雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
追左好耐POST入黎SAY HI

追左好耐x2
食左保記2年幾,有時想放棄
見到咁多巴打知唔止自己一個咁慘,就要繼續落去
各位巴打 有咩醫生推薦去睇
今朝起身發現額角好似小左頭髮咁
呢排開始有好多白頭髮
好擔心開始脫髮

我老豆有地中海 我阿媽果邊無
仲有天生高額 平時睇都有小m
所以有無巴打有相熟既醫生比我去check 下
兩個半月藥 一個半月搽 開始見效
兩個額角d毛毛開始密番

搽藥一日搽一次算 朝早搽搞到個頭好淋
咁樣係咪已經黎料
得個20歲仔

邊度有事
咁樣係咪已經黎料
得個20歲仔

邊度有事

見到頭皮喇

追左好耐x2

其實你坐程地鐵巴士都知啦 。 一箱車10個男人5個甩髮
其實真係好慘
咁樣係咪已經黎料
得個20歲仔

邊度有事

見到頭皮喇

好輕微好輕微
你留意定啦
想問下邊度買髮粉平?因為白位有啲明顯,呢排又唔可以食藥住,想頂住先

想生小朋友?

髮粉都係上amazon
補充裝特平

有生育計劃唔食得?

我記得吳醫生講過生仔都食得
係你老婆唔可以掂到d藥

我老婆剛生左個仔, 好健康,我平時都好小心,
食完一定洗手,
想問下邊度買髮粉平?因為白位有啲明顯,呢排又唔可以食藥住,想頂住先

想生小朋友?

髮粉都係上amazon
補充裝特平

有生育計劃唔食得?

係你老婆唔可以掂到d藥

係可以食 。 冇證據顯示食左藥會令胎兒有問題

唔食我諗係求個安心

追左好耐x2

thanks
呢排開始有好多白頭髮
好擔心開始脫髮

額角小左? 深左落去定點?

問題嚴唔嚴重 出世就咁高額
有無d咩藥或茶既野可以係萬寧果d到買到
呢排開始有好多白頭髮
好擔心開始脫髮

額角小左? 深左落去定點?

本身有小m 天生既
而家右額角更加深左啲 更m
本身一個v字 而家一個n字

問題嚴唔嚴重 出世就咁高額
有無d咩藥或茶既野可以係萬寧果d到買到

頭頂太黑太矇 就咁睇冇問題
至於額頭深左小小ONLY
天生係咁定最近先發現?
藥既搽minoxidil 5% 自己上ebay/ amazon 買啦 幾廿蚊一個月份量
至於 .... 萬寧買既係正廠 大概 580 60ml 1month supply 。

想生小朋友?

髮粉都係上amazon
補充裝特平

有生育計劃唔食得?

係你老婆唔可以掂到d藥

我老婆剛生左個仔, 好健康,我平時都好小心,
食完一定洗手,

係啦 咁就最好了
呢排開始有好多白頭髮
好擔心開始脫髮

冇醫生推薦
[quote]有冇人植過髮
天生高額同m字額
就係植髮線要幾錢到
fue

我都想問植髮可唔可以植到原本冇頭髮既地方
天生高額

植過m額補返條髮線
18xx條盛惠62k

有時係到諗
植完髮仲要keep 住食藥
點解唔直接去個d 咩哈佛增髮一次過搞個新髮型新型像仲好....
起碼唔洗再日日都驚甩唔知幾多髮

哈佛增髮都要食藥 ....

點解
佢唔係用人工頭皮成個貼落個頭頂到咩?

咁都要留住本身果d頭髮,同埋都要除落黎洗架
https://youtu.be/FGzTanwg8H4
依種應該係類似哈佛增髮個種
應該唔洗食藥keep 了

想生小朋友?

髮粉都係上amazon
補充裝特平

不是,因為某啲工作呢排唔容許脫得太嚴重,想遲多半個月食,但又見啲頭髮係咁甩
順其自然mode
 有大冇人諗過 SMP (scalp micro pigmentation)??

https://www.youtube.com/watch?v=5vQd6nW1Sxs

屌你冇人理我

btw, now try foam + vit B supplements

supplements就算鳩數
順其自然mode
 有大冇人諗過 SMP (scalp micro pigmentation)??

https://www.youtube.com/watch?v=5vQd6nW1Sxs

屌你冇人理我

btw, now try foam + vit B supplements

supplements就算鳩數

試過 fin , 甩得仲勁

睇長遠的
其實夜晚搽左頭第二朝唔洗頭繼續搽得唔得?
有無人用左minoxidil 水 多左頭皮?
我頭皮多到好似落雪咁
KirkLand香港有冇得買

同埋想問用左佢會唔會同食藥一樣有狂脫期?

kirkland 香港冇得買

大家有冇邊位eBay 賣家推薦?
唔想買到假貨
同埋想問點樣知個expire day ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞