準備緊買樓 未來外父外母話想搬入黎

1001 回覆
5862 Like 28 Dislike
D人真係痴揀線
婚都未結就想幫人做決定,管埋人d野
死都咪應承啦
如果係真嘅話 個女人真係好自私
話樓主你唔理佢感受
佢又有冇去理你感受先
你話你屋企兩老都會一齊住,未來外父外母聽到大多數會縮
樓主要企硬!!
佢話你無諗佢父母感受,咁佢都無諗你感受喇!!!
你唔可以妥協!!
睇到我係女都好撚嬲
最憎啲廢老理所當然嘅諗法
佢想個仔住好啲係佢地嘅事
點可以打人主意
最on9係為咗佢地住遠啲
講真諗到呢啲都唔方好人好者 仲要第日一齊住
六點都分晰得好合理
企硬唔好讓步都唔會有人話你衰仔
同外家住仲要話有人煮飯湊仔最後只會淪為家庭中搵錢番去養家的狗
今日傾清楚好過離婚收場
將你成篇嘢同你女朋友講一次

佢反臉咪唔好結
唔反臉就簽婚前協議(萬一佢無啦啦話離婚,都唔可以分身家)
支持樓主唔好同外父外母住

正常都係跟仔住
唔好心軟呀,層樓你買你有權俾邊個住。你老豆老母都未一齊住,幾時輪到外父外母
理鬼得佢啦
層樓你買嘅
買得10M樓 樓主講野又有文有路
飛起條on9港女啦
自己買完樓,溝過第二個啦,洗撚俾面咩,有樓大撚把女屌
咁離譜?! 假膠下fa?
樓主女友有冇上連登呀?快d 俾佢睇下依個po d cm la😹
如果你覺得分手解決到問題,就分手。呢d 時候要理性
嘩 屌曬佢地成家
咁樣謀鳩你身家都痴線
Sor 即飛
有1就有2,唔排除陸續有招出黎食你夾棍
除非鐘意條女都發曬癲又係女神 處比你 出得廳堂,上得大床,入得廚房
否則走啦

都係唔得 點計都計唔落條夾棍數
成世唔安落
睇得出你都係理性嗰種人 鍾意還鍾意 但係心淡同埋心中有條刺總會令感情磨蝕 自己唸
中出完先分~
你既然講得出第6點 拿拿臨去做啦 怕咩
分手,你買得起一千萬樓出面大把世界

或者你叫你女朋友同你父母住睇下佢肯唔肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞