我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
咁可以錄定音 由師奶派傳單 好似區議員咁
呢招真係幾掂
就算水唔到d廢老,等佢地知到呢d圖係唔可信既都好
加油呀巴打
認同請分享!
功德無量!
一家平安!
屯門公園廢老之地
如果同班老淫雞講修例後無得係街搵食
9up話會比公安帶翻去審
之後邊唱邊幫手派比廢老 咁就
我發緊夢
屌比錯負皮
開啲假AC喺唔同新聞page度留言
入埋啲撐警乜乜柒柒就最好
呢張唔錯
如果可以 整埋小數族既標語
加多句
修例通過,朋友,你翻印度食蕉。
可以試下企係工聯會隔離或者對面派
同志們!我嚟喇!!!

高仿咗 https://www.safeguardhongkong.hk/ 嘅文宣設計
主要都係嘩眾取寵少字為主

利申:傳播系出身平時唔係做開喱啲
再利申:處女post有咩唔啱屌細力啲
唔係送中禍港先岩咩
連登長期熱門

前言:
我們現時不忍有人搞亂香港,破壞了我們多年的經濟發展。我們都是愛國愛港的好同胞,但現時大多的香港人都被糖衣毒藥蒙蔽了,所以我們要團結起來,為香港發聲 ,爭取公義,強調保民生,促和諧,建造一個安寧的社會

宣傳行動
1. 請大家幫幫忙在whatsapp轉發長輩圖

2. Facebook 圖,會有人打理上Facebook 專頁page,定時update

3.主動密集轉發至愛國組織page,我們都是一家人

4.靠airdrop空投poster 去中游份子,告訴他們我們都要愛港爭公義

5.宣傳前請加入愛港愛國大聯盟 撐警大聯盟 我們都是一家人

目標:
1.拉攏愛國同胞加入陣營
2.打造一個具權威性全新宣傳發佈基地Facebook page
3.打破敵對陣營的糖衣毒藥單一宣傳

注 :第一波攻勢作為試探軍情之用
若收到長輩無論好壞消息 都作通報
以調整下一步策略

期望大家救救香港
暫時覺得呢張最好!!問:個logo係循環再造緊啲乜

其實大家想佢哋最後簽名聯署定點
驚廢老以為都係李思煙啲frd 然後冇改變過想法
認真可以,短時間內接收意思相反既資訊會引發思考
by 文宣第一號大隊同志發出
唔要膠
cut左上面3個人出得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞