我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12430 Like 27 Dislike
外國幾時凍結佢地啲資產
林鄭終於露出尾巴!特朗普笑了!樓價跌了!
引發民生風波拖垮香港經濟!官員收了外國利益。什麼修例是假的!企圖引發第二次佔中!癱瘓香港!
癱瘓多一天!急急撤資!民生急跌!經濟重挫!
經濟一夜回到沙士時
個fb page 整唔番?
好似話如果香港區嘅account開就會係香港區嗰個親中嘅team搞
喺外國開嘅account開page就唔會係香港嗰team搞
洗嗰洗搵外國巴打幫手?
push
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20190615/s00001/1560566718349/【逃犯條例】路透社引述資深警務人員-警隊內不滿特首處理危機「瘋狂」-感成磨心

警隊亦指林鄭瘋了!勿讓特朗普搞亂香港!港英餘孽正策劃民生風波!
中央齊說不!警察齊說不!
有冇人有暫緩唔等於撤回既長輩圖
其實可唔可以整啲類似「港人港地」fb page嘅’like=贊同’圖,嚟爭取藍屍同差佬支持反送中。
而家啲長輩圖太過傾向廢老同大陸佬,冇乜爭取到中產嘅民意
http://std.stheadline.com/daily/article/detail/2019470-港聞-情勢急變+行會成員也蒙在鼓裏

林鄭詭計 原來港府高層一直都蒙在鼓裏
修例是假的!亂港是真的!
林鄭急了!特朗普打什麼鬼主意?
修例毁民生毁經濟
一百萬人上街癱瘓香港經濟!
恆指跌跌跌!樓價跌跌跌!
林鄭拖了一天試圖引發第二次佔中!
此婆娘居心叵測!
(英國外相圖)外國勢力搞鬼慢性拖垮香港經濟!中共亲信指示立即停止亂局!

暫緩係林鄭慢性拖垮,引發佔中嘅詭計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞