雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

仆街,真係唔知攪咩,生過粒倉,之後果個位竟然甩撚曬,因咩解究?

仆街,真係唔知攪咩,生過粒倉,之後果個位竟然甩撚曬,因咩解究?

用返好既洗頭水
解決左頭瘡我諗會生返頭髮
食左保康C幾個月M位頭髮係粗左少少算有效
但係正廠真係幾貴
有無巴打係保烈治一開4咁食?
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做

個效果應該無咩分別?
森髮買野係咪一定要自取?

可以郵寄

有無巴打想夾森髮買藥?

同單拖買有咩分別?

森髮買大量平d

Finpecia 10盒 =300x1 一盒買就350定360

finax 一盒300粒 1盒$1200 2盒$2000
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做

個效果應該無咩分別?

1開4你完全冇可能平分到1/4
因為粒藥本身分佈都唔平均
所以每次吸收都唔同多寡
而保康絲就 梗局1mg
而且1開4有機會切既時候將d粉末流散開
增加孕婦bb接觸到既風險
食幾耐有明顯效果?
食左兩個半月 好心急
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做

個效果應該無咩分別?

所以每次吸收都唔同多寡
而保康絲就 梗局1mg

唔平均個影響係咪真係咁大?
孕婦bb呢D實在唔擔心
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做

個效果應該無咩分別?

所以每次吸收都唔同多寡
而保康絲就 梗局1mg

孕婦bb呢D實在唔擔心

呢層我就唔太清楚啦
不過我諗如果冇孕婦BB,都可以1開4食嘅
因為唔少巴打都係咁做
食幾耐有明顯效果?
食左兩個半月 好心急

九個月
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做

個效果應該無咩分別?

所以每次吸收都唔同多寡
而保康絲就 梗局1mg

0.25mg - 5mg 都有效
醫學院大致認為 1mg 最有效同合適 , 所以保康絲就1 mg

1開4 會有小量normal loss
大概都係1mg 左右啦

propecia
藥都唔一定每粒 1mg
一定有出入
佢地自己每個production line 都要抽sample 做統計
一定有偏離
但係正廠真係幾貴

識好多客係咁做

個效果應該無咩分別?

所以每次吸收都唔同多寡
而保康絲就 梗局1mg

孕婦bb呢D實在唔擔心

0.1x mg 影響唔大啦
我一直都好多頭髮仲好鬼厚從來冇理過
睇完個POST先走去留意下發現頭頂位真係薄過其他位,不過應該未算疏
頭頂較薄已經算脫髮定唔一定
我一直都好多頭髮仲好鬼厚從來冇理過
睇完個POST先走去留意下發現頭頂位真係薄過其他位,不過應該未算疏
頭頂較薄已經算脫髮定唔一定

要睇下點甩法喎
名位巴打,又係時候報告下先

由2017年1月19號用rogaine foam到今日,基本上日日都兩次,只係有時太趕岀門先無搽。

暫時未有任何起色,前額甩嘅位係有毛仔,但唔肯定係foam嘅成效,還是只係甩到得返毛仔

整體而言,髮線係依舊向後緊。

同時,我都有搽下頭頂,但本身頭頂無乜點甩,無任何分別。

甩頭髮方面,以前沖涼洗頭甩好多,但過去依個半月,洗頭先見到啲泡入面甩少咗。 但近依三四日又多返,唔太清楚原因。

暫時仲用緊第二支foam, 仲有兩支剩。

由2017年1月19號用rogaine foam到今日,基本上日日都兩次,只係有時太趕岀門先無搽。

暫時未有任何起色,前額甩嘅位係有毛仔,但唔肯定係foam嘅成效,還是只係甩到得返毛仔

甩頭髮方面,以前沖涼洗頭甩好多,但過去依個半月,洗頭先見到啲泡入面甩少咗。 但近依三四日又多返,唔太清楚原因。

有無食藥

我都想搞好m位 啱啱開始kirkland一星期
用開施巴個隻生髮洗頭水,覺得啲頭髮好乾好硬,係咪唔應該用護髮素?護髮素係咪會導致脫髮問題更嚴重

有時洗完頭吹乾撥啲頭髮會覺得頭皮痛,有時覺得痕同多頭皮,係咪應該轉洗頭水?
有無人係森髮買過名称内容訂購產品:美國DS實驗室DNC-N 髮際線前額防脫光譜生髮水/液

見佢介紹係幾好,想試呢隻多d,但想知多d資料

有無食藥

無啊

有買過韓國隻damocare, 不過諗諗下,是藥三分毒,我先21歲,食到幾時!所以聽十年巴話,搽foam睇下點先
頭髮好攣 係先天定後天
感覺成日夜訓/打飛機會甩多d

除左食藥都要有均衡作息會好d
想問下各位巴打
我頭頂轉位大 好少頭髮 去髮型用品買果啲激素
姐係噴係冇頭髮啲位按摩下 唔知有冇用
定係要買其他用品先會多啲頭髮

利申19歲
頭髮好攣 係先天定後天

咁你細細個係直定攣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞