又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
4-5年可能難d,3年唔壞已經好好,Surface壞咗無得維修,只可以一換一。
有價啦咩
琴日搵到4點幾...
對呢方面冇睇開唔熟..搵部I7 16GB RAM既notebook
起碼都要萬二萬三蚊...好撚貴
屌,我都試過,拍咗下個mon落底板嗰個位置就正常返
Zephyrus s 取代唔到area 51m啦
Btw zephyrus s 好似無晒特價了
$15000HKD GU502GV 入手,港行
想問係邊到買
如果部機唔寄香港可以點搞?
買部寄架啦, 用轉運9成9奶更多野
深水埗ROG shop
Newegg本身都伏伏地。
仲要冇國際保養,買唔過.
我之前係新蛋買過部Gigabyte冇咩問題
只係擔心Acer冇國際保
萬六蚊冇保養
不了
岩岩係YouTube睇關於 computex既片,似乎Asus zephyrus6月中 應該就快有新機。
我想問係newegg買野穩唔穩陣?之前dpost話個shipping好耐見到部zenbook14特價6千幾好想買
我之前買左部aero都係1星期內到貨 好快下
外國出咗Zephyrus G, 香港已經出咗 Zephyrus M,computex 嘅只係將之前發報會嘅再放下公開場合露面下~
1070個部賣曬....
g review 真係好一般

粒u 係敗筆

咁樣的表現索價1099/1199
係呀,一個早講咗有買襯手
個MON都好差
一分錢一分貨

3750H 1660timq 120hz mon 512ssd 賣街叫價1199

我諗唔到理由1299 唔去狗衝部 zephyrus s 1070mq

8750H 1070mq 144hz mon 512ssd 另加靚case喎,g 比較膠仲要無得開蘿柚吸風
8750H 同3750H 已經差好遠

3750H 其實實測連8300H 90% 都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞