雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
今年19 學生哥 老豆已經甩到吳克儉咁
我天生頭髮攣又幼 好快出油

為左唔出咁多油轉用呢隻 頭髮係變乾 之後極快出油
每日洗頭都甩20條以上 食食下飯做做下野都甩
睡眠質素差 趕功課

就咁睇我Dht係咪都好高下
如果食韓版+搽Kirkland算唔算係最抵嘅配搭?
同埋有冇邊隻洗頭水建議?

利伸:學生哥冇乜錢

留意整體髮量
唔係甩得多就雄禿
重點係會唔會生番出黎
頭油多既早晚洗一次啦

講野個tone 幾似我

睇得你post多
你d答案我識背

追左好耐POST入黎SAY HI

食藥有6年了,有d開始唔想再食了

髮量如何?

始終雄性脫髮係DHT影響,食藥係降低個水平,食左咁耐,的確係脫少左,旦唔會幫助生髮,隻藥係防脫用唔係生髮用,頭髮一樣偏幼,好老實講,防脫係ok,旦唔好諗住會食到自己會頭髮濃密

好多人都食藥食到逆轉增生
你現在整體觀感如何 ?
老實講,脫髮以來真係用左好多錢,一開始去屎暈信,浪費好多錢,之後用米諾地爾,用左一排,因為煩冇用了,就開始食藥,至今仲食緊,食藥對雄性脫髮的確係有用,唔係雄性脫髮果d最好睇醫生先,點解食咁耐?因為隻藥唔食就會脫返髮,所以用藥的朋友自己諗諗, 有咩問題可以問我,幫到就幫, 仲有我返過大陸植髮

屎暈信係世界上最大騙局
想你講多小小內地植髮 thanks
Rogain foam到左手 聽日開始用
我睇包裝就話淨係搽頭頂,但我髮線高,頭頂冇咩點甩 咁其實可唔可以搽埋額角果d位
利申,買埋finasteride tablet 1mg

係邊到買Rogain foam

ebay/ amazon
想整李克勤/古sir個頭要幾$?
今年19 學生哥 老豆已經甩到吳克儉咁
我天生頭髮攣又幼 好快出油

為左唔出咁多油轉用呢隻 頭髮係變乾 之後極快出油
每日洗頭都甩20條以上 食食下飯做做下野都甩
睡眠質素差 趕功課

就咁睇我Dht係咪都好高下
如果食韓版+搽Kirkland算唔算係最抵嘅配搭?
同埋有冇邊隻洗頭水建議?

利伸:學生哥冇乜錢

留意整體髮量
唔係甩得多就雄禿
重點係會唔會生番出黎
頭油多既早晚洗一次啦

講野個tone 幾似我

睇得你post多
你d答案我識背

老實講,脫髮以來真係用左好多錢,一開始去屎暈信,浪費好多錢,之後用米諾地爾,用左一排,因為煩冇用了,就開始食藥,至今仲食緊,食藥對雄性脫髮的確係有用,唔係雄性脫髮果d最好睇醫生先,點解食咁耐?因為隻藥唔食就會脫返髮,所以用藥的朋友自己諗諗, 有咩問題可以問我,幫到就幫, 仲有我返過大陸植髮

植髮效果點樣

我只植左M字位,當時脫得最明顯的,效果都接受到,我係因為香港果d唔肯同我植,我先膽粗粗上大6植

咩叫雄性脫髮 遺傳???

係,男仔來講,你老豆有脫髮問題,你都有機會有
食藥有6年了,有d開始唔想再食了

髮量如何?

始終雄性脫髮係DHT影響,食藥係降低個水平,食左咁耐,的確係脫少左,旦唔會幫助生髮,隻藥係防脫用唔係生髮用,頭髮一樣偏幼,好老實講,防脫係ok,旦唔好諗住會食到自己會頭髮濃密

好多人都食藥食到逆轉增生
你現在整體觀感如何 ?

人地我唔知,我只知我食左咁耐的確係起到防脫作用,自己接受到,但頭髮都係幼,唔庭

屎暈信係世界上最大騙局

植左有5年,你有錢多多都植,風險一定有,我當時已經走頭無路,先去大6植,同埋平好多
千其咪信活髮中心我用左成10萬落屎暈信,我1000%肯定冇撚用
Rogain foam到左手 聽日開始用
我睇包裝就話淨係搽頭頂,但我髮線高,頭頂冇咩點甩 咁其實可唔可以搽埋額角果d位
利申,買埋finasteride tablet 1mg

係邊到買Rogain foam

ebay/ amazon

我響保髮堂買
千其咪信活髮中心我用左成10萬落屎暈信,我1000%肯定冇撚用

10萬拎黎食保記夠食死你
不如講多d佢實際係點
KirkLand香港有冇得買

同埋想問用左佢會唔會同食藥一樣有狂脫期?

你掉轉哂
係食藥無狂脫
Kirk有
如果我冇記錯生髮水對已冇頭髮的地方係冇用

你掉轉哂
係食藥無狂脫
Kirk有

保康絲冇?因為我呢段時間容許唔到我狂脫,所以糾結緊食唔食

你掉轉哂
係食藥無狂脫
Kirk有

保康絲冇?因為我呢段時間容許唔到我狂脫,所以糾結緊食唔食

保記無
我食了保髮的finpecia三星期 ,無減少脫髮,反而脫髮多左,開始有空白位,佢地d藥物係未有問題
我食了保髮的finpecia三星期 ,無減少脫髮,反而脫髮多左,開始有空白位,佢地d藥物係未有問題

邊度買

屎暈信係世界上最大騙局

植左有5年,你有錢多多都植,風險一定有,我當時已經走頭無路,先去大6植,同埋平好多

幾錢銖? 仁安 ? FUE FUT?

呢層就一定啦早幾個post 仲要同條藥房仔係度嘈
10皮野其實拎黎植髮都得啦 點解仲要去活髮中心

巴打不如講多啲佢點樣伏你? 點樣昆你錢

而家個頭又咩環境

kirkland 香港冇得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞