又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
等得就最平

心急主最下面

我試過用慢運但佢出DHL(月頭部zephyrus s)

但慢運又試過兩星期先到
何苦焗住佢散熱

三日內就會整走佢😂
因為我係一個美工人 haha
我冇加錢, 只做慢運, 4號落ORDER, 8號送到
星期四晚係美馬落單GX531
揀左最平果個運費
到宜家仲係not yet shipped 請問係咪正常
之前同一個ac用第二張信用卡
試過比人cut單 唔知點解
今次用第二張 但都有d擔心
岩岩踩中周末 正常
想買部15" 比細佬
上下網同打機為主 佢都係打LOL, OW, APEX
筆直 ~8K
求推介
考慮吓加絛8gb ram

打機會勁好多
好似毻但攞上去要佢加

你打去問吓吧
請問呢隻ram & ssd是否岩用?

Ram好似ok

WD GREEN 你除非窮到窿,要不買MX500
咁請問邊款1tb ssd會好d?
謝謝
可以上官網看看有冇DRIVER要UPDATE, 如BIOS DRIVER
咪講咗mx500
打算衝gx502,但係美森幾時先有貨
上幾頁講8200 pro都ok
睇錯,原來唔係2280
有無巴打買左 ideapad L340 gaming
呢部美國無,搵唔到評測
見佢部機咁薄,懷疑佢散熱效果如何
行哂成個香港都冇Ryzen U既notebook(多工),想試吓amazon買

知道asus有全球保,所以膽粗粗想試下買部2500u-2700u既

各位巴打覺得依部如何?

https://www.amazon.com/VivoBook-Dual-Core-R5-2500U-Processor-Graphics/dp/B07J9W3HNW
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07QQB7552/
我買左呢部3500u
等緊收貨
抵wo有埋ssd, 下個post加埋上頭先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞