雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
So far 我係織左一年左右 無人發現到我係用左織髮
織髮訂完返黎係長頭髮黎 之後你可以叫個師父幫你剪出任何自己鍾意既髮型 你想型仔d可以染埋髮添
織髮有分2-3種(唔係好記得)種類以固定頭部為分類 1.織辮 2.夾仔 3. 痴膠紙(? 唔sure)
唔好有個錯誤既想法係織假好似假髮會大風一吹就甩 織髮係就算十號風球點吹都唔會甩架
不過係洗頭方邊會麻煩左少少同埋每次洗頭要落護髮素 因為係假髮 唔會有油脂分泌滋潤
仲有每隔5個星期就去重新織辮挷返緊個織髮+剪頭髮 我個間每次收1000大元 睇你覺得值唔值啦

巴打係邊間?
即係咩髮型都做到出黎好吸引

愛_ _ 髮
咩髮型都得 但唔suggest整all back

點解?
織髮訂完返黎係長頭髮黎 之後你可以叫個師父幫你剪出任何自己鍾意既髮型 你想型仔d可以染埋髮添
織髮有分2-3種(唔係好記得)種類以固定頭部為分類 1.織辮 2.夾仔 3. 痴膠紙(? 唔sure)
唔好有個錯誤既想法係織假好似假髮會大風一吹就甩 織髮係就算十號風球點吹都唔會甩架
不過係洗頭方邊會麻煩左少少同埋每次洗頭要落護髮素 因為係假髮 唔會有油脂分泌滋潤
仲有每隔5個星期就去重新織辮挷返緊個織髮+剪頭髮 我個間每次收1000大元 睇你覺得值唔值啦

巴打係邊間?

愛_ _ 髮

點解?

Allback要露髮線 織髮個髮線太過完美 (其實我都唔清楚 你地自己去理解下 我都只係個顧客only

依類型短髮 整唔整到?

巴打係邊間?

愛_ _ 髮

點解?

Allback要露髮線 織髮個髮線太過完美 (其實我都唔清楚 你地自己去理解下 我都只係個顧客only

每次1000,一年都要12000,幾貴下

巴打係邊間?

愛_ _ 髮

點解?

每次1000,一年都要12000,幾貴下

我初初都覺得好貴 但諗深一層你想成世人地中海 頭髮稀疏 食成世藥面臨不舉既危機 ?
我仲咁後生 我自己就pref織髮 起碼我可以真真正正成為一般後生仔既外型 好好enjoy後生仔既生活

認同...
食左藥最慘係都返唔到去全盛時期既自己
仲要左驚右驚 驚大風驚入水
有冇巴打試過織髮達人? 睇完發現織髮都好似可取,主要針對頭髮疏
想知多啲植髮既野,樓主同植過髮既巴打可唔可以講多少少...
見有巴打話香港唔幫佢植就上大陸,咩原因會唔植得?
植完會唔會加重頭髮負擔,洗唔洗盡量剪短?
洗唔洗每幾年就植一次保養?
香港同大陸分別價錢如何?
你地係怕賣廣告定怕上身所以唔肯講名,有無少少hints俾我應該去邊度做比較好?

Sor打錯野,本身想問織髮
植髮同織髮一次過問,有無巴打可以分享下
其實我就偏向想織

織把啦 髮型可以自行選擇 可以立即變成mk頭 自信返哂黎 可以真真正正做返個正常後生仔
認真仲食乜鬼藥 你食極都係咁少頭髮 又蛋副作用 只係係到吊命咋你
織髮好處多多 一個織髮大約一皮到 望落雖然好貴 但我覺得絕對物超所值 淨係自信心已經係無價

咁你不如分享下心得

比較想知織髮對日生活影響大唔大

易唔易大風吹甩
入水會點
幾錢修補一次
係咪真到睇唔出係假髮

1.用多左時間洗頭吹頭
2.絕對唔會
3.唔知 我唔游水
4.1000蚊 (我去個間
5.就咁睇唔會知 但摸就點都有分別

織髮都可以用真髮 再貴啲咋
十年巴打?咁我想問下你,假設我依加織髮,但唔知幾時脫得勁左,咁咪又要再整一次d 頭套?因為我諗無人無織住髮再食藥掛? 因為如果係脫既話應該會一直惡化,唔會無故停左
十年巴打?咁我想問下你,假設我依加織髮,但唔知幾時脫得勁左,咁咪又要再整一次d 頭套?因為我諗無人無織住髮再食藥掛? 因為如果係脫既話應該會一直惡化,唔會無故停左

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥
因為冇織既位都會一直甩落去 直至變吳克儉

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥

咁如果係成個髮型都係織髮呢?
即係唔係局部

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥

即係唔係局部

即係鏟到變軍裝頭再成個用織髮
上網睇好多係咁樣
咁即係有辣有唔辣,食藥,查野既或者可以生髮/減慢脫既速度。 而織髮亦都唔係想像中咁完美,要定時護理
我同我老母講話食藥
成日係度依依umum話 亂咁食藥都唔知得唔得

我就同佢講 我寧願短命d都唔想無頭髮
咁即係有辣有唔辣,食藥,查野既或者可以生髮/減慢脫既速度。 而織髮亦都唔係想像中咁完美,要定時護理

織髮織耐左會接受唔到真面目 溝女真係要呃一世

你唔講可能真會呃到一世呢
我同我老母講話食藥

我講完一樣既說話老母都講到唔明唔會俾我食一世
話幾年就要停
我同我老母講話食藥

話幾年就要停

乜有得唔比,又唔諗下係邊個搞到個仔咁
我同我老母講話食藥

話幾年就要停

乜有得唔比,又唔諗下係邊個搞到個仔咁

老豆老母d頭髮都唔多 老豆額高有2期雄禿

真係無辦法 注定我係小頭髮

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥

即係唔係局部

咁你一開始未嚴重 但會嚴重落去
你要不停review update 個髮形

你講得冇錯 。
嚴格黎講織髮都要食藥

即係唔係局部

即係鏟到變軍裝頭再成個用織髮
上網睇好多係咁樣

但你個底又不停生長

冇錯
植髮如是
個頭一濕水真係慘不忍睹 下次剪完髮可能用埋k牌foam 雙管齊下

加油啦
脫髮不可怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞