雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
頭生瘡搞到有疤,個位唔出頭髮點搞
想問有g6pd食唔食得保康絲個類?

咩係g6pd ?
食左一個月保記 感覺太貴
想轉Finpecia 但邊度買穩陣

上網都穩既
想平咪買fincar 自己割

保x堂同森x
價錢差成百
有冇巴打係森x買過?

上幾個post有 唔見佢地話有問題

thx
另外想問下,第一次用ebay
郵寄地點冇排除到香港,係咪就可以直寄?
係我就直接買
因為問幾間寄唔寄香港都唔覆

yes
九龍區藥房damocare
有無邊間200樓下 真貨
想問下kirkland同finpecia係咪一樣都會有狂脫期?

爬咗咁耐post,我可唔可以講,kirland係用落生髮,finpecia就係用來抑制dht?

先得果22歲人,都唔知洗唔洗一嚟就兩樣試哂,網上見到狂脫期啲相好恐怖,怕生唔返。

(利申: 頭髮幼軟,就咁撥個頭會見到少少頭皮,髮轉疏左,未去到禿。冇m字額,但明顯見到啲頭髮冇以前咁密)

咩係g6pd ?

遺傳病 唔可以聞臭丸 唔食得阿司匹林個啲 定我都係去睇皮膚科問下先?

咩係g6pd ?

遺傳病 唔可以聞臭丸 唔食得阿司匹林個啲 定我都係去睇皮膚科問下先?

問左係可以
見到倍健 有分5%同2% 有咩分別
岩岩爬番舊post 有人話食保記會增加前列線癌機會

個人黎講 如果保記有效防止我脫髮 短命幾年都制
巴打不如開POST時綜合哂最大路既問題
上rogaine個官網好係幾平,仲有15%off
不過唔知集運送唔送
試一個月正廠睇下 無咩事就食副廠
九龍區藥房damocare
有無邊間200樓下 真貨

旺角太子實有
想問下kirkland同finpecia係咪一樣都會有狂脫期?

爬咗咁耐post,我可唔可以講,kirland係用落生髮,finpecia就係用來抑制dht?

先得果22歲人,都唔知洗唔洗一嚟就兩樣試哂,網上見到狂脫期啲相好恐怖,怕生唔返。

(利申: 頭髮幼軟,就咁撥個頭會見到少少頭皮,髮轉疏左,未去到禿。冇m字額,但明顯見到啲頭髮冇以前咁密)

冇你想像中咁誇
唔脫又點生返出黎呢?
用啦

咩係g6pd ?

去問清楚
見到倍健 有分5%同2% 有咩分別

劑量唔同 。activity ingredients
岩岩爬番舊post 有人話食保記會增加前列線癌機會

個人黎講 如果保記有效防止我脫髮 短命幾年都制

唔只防脫 係要生髮
巴打不如開POST時綜合哂最大路既問題

嘩 開個你問我答都算係咁你想要頭髮又想平就要做功課

好多人諗住去活髮中心唔洗煩最後比人昆左幾萬
上rogaine個官網好係幾平,仲有15%off
不過唔知集運送唔送

水劑送
Regaine 問藥房460 貴定正常

thx
係我就直接買

yes

終於都訂左Kirkland foam 一年份量
等緊寄黎

轉位疏左係咪可以用住Kirkland 先
唔食藥住?
Hi巴打,我脫髮量愈來愈多,但我長輩都無雄性脫髮既問題,我每次洗頭洗走二十幾三十條,吹頭都好多頭髮跌落來,請問係唔係雄性脫髮,如果唔係請問有無醫生或者其他途徑去了解?之前睇過健康院醫生,佢話我壓力大 情況持續左4個月
Hi巴打,我脫髮量愈來愈多,但我長輩都無雄性脫髮既問題,我每次洗頭洗走二十幾三十條,吹頭都好多頭髮跌落來,請問係唔係雄性脫髮,如果唔係請問有無醫生或者其他途徑去了解?之前睇過健康院醫生,佢話我壓力大 情況持續左4個月

無開始M字額,但頭髮開始薄,今年21歲

thx
係我就直接買

yes

終於都訂左Kirkland foam 一年份量
等緊寄黎

轉位疏左係咪可以用住Kirkland 先
唔食藥住?

情況再無改善先食藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞