雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
咁即係有辣有唔辣,食藥,查野既或者可以生髮/減慢脫既速度。 而織髮亦都唔係想像中咁完美,要定時護理

織髮織耐左會接受唔到真面目 溝女真係要呃一世

係架 。好多人一直用髮粉呃住人
其實自己都過唔到自己個關
我同我老母講話食藥
成日係度依依umum話 亂咁食藥都唔知得唔得

我就同佢講 我寧願短命d都唔想無頭髮

我講完一樣既說話老母都講到唔明唔會俾我食一世
話幾年就要停

你食左? 邊個知
十年巴打?咁我想問下你,假設我依加織髮,但唔知幾時脫得勁左,咁咪又要再整一次d 頭套?因為我諗無人無織住髮再食藥掛? 因為如果係脫既話應該會一直惡化,唔會無故停左

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥
因為冇織既位都會一直甩落去 直至變吳克儉

咁如果係成個髮型都係織髮呢?
即係唔係局部

即係鏟到變軍裝頭再成個用織髮
上網睇好多係咁樣

但你個底又不停生長

屌呢個真係難題,大佬佢又生,同d 假髮又唔睇齊,好簡單,我如果係兩邊剷,但轉疏,我旁邊生得極快,2星期旁邊d 頭髮已經打橫生,咁到底係去搵專人剪定街外髮型鋪呢,好似仲煩d
咁即係有辣有唔辣,食藥,查野既或者可以生髮/減慢脫既速度。 而織髮亦都唔係想像中咁完美,要定時護理

冇錯
植髮如是

植髮問題係?
如果只係大M,織髮係點幫你織,局部加厚前面啲陰?
同埋巴打講每5星期1000蚊係不論多少?淨陰會唔會平啲?一開始整個價錢又點?
用緊5% 只係for m額 左邊大啲
右邊就m細啲
都唔想食藥
諗住最後甩得多都織髮算
十年巴打?咁我想問下你,假設我依加織髮,但唔知幾時脫得勁左,咁咪又要再整一次d 頭套?因為我諗無人無織住髮再食藥掛? 因為如果係脫既話應該會一直惡化,唔會無故停左

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥

即係唔係局部

上網睇好多係咁樣

但你個底又不停生長

屌呢個真係難題,大佬佢又生,同d 假髮又唔睇齊,好簡單,我如果係兩邊剷,但轉疏,我旁邊生得極快,2星期旁邊d 頭髮已經打橫生,咁到底係去搵專人剪定街外髮型鋪呢,好似仲煩d

所以好想樓上試過織髮個位巴打解答一下
我同我老母講話食藥

話幾年就要停

乜有得唔比,又唔諗下係邊個搞到個仔咁

老豆老母d頭髮都唔多 老豆額高有2期雄禿

真係無辦法 注定我係小頭髮

我最慘係我老豆老母兩邊冇人甩
我係第一個
所以佢始終唔信我係基因脫髮
我同我老母講話食藥

話幾年就要停

乜有得唔比,又唔諗下係邊個搞到個仔咁

老豆老母d頭髮都唔多 老豆額高有2期雄禿

真係無辦法 注定我係小頭髮

我最慘係我老豆老母兩邊冇人甩
我係第一個
所以佢始終唔信我係基因脫髮

見到呢樣野不禁諗起兩個相同例子,兩個人既老豆都無事都幾多頭髮下,但一個M 得好勁,轉疏,另一個直頭已經禿哂,真係解釋唔到因咩事會脫
邊度買Rogaine foam 信得過同平?

ebay amazon
藥房 萬寧

冇錯
植髮如是

植髮問題係?

巴打可唔可以答下

ebay amazon
藥房 萬寧

ebay邊個好,好多賣家,個個差唔多
amazon計埋運費好多仲貴過森髮
我有週期性斑禿,發作個時個頭就會有好多好大既窿窿
請問邊度有更難睇出既假髮賣
有冇d髮型鋪可以介紹吓
用緊5% 但係發覺噴完冇耐 m位附近hi到藥嘅額頭位會痕 而甩頭髮嘅位置就冇乜感覺 想問係咪毛囊已死
用緊5% 但係發覺噴完冇耐 m位附近hi到藥嘅額頭位會痕 而甩頭髮嘅位置就冇乜感覺 想問係咪毛囊已死

我都會痕 不過M 位多番毛仔所以我都堅持用
我有週期性斑禿,發作個時個頭就會有好多好大既窿窿
請問邊度有更難睇出既假髮賣
有冇d髮型鋪可以介紹吓

一個洞一個洞咁甩 ? 邊有假髮比你用?

ebay amazon
藥房 萬寧

ebay邊個好,好多賣家,個個差唔多
amazon計埋運費好多仲貴過森髮

睇review 啦

我都會痕 不過M 位多番毛仔所以我都堅持用

我係甩頭髮位唔痕 額頭會痕 同樣係有接觸到啲藥 但係甩頭髮嘅位置冇感覺 好驚會係因為毛囊已死所以冇感覺
食藥一年以上果d巴打有冇早洩問題?

應該唔關事wo,學似呢到一個巴打話,食完藥後身體有咩事都覺得係副作用,實際可能全部心理作用

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥

即係唔係局部

上網睇好多係咁樣

但你個底又不停生長

佢通常會剷走哂你頂個堆頭髮 一來易d洗頭 二來會貼服d
會唔會兩星期就生到咁長呀 你叫佢剷到有咁青得咁青囉

巴打有冇tg
想搵你傾details

應該唔關事wo,學似呢到一個巴打話,食完藥後身體有咩事都覺得係副作用,實際可能全部心理作用

冇聽過有早洩。只會性慾降低,勃起問題 、精蟲減少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞