又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
依部散熱ok?
2.1kg
薄機散熱佢數一數二架喇
之前買左尼部 ,但打唔到機
俾深水埗班友呃左

Lenovo Flagship ideapad 310 - 15.6" Laptop (Intel Core i7-6500U, 2.5 GHz, 12 GB RAM, 1TB HDD, DVD-RW, HDMI, Bluetooth,Webcam, 802.11ac, Windows 10)
依家又無事 不過反而個芒有死點
聽歌又拆聲
可能我果部真係QC差
聽日去整整
SSP班 sales 一向唔可信
除非有相熟
Amazon係咪買唔到I7版Zenbook pro 15
我打I7個型號都係出返I9版比我
FX504GM <- 呢部有無人用緊? 網上睇好似有freeze/ overheat 問題,
交左好多學費
呢部屌得過?見台灣GU502 冇出RTX 2060,得GX502有,但呢部輕啲又有出2060
不過唔係Amazon 出同賣,信得過?
ASUS ROG GU502GV - 15.6" FHD - i7-9750H - NVIDIA RTX 2060-16GB - 1TB SSD https://www.amazon.com/dp/B07RDJ8PC5/ref=cm_sw_r_cp_api_i_fI27CbFPMAKRC

你指係touchpad 係screen 嗰個model ?
冇錯
只出過i9版
我上Asus個網係有i7版架喎

FHD Zenbook Pro 15(UX580GE-DP8705T)
美國版ux550ge 個touch pad 唔係screen
580係有i7版喎
咁要搵下邊度有賣呢個model 啦
我淨係搵到香港兇宅特價12999,想睇下amazon會唔會平啲就淨係搵到i9版
我見Asus 個網i7版得best buy 有賣
ux580gb-e2003t
Amazon買咗部asus返嚟...睇返產品登記個度唔夠一年...
買左used?
求幫忙,定等香港出行貨再決定好啲?
等下,唔係amazon有機會係local機冇國際保
有沒邊款可以用埋type c差電?
唔打機,純文書, ,要輕便

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞