雄性脫髮。食藥搽藥買藥、植髮救髮織髮。你問我答 (3)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
樓主想問搽藥(5%)有冇咩副作用(eg唔用會漏多啲??同埋係邊到買最平,幾錢左右?如果早期唔嚴重需唔需要每日都用?

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

診所個到,巴打係咪知邊到平啲
同埋有冇巴打用左但效果不佳
森髮訂野一般幾多日到貨

2-3左右
樓主想問搽藥(5%)有冇咩副作用(eg唔用會漏多啲??同埋係邊到買最平,幾錢左右?如果早期唔嚴重需唔需要每日都用?

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

岩岩網上訂左隻 500蚊 六支 Kirkland
搽半年 圍番唔洗一百蚊一支

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

eBay?定係其他網

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

eBay?定係其他網

森髮
有無人睇開台灣董哥? 有時我會留意下有咩新療法,FF一下

http://iwanthair.com.hk/?Mods=News&File=Info&Nid=758

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

eBay?定係其他網

森髮

Ebay 連運6支水劑 只係300左右
Foam 而家ebay 有間500唔駛

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

eBay?定係其他網

森髮

Link呀巴打

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

eBay?定係其他網

森髮

Link呀巴打

ebay一search就有啦

eBay?定係其他網

森髮

Link呀巴打

ebay一search就有啦

食左保記2年幾,

想問有冇邊隻洗頭水好洗又岩護髮用,德國咖啡咽洗得唔太乾淨,我一般有用髮泥之類

本身頭油唔算多

仁山舒利
平時用返温和洗頭水即可

知唔知邊度有得買google過搵唔到

仁山利舒
Sorry ...

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

邊有公價呢回事

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

邊有公價呢回事

最平係點🤔

暫時知公價$240
有冇平啲

邊款公價240

邊有公價呢回事

最平係點🤔

上邊都有巴打有講
ebay/ amazon
點解搵唔到森髮既
搽左5%頭痕係咪正常
http://iwanthair.pixnet.net/blog/post/220403825-停止使用minoxidil生髮水之後的掉髮現象
另外有冇巴打有呢個經驗?
同埋如果早期就搽藥嘅會唔會有機會進一步惡化
http://iwanthair.pixnet.net/blog/post/220403825-停止使用minoxidil生髮水之後的掉髮現象

睇完唔敢停
雖然我用開一日一次...
但用左有半年了
有無人睇開台灣董哥? 有時我會留意下有咩新療法,FF一下

http://iwanthair.com.hk/?Mods=News&File=Info&Nid=758

暫時最可行而又永久醫治既方法都係頭髮複製,相信好多巴打都等緊

睇完唔敢停
雖然我用開一日一次...
但用左有半年了

認真淆底,但問過醫生又話唔會有呢個副作用,頂好煩
其實我諗緊如果我用到五六十歲停,咁唔用個陣係咪直接就會變到我五六十歲應有嘅頭髮量🤔

Btw巴打一日一次效果如何,唔係話早晚一次咩
林作個大m額
可唔可以講邊到有得買finasteride?
之前買開果間無晒貨
起mk 行左10間都話無
之前係咪話荃灣同元朗有?可唔可在講大既起邊
可唔可以講邊到有得買finasteride?
之前買開果間無晒貨
起mk 行左10間都話無
之前係咪話荃灣同元朗有?可唔可以講大既起邊
成日比同學笑 好自卑
林作個大m額

咁都叫大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞