又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
睇你用嚟做乜

除非你好需要便攜性,要不然唔建議用薄機打太重型的遊戲

始源細部散熱始終受限

不過zephyrus 散熱喺薄機嚟講算好,都買得過

你仲有咩心水?
都有睇部531, 不過而家要1349。如果係1299都買左。
ram 同 ssd都差左一半
32gb ram 用得著?
唔識嘢先決定唔到
我三部電腦,得一部32gb

其實我無幾可用得著
明白,借問多句,仲有邊間公司係全球保?
5千幾1060 果部玩TOTAL WAR THREE 中效OK?
未係amazon買過電子野

想問下個plan買唔買埋好
應該無用 果d plan係美國土炮plan
香港要整用國際保
想問下用來玩下online game(大作用ps4玩)
睇下片做下普通文書野 Budget 7000內
除左頁頭部華碩 仲有冇其他推介
暫時資料所得asus係香港有100%安全國際保
你想買其他牌可以當水貨搏下
新gx531到左冇心機開箱同setup 屌佢老母黑警
大家都明白,無人有心機

個post都靜晒

Anyway, 生活還是要繼續
想搵部4000-5000左右嘅機
主要做下文書 打下啲舊GAME同睇片
15.6吋 SSD
THANKS
看來我買那部真合時, 有$599特價再減埋50 CITI, 剛好4550, 有SSD, 合晒依位巴打的要求
i5 9300h gtx 1650 咩價位合理
估計係899美 但asus未出
amazon已經有部msi但香港買當水貨
#1 個部仲未變返699
如果去京東買點睇
Dell/msi 會唔會渣好多
而家第一部要食799
但好處係1050ti (好1050少少但一樣係大作低效)+本身有ssd 唔駛自己再加
依部行Intel UHD Graphics 620, 你打機唔知得唔得, 我諗未必得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞