雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
KirkLand香港有冇得買

同埋想問用左佢會唔會同食藥一樣有狂脫期?

kirkland 香港冇得買

大家有冇邊位eBay 賣家推薦?
唔想買到假貨
同埋想問點樣知個expire day ?

睇description通常有寫 eg late 2018
有無人用左minoxidil 水 多左頭皮?
我頭皮多到好似落雪咁

有多左 無計
我頭皮多到好似落雪咁

有多左 無計

你地會唔會好頭痕?
我會左1個月到,初初都冇乜野
但用左2-3星期就愈黎愈痕,頭皮果D位仲有少少紅
咁其實正唔正常?我覺得係自己敏感所以暫時停左
我頭皮多到好似落雪咁

有多左 無計

你地會唔會好頭痕?
左1個月到,初初都冇乜野
我頭皮多到好似落雪咁

有多左 無計

你地會唔會好頭痕?

我未夠一個月答你唔到 擔心咪睇次醫生 樓主話過唔好隨便停藥
我頭皮多到好似落雪咁

有多左 無計

你地會唔會好頭痕?

我初初搽藥個頭會起粒粒 一兩個禮拜後好番就再無出

頭痕間唔使都有 但係唔係好痕
我頭皮多到好似落雪咁

一定架啦
轉用foam啦 會好一點

同埋一日洗2次頭
其實夜晚搽左頭第二朝唔洗頭繼續搽得唔得?

可以 隔8個鐘最好

唔想買到假貨

ebay 好多都信得過
你睇review 好多都過萬

expire day正常有打
唔清楚就問賣家
硬係覺得髮際線唔夠靚
想植植佢
美絲好唔好?

唔想買到假貨

ebay 好多都信得過

唔清楚就問賣家

Seller review?
係咪通常高度評價賣家就冇死?
狂脫期嚴重左 淨係吹完gel頭 數都數到十條係眼前甩 25日mino
想問問各位師兄,5% 是否就係講緊Regaine 倍健? 用完佢個頭係咪好笠?同埋係咪都係要噴一世?睇完醫生話唔想食藥,佢都係寫紙比我買呢隻
我發覺呢到大部份人都係想搽唔想食
但食藥藥效係好d
同埋對絕大部份人都無副作用 又方便
試左真係副作用先停都未遲
話說呢排成日痾尿有泡,之後睇外國d報告話食fin有部份人會出現蛋白尿
話說呢排成日痾尿有泡,之後睇外國d報告話食fin有部份人會出現蛋白尿

我未食都有泡 可能熱氣
但近呢兩個月又好似無咩泡
但食藥藥效係好d

反而我想食唔想搽
有時幾日先一次 因為搽完個頭好笠
食藥食足 我唔理佢副唔副作用
因為一諗起無哂頭髮我都唔願做人了
但食藥藥效係好d

反而我想食唔想搽
有時幾日先一次 因為搽完個頭好笠
食藥食足 我唔理佢副唔副作用
因為一諗起無哂頭髮我都唔願做人了

無搽
食藥每日10秒就搞店好方便
成日睇董哥之家,真係等緊果d臨床實驗
但食藥藥效係好d

硬係覺得髮際線唔夠靚
想植植佢
美絲好唔好?

醫院好過 美容中心

唔想買到假貨

ebay 好多都信得過

唔清楚就問賣家

Seller review?
係咪通常高度評價賣家就冇死?

可以咁講
狂脫期嚴重左 淨係吹完gel頭 數都數到十條係眼前甩 25日mino

仲gel
想問問各位師兄,5% 是否就係講緊Regaine 倍健? 用完佢個頭係咪好笠?同埋係咪都係要噴一世?睇完醫生話唔想食藥,佢都係寫紙比我買呢隻

minoxidil唔洗醫生紙
5% 有好多款 倍建只係其一

minoxidil唔洗醫生紙
5% 有好多款 倍建只係其一

睇到其他巴打反映foam 較好用,意思係唔笠,易控制?定係笠唔笠睇個人?同埋頭皮問題係咪都係因人而異?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞