我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12430 Like 27 Dislike
中產,老母老竇嗰輩唔會信 長輩圖

整啲專業啲嘅圖啦
要整埋YouTube 個d得字既片
呢張好撚癲
支持
真係忍唔住留言!!做得好呀!!send 哂入親戚既whatsapp 谷全部都無懷疑!!笑到我痴線
就係要呢啲
施夷之長技以制夷
Like下個page ,我覺得爭取反送中,仲有好多可能性,好多勇士行最高,但係其實好多人都想係屋企默默付出!
長期作戰,理性,非暴力!
https://www.facebook.com/Arrowofpeace/
再次提醒
要用Facebook嘅巴打

唔好用真身!
唔好用真身!
唔好用真身!

用真身只會令佢提高警戒
最好係開個簡體字分身like/ share完自己再share俾身邊廢老
支持!!!
推推
到第二波要印banner,擺街站,再有多d資料情況再整合
加油各巴絲!
要長期抗爭不如試吓呢個....

全港不合作運動 - 抵制建制派商戶大行動
https://www.facebook.com/Boycott689

㊙️㊙️㊙️转发俾挚爱慨十名亲友💝一起守护香港💪 💪 💪
英贼林郑乱港阴谋,企图搞死香港经济,首富李嘉诚已走佬‼ ️

中央政府🇨🇳亲信:「党并没有指示香港要有逃犯条例!」😱😱林郑不听中央指示,主导强行通过逃犯条例,一旦通过,香港经济将严重受损。 😱😱

商人们早已洞悉先机,香港首富李嘉诚已出售中港资产规模近2,000亿元,香港及外国企业将会大规模撤走,失业率势必大升。🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️😭😭

💸💸💸自宣布逃犯条例修订以来,恒指已由最高三万点大跌至二万六千点📉📉,人心惶惶,而楼价极有可能于短期内暴泻,市民随时变成负资产! 💸💸💸

外资:撤! 😨
股市:崩! 😭
楼市:跌! 😱

林郑被外国势力所控,一家均有英国国借,港英余孽企图反中祸港,令美国于贸易战打倒中国!家人手持英国国籍🇬🇧🇬🇧🇬🇧的林郑月娥并没有理会中央反对、一意孤行,因为财富都在海外,丈夫及儿子一直身处英国,不会关心条例成立之后,为香港带来楼价下跌 ,国际地位下降,港元眨值等巨大灾难,就只为自己想「立功」回到英国一家团聚👨‍👩‍👦‍👦。可惜国家并不支持🙅🏻‍♂️!

🙏 🙏 保民生 抗修例 稳经济 你我有责
保卫香港行动,就由今日开始! 🙏🙏

幫手改曬做殘體
原文有殘體有繁體有d odd
果5點
我個 friend 需要個5點幾字
模仿藍絲五毛
建議大家每個post/whatsapp加
​保民生 穩經濟 反修例
真係講講吓就變真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞