲有廢中廢老盲反 反修例,就應該平心靜氣講解佢地聽,千奇唔好鬧交
望到標題個幾隻字個pattern,再望埋正皮心諗連登仔係咪痴咗線
入到個po睇頭個段先發現
支持 對付廢中廢老應該因材施教
推呀!其實唔撚使咁有design , 奶共個啲本身都冇design , 示9旦整啲紅底黃字已經得
大家記得接觸佢地果陣 要同佔中,佔立法會 割蓆,唔係佢地唔會理你
加埋呢堆
最緊要係屋企長輩啊!!
但想問犬可不趕走我地?
支持你呀巴打
以其人之道還治其人之身
快啲叫醒長輩
應該底面各印 正體同殘體,咁先夠味道

其實好多都係真實野,只係需要用建制式政治宣傳!

記得 已認證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞