我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
所有曾經支持修例既都係偽建制派,違背黨中央指示,一定要清算。
另外由於頁數太多 討論方面有困難 請到新POST集中討論
有冇人幫手整張長輩圖
cap新聞圖片
建制撐修例->撐暫緩
然後寫建制只關心選票
反修例大聯盟關心你
呢個好
https://m.huanqiu.com/r/MV8wXzE0OTk5OTY3XzI4Ml8xNTYwNTMxOTAw
社评:华盛顿为香港设置新陷阱,其心可诛

特朗普真是笑了!中央黨媒轟香港亂局!
林鄭搞鬼拖垮經濟!中央說不!
幫手去香土推
突發!緊急!

大律師工會發現另一條法例可以將殺人犯送去香港!
快速轉發呼籲政府終止修例,
除去外國勢力插手的藉口!

徹回修例!還我和諧香港!

轉發給20 位香港人,一齊保衛香港!
專頁暫時比港英餘孽封左
我地應該暫時將文宣轉去假冒我地既page
例如:港人港地 保公義 撐修例
巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!巴打 幫忙推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!
有乜所謂,咪開過個,目標neutralise d廢老

勿忘初衷
香港要穩定! 香港要發展!港奸林鄭唔好再搞亂香港!

不要小看網絡平台的威力,
每多一個發聲,
就多一份力量!!!

大家可以都叫朋友係自己既網絡平台到發聲
呢個係其中一個發聲方法
不要俾政府睇死
我地係唔會就咁屈服強權

一齊呼籲香港KOL清晰表明立場去發聲!

急!!需要大家幫手!!
https://lih.kg/1219585

你好,
作為香港既KOL, 係應該做Key Opinion Leader應該做既事!
如果你是支持這次香港的抗爭運動,希望你能夠發揮不同角色的作用,係你既網絡平台上發聲!

作歌既可以作歌,拍片既可以拍片,寫文既可以寫文。
但絕對唔係求其出個story, 影下地下,影下天空,就話自己緊張香港。

亦希望你清楚表明自己的立場,不是食大茶飯講d唔講d, 而係真真正正講出你對引渡法既睇法!

當你口說支持,但又沒有就著KOL的角色,在網絡平台沒有就香港的抗爭作出清晰的回應和表明立場,身為Key Opinion Leader, 你慚愧嗎?
有冇用android機巴打識點玩airdrop
等我搭車嗰陣傳下啲圖都好
套用返佢地既圖,大大隻字寫「警察媽媽訴說:係林鄭一意孤行違反中央命令,搞到我警察兒子成為磨心」

發夢有朋友整左呢張圖 歡迎任用

推!
[url]呢條路已經行岩左 黎緊所有選舉等等都要利用廢老去做 大家唔好三分鐘熱度
因為即刻受到封鎖即係証明呢條個方向冇錯
大家加油[/url]
有冇廢老最中意講嘅獅子山精神長輩圖

同埋可以整個微博水印喺角落
唔洗買頭版報紙啦,直接拎黎用啦,保民生反送中,香港要發展!

呢個好似係新post,大家幫手撐起

《保民生 抗修例 大聯盟》專頁今晨遭到封鎖
https://lih.kg/1224333

邊位巴絲打
要快啲準備記者會後用長輩圖呀喂!!!!!!!!!!!!!!
!!!主推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!
1. 撤回惡法
2. 撤回暴動指控
3. 釋放被捕示威者 停止白色恐怖

!!!主推6月16呀 保民生 反修例 大聯盟 !!!
1. 撤回惡法
2. 撤回暴動指控
3. 釋放被捕示威者 停止白色恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞