又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Notebook 打機限制多

性能,散熱,升級能力

有得揀就 desktop 打機 laptop 文書

買gaming laptop 一係有需要周圍去,或者土地問題放唔到大機,或者好似我呢d癲佬想爭取時間周街打機
唉 我又唔想13000整部desktop始終出面做野周圍去,整部laptop又好似打機麻麻 好矛盾
1070max q
極高

可以參考下
係 不過我之前係amazon買
普通文書機有咩推介
姐係我上面條link另一部黎
咁講香港買貴咁多
有聽過香港代理講佢地入貨價同外國零售價差唔多
仲要自己食埋售後不良品之類
咁newegg買唔買得過
冇乜分別 有價咪買
好的
香港鋪頭要食壞貨+鋪租貴, 所以唔算係佢地問題, 做生意就係要賺錢
講真如果你買非asus, 最好買返港行, 買水貨就自行衡量風險
lenovo點解係外國set到咁平好似係要同dell果d鬥, 聽講lenovo notebook係美國業務係蝕錢 (好似之前睇新聞講過).
我細老之前買左部華碩 1060佢話玩d勁game會好熱,好快頂唔順叫我咪撚買laptop
[desktop]有冇人見過alienware aurora嘅sale
諗緊衝唔衝newegg gx502
有冇lin? Search唔到
食水深仲咁多借口
gaming latop一向一分錢一分貨
10000都ok 但見有d成兩皮野不了
重點就係佢地廢
同人廠deal個價可以deal到同散客上網買差唔多
仲要係散鋪要同代理再拆 所以香港買行貨成日貴四五成 仲要食貨尾
10000只係入門機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞