雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
之前食開正廠保記400蚊28粒
今日開始轉食副廠保記(印度版)350蚊100粒

巴打係邊度買

巴打係邊度買

上森髮訂
頭先唔小心跌左粒保康絲落地下,個coating 會唔會就咁爛左?因為好驚老婆掂到
想問下之前有用過 rogaine foam 5% 脫髮情況無咁嚴重,跟住懶左一段時間無訂所以無渣,髮線就繼續退後,依家想買番黎用但見到有第二隻kirkland 想問下兩隻有咩分別?

同埋rogaine 同 kirkland 一支幾錢先合理?

thanks

我岩岩試左ebay 訂12支kirkland foam 連運費都只係1250左右

等緊佢運黎

留意左過期日子未

係咪一定要信用卡

我用tap & go 申請paypal 黎比錢

唔洗再落paypal

仲以為paypal 個匯率好d

paypal 一定貴過就咁用信用咭
唔係佢賺咩

最大路既副廠藥
頭先唔小心跌左粒保康絲落地下,個coating 會唔會就咁爛左?因為好驚老婆掂到

拖一拖地
放心 冇咩事

拖一拖地
放心 冇咩事

唔該晒

我岩岩試左ebay 訂12支kirkland foam 連運費都只係1250左右

等緊佢運黎

留意左過期日子未

係咪一定要信用卡

唔洗再落paypal

唔係佢賺咩

係比自己

下次都係用信用卡算

等緊佢運黎

留意左過期日子未

係咪一定要信用卡

唔洗再落paypal

唔係佢賺咩

係比自己

下次都係用信用卡算

想問下之前有用過 rogaine foam 5% 脫髮情況無咁嚴重,跟住懶左一段時間無訂所以無渣,髮線就繼續退後,依家想買番黎用但見到有第二隻kirkland 想問下兩隻有咩分別?

thanks

等緊佢運黎

巴打求direct link
唔知揀邊間好
Between, 你買水劑定泡劑?

thanks

等緊佢運黎

巴打求direct link
唔知揀邊間好
Between, 你買水劑定泡劑?

我買泡劑

我揀左呢間,等緊佢寄到黎

https://www.ebay.com.hk/itm/292021818044
香港有冇 5% ge foam 賣?? 一定要上網買?
kirkland 係咪另一隻牌子ge minoxidil containing medicine?

香港梗係有啦
只不過香港賣果隻倍健價錢同Kirkland 差幾倍
岩岩爬番舊post 有人話食保記會增加前列線癌機會

個人黎講 如果保記有效防止我脫髮 短命幾年都制

我睇過paper話係減低前列腺癌機會
但如果懷上就會增加惡性前列腺癌機會

懷上?
食左幾日覺得難扯左 即刻冇再食
香港有冇 5% ge foam 賣?? 一定要上網買?
kirkland 係咪另一隻牌子ge minoxidil containing medicine?

foam 冇呀
要買foam 就一定要上網買

kirkland 係另一隻牌子

懷上?

其實未有足夠資料證實

會唔會係心理作用
邊會咁快有效果
有超勁m字額 有咩可以幫到手

同問

食藥搽藥 。睇下出得幾多
再植髮
今年24
就去到第4stage
係咪eBay買kirkland + 印度副廠既藥最便?
因為冇睇醫生
係咪每日食一粒藥 早晚噴一次有需要既位就ok?
會唔會有頭皮或痕既問題

會唔會係心理作用
邊會咁快有效果

我都唔知
到底食唔食好
好難揀啊

會唔會係心理作用
邊會咁快有效果

我都唔知
到底食唔食好
好難揀啊

利申無事
髮線高,中六開始已經成日甩頭髮(而家大三),m字額。頭髮有啲稀疏可以用邊隻

仲有其實我好早之前已經成日甩 到今日仲未甩哂,人地睇我頭髮睇起上黎都唔會察覺到有大問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞