又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
9350,9360
XPS 13會好啲
少左過熱問題
其他問題其實多數小問題
整體都ok嫁
9380同新嗰部2in1超正
GX502 係咪dual channel ram?
icic,,9360 係咪可以用type c 充電?
yes
不過要用啲好嘅PD牛
想買部notebook for 女朋友用
六千左右 可以一齊玩下小遊戲就得 例如borderland之類 連線既game
想問有乜選擇 第一部升到上799 會唔會有其他選擇 又或者香港可以買到
咁當然啦 有張1050既顯卡 以後有乜Game都可以一齊玩麻
唔係話新但蛋有部1060的賣5800嗎?

呢部抵屌嗎?
但好似沒新蛋同森林買咁穩陣

唔送香港
仲未出貨
你係咪冇撚到amazon做seller
你落咗單應該無問題的
有冇type-C hub推介?
想買個有full size SD卡同lan port hub 睇綠聯得連埋hdmi太大舊
係amazon
hope so
請問專家大神
Under 7k
文書15-17寸
256GB SSD+ 1TB HDD
只需要i5效能
Display無要求
呢個諗法會唔會太苛刻
第2部自己加ssd
感謝!
有無邊部係滿足上到要求?
唔係好識點樣自己加先想網上買唔洗煩
ASUS ROG GU502GV - 15.6" FHD - i7-9750H - NVIDIA RTX 2060-16GB - 1TB SSD
https://www.amazon.com/dp/B07RDJ8PC5/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_RdjaDbP1ZCJFH

請教各位師兄,呢部點睇?
2060 實測勁1070mq 10-15%,仲有RT玩
9750H 你當勁8750H 5%
1TB SSD 幾正
機型又新少少
不過賣2000美金 即係成16000

早排1299買GX531 性價比高太多
呢部港行都係萬六,仲有32g ram。 攪到我心大心細…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞