又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
色準麻麻,但勝在堅4k 同輕

出街就粗粗地玩算

15吋4k mon 平過17吋好多

我呢隻近3000
i3 7130u 用windows 10 home,上下youtube / facebook / 用MS Office 會唔會慢?睇緊一部2手
淘寶野
唔要求咁高了
係邊間淘寶買呀
間嘢叫深圳市極視界
實好貴
一定好貴

抵唔抵?減埋citi 949usd
我見zenbook pro 同 dell xps 15 定位同spec好似差唔多
上網睇啲review話xps電量同display好過zenbook
諗緊買邊部好
XPS 會有啲少問題
要自己搞搞佢
不過要睇自己需要
我自己買左dell precision 5530 4K版
貪佢可以自己upgrade 到64GB ram
同埋用筆
呢類型laptop 你可以留意埋X1 extreme
precision重好多wor好似
同XPS 15一樣
兄弟機黎
各位巴打 想問 係amazon us買完之後 係咪就咁轉插就可以? 洗唔洗變壓
Huawei Magicbook 用AMD R5 2500U,4000人仔抵唔抵
2500u既機都係4000-5000$, 差唔多啦
1050ti不了
但有512gb SSD, 8gb RAM
想出部zephyrus s, 但係粒電唔多掂,同埋自己加RAM 又好煩,好似好難開個chassis
Zenbook pro duo大家點睇?
係咪又會放舊機?
一個字 好撚貴
請問文書機...
只用黎畫圖(autocad)同用Microsoft office
應該買邊隻好
睇中左surface laptop 2...貴左少少...
但如果好似只係上述既用途既話...4-5年用唔用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞