我宣佈《保民生 反修例 大聯盟》正式成立

4376 回覆
12429 Like 27 Dislike
呢個掂到仆街 將啲街站擺喺公園廢老隔離
我就額頭綁黃絲帶屌柒你地 叫你地咪除住政府做野
啲呀叔應該會振振有詞咁屌到我仆街 我就狼狽敗走
你地就即刻讚呀叔
掂晒
不如用Prosperity
內應外合

幫港出聲設計風格
完成版 請幫忙轉發
支持
你d黃絲又搞亂香港
係咪要日日暴動先安樂?

隔離正常嘢可以派俾正常人
街站建議:

搵人先錄段音瘋狂loop,嗌成日真係聲都沙。

所有出街嘅字眼內容都要小心,最好有律師睇吓有無漏動俾位人入。

派傳單要執好個look,男嘅唔該露額頭著polo裇,最好係會展頭倫敦金look,女嘅就包得密實啲化妝淡啲。

基本上啲人係會怕收傳單,除非有著數。
每次只有幾秒時間同目標講句
令佢會企喺度繼續聽 / 會收你傳單嘅說話,
記得要賣笑咁講多謝豬持16號見。
我係SW學生
有街站tips

1.三日之後唔使申請
2.但如果俾人投訴 會有管理員趕你走
3.通常管理員都會叫你細聲啲 你就配合佢
3個人入面 搵一個專門同佢傾嘅 乜都可以傾 天南地北都講 總之拖住佢 其餘果兩個繼續做
4.唔好要管理員難做 如果佢哋去到要報警 就要轉位置

5.如果差佬真係嚟咗 都係同一方法 不過就要小心啲
真係唔得唔好博 寧願轉場繼續做

加油
請喺2置頂
https://youtu.be/PNdIMyFgliQ
有無人整到呢啲片
急求法律撚
pish
支持
精簡唔係唔好,你要明白,癈佬做咗幾十年人,最緊張就係關乎自身福利。
所以先要俾佢睇到重點,佢實有興趣聽,聽完就會以訛傳訛咁周圍講,講多幾次,假都會變真
-綜援、生果金、長生津
醫療
公屋
傻豬
係三人之內唔使申請
咁深佢地聽唔明
有冇人可以整埋黑警暴力既片呀 wts好多長輩片抹黑我地

加個框同字 唔好過1min 最緊要講到林鄭用狗武力搞亂國家!

例子: https://drive.google.com/file/d/1kA2yNmBT5FItARgTGZqQhi97Eus6hoGX/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1hyFSjmkorUeb5K27JZqYOpiUl8Qq1FYh/view?usp=sharing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞