又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
https://www.amazon.com/8th-Gen-i5-8300H-processor-GeForce-FireCuda/dp/B07HRZDDJX/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1528526461&sr=8-1&keywords=asus%2B8300h&th=1

係到更正返第一部條link先, 呢條先係跳去699$果部, 唔知幾時突然本身果部轉左係899$ 下個po轉返
留名
痴撚線
Amazon已經ship 咗

仲同我用DHL

EXPECT 星期三到

但其實DHL 星期一已經到啦

我俾咗26蚊美金運費咋喎
條link好似無得揀ssd?
期待開箱
舊嘢有乜好開
巴打想問GE63 1060/2060 定你呢部抵玩D?
窮JJ用緊GE60想換機
等你無得再取消
咁都好,幫我下決心
各位巴打,小弟有做代購Amazon Asus Notebook, ,價錢比你自己落單實惠,睇啱型號可tg我傾下
https://t.me/hosimlau
買呢d散熱係咪真係有用?打親機都成百度辣大脾
好想買aero 17
買完部asus s410un
發覺得256gb ssd唔係好夠用
唔係好熟notebook野 我可唔可以出去買條hdd裝入去
定用外置hdd好
同埋有冇推介 1tb hdd
呢部機舊電勁細
阻力點充電器又大舊 又冇type c充電
新aero 正到仆街,散熱改強左好多,A面個GIGABYTE 轉埋做AERO
仲出埋銀色

Computex 上面仲有部機保証0度放部機入去跑3d mark 同放係出面部機跑分差唔多(show off 散熱能力)
岩岩落單買左部 dell inspiron 7000 系列,i5 8265 256ssd mx150
連運費667usd
平撚過京東,即刻屌左
dell官網?
Amazon
有無link呀 thanks
Search inspiron 7580
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞