雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

btw先前同屋企人講我想食藥醫, 解釋左副作用比佢地聽, 佢叫我唔好食

好撚自私

一於唔撚理照食 有咩事先算

我唔想試都唔試就放棄

巴打,你呢個情況我都試過,我都好撚驚扯唔到,我都好撚驚食到有前列線cancer,但我依加得24 歲,黃金到唔黃金既時期,我係因為頭型唔襯光頭,我最後先決定食!
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

btw先前同屋企人講我想食藥醫, 解釋左副作用比佢地聽, 佢叫我唔好食

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

巴打,你呢個情況我都試過,我都好撚驚扯唔到,我都好撚驚食到有前列線cancer,但我依加得24 歲,黃金到唔黃金既時期,我係因為頭型唔襯光頭,我最後先決定食!

一齊加油

巴打食邊隻藥?邊度買
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

同屋企人講冇用
佢地只會諗長期食藥對身體唔好
永遠唔會諗甩頭髮既後生仔比死緊難受
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

同屋企人講冇用

無錯

但後生仔脫髮比人感覺好唔健康 好撚負面 好似縱慾過度咁

但我明明好撚正常, 戒丁1年幾, 未戒前都係1星期2次左右

有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

同屋企人講冇用

無錯

後生甩真係慘 唉
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

btw 巴打睇下呢篇, 好似無直接影響到有cancer喎 , 但我聽醫生講過如果家族有睪丸癌個D就唔食得

http://iwanthair.pixnet.net/blog/post/276386219-finasteride%E8%AE%93psa%E7%AF%A9%E6%AA%A2%E6%9B%B4%E5%8F%AF%E9%9D%A0
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

同屋企人講冇用

無錯

基因脫髮唔關你丁得多唔多事
你基因冇問題的話日丁夜丁再涯夜都唔會出事

後生仔脫髮最慘係冇自信
冇左自信事業愛情都好難成功
保髮堂信唔信得過?

460 , 100粒食3個月幾抵..
保髮堂信唔信得過?

我係元朗買左第一盒韓版 280 ,下次格價先買,第一盒由9 佢
想知多啲植髮既野,樓主同植過髮既巴打可唔可以講多少少...
見有巴打話香港唔幫佢植就上大陸,咩原因會唔植得?
植完會唔會加重頭髮負擔,洗唔洗盡量剪短?
洗唔洗每幾年就植一次保養?
香港同大陸分別價錢如何?
你地係怕賣廣告定怕上身所以唔肯講名,有無少少hints俾我應該去邊度做比較好?
你地係怕賣廣告定怕上身所以唔肯講名,有無少少hints俾我應該去邊度做比較好?

Sor打錯野,本身想問織髮
植髮同織髮一次過問,有無巴打可以分享下
其實我就偏向想織
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

同屋企人講冇用

無錯

多謝中醫長年累月咁洗人腦

醫生覺得你唔合適就唔幫你植
大陸睇錢份上所以實做比你 , 良心欠奉
但手法我相信冇問題既 。

做比較? 香港有幾多間植髮中心醫院? 上至仁x 顯x 美x
保髮堂信唔信得過?

我係元朗買左第一盒韓版 280 ,下次格價先買,第一盒由9 佢

太子旺角 新x安藥房賣150
有無人講下邊度買正廠藥
灣仔行左幾間都唔賣

唔方便既加密答啦..

好撚自私

我唔想試都唔試就放棄

去診所
頭髮稀疏留名
食左半個月,發覺D 鬍鬚生慢左

其實我就偏向想織

織把啦 髮型可以自行選擇 可以立即變成mk頭 自信返哂黎 可以真真正正做返個正常後生仔
認真仲食乜鬼藥 你食極都係咁少頭髮 又蛋副作用 只係係到吊命咋你
織髮好處多多 一個織髮大約一皮到 望落雖然好貴 但我覺得絕對物超所值 淨係自信心已經係無價

認同
我有經濟能力都會去

其實我就偏向想織

織把啦 髮型可以自行選擇 可以立即變成mk頭 自信返哂黎 可以真真正正做返個正常後生仔
認真仲食乜鬼藥 你食極都係咁少頭髮 又蛋副作用 只係係到吊命咋你
織髮好處多多 一個織髮大約一皮到 望落雖然好貴 但我覺得絕對物超所值 淨係自信心已經係無價

咁你不如分享下心得

其實我就偏向想織

咁你不如分享下心得

比較想知織髮對日生活影響大唔大

易唔易大風吹甩
入水會點
幾錢修補一次
係咪真到睇唔出係假髮
So far 我係織左一年左右 無人發現到我係用左織髮
織髮訂完返黎係長頭髮黎 之後你可以叫個師父幫你剪出任何自己鍾意既髮型 你想型仔d可以染埋髮添
織髮有分2-3種(唔係好記得)種類以固定頭部為分類 1.織辮 2.夾仔 3. 痴膠紙(? 唔sure)
唔好有個錯誤既想法係織假好似假髮會大風一吹就甩 織髮係就算十號風球點吹都唔會甩架
不過係洗頭方邊會麻煩左少少同埋每次洗頭要落護髮素 因為係假髮 唔會有油脂分泌滋潤
仲有每隔5個星期就去重新織辮挷返緊個織髮+剪頭髮 我個間每次收1000大元 睇你覺得值唔值啦

巴打係邊間?
即係咩髮型都做到出黎好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞