又係時間推吓Amazon 平價notebook (16)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
不如加多800 買之前NEWEGG那部58XX INTEL 8300H 1060 3GB RAM 那部
我買左番黎淨係開左箱未setup過😔
又要去台灣做野又要屌黑警
連星期日遊行都去唔倒
搞到無哂心機
btw遲下要爸爸教下我整cpu電壓🤣擺盡部機既效能
可唔可以俾條LINK我 唔該哂
我果部cpu體質麻麻 淨係可以-0.155v gpu就好超得 未有時間試盡
心情唔太好唔係好想打機
剛上NEWEGG看過, 好似冇左了....... 上星期仲見有做特價
我唔係太識整
個app dl左落嚟,上網睇教學又唔太明,遲下請教你地🙄🙄
過埋星期日再講
又唔算成日打嘅 我諗一個月都唔知有冇一次
Software:3d ps ai
Game: overwatch

想要輕 8000-1萬樓下邊部最好
有冇人知asus zephyrus gx502 幾時會出? 岩岩出左Citibank 新信用卡想食個迎新
L4D2 同 simcity
就係衣部!
咁即係我樓上搵到個部都玩到?
有無人同路 有建議
唔啦 就買呢部啦
想搵一部 8000內 可以打到機 同繪下圖既機
Game: war3 Csgo
Autocad
求巴打 賜
有無邊部好似XPS咁輕便輕便機價錢好似同香港差唔多
8000左右
終於買到枝T5鏍絲批打開個機背睇下~

有個位可以加多個ssd~

但我應該買2280既m.2定nvme?

依個係機入面本身果條ssd

$10000左右
畫autocad 唔想太重 行8750H或者9750H
可以自己加ram同埋ssd
請問有咩選擇?
GX531 2.1kg重左少少
係香港買Dell Inspiron 7590如何? 1.8kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞