準備緊買樓 未來外父外母話想搬入黎

1001 回覆
5862 Like 28 Dislike
呀哥好鬼佢心諗:有著數有咩唔好呀
佢個哥應該心入而屌緊無得住大單位 比你害死
一千萬係你手,怕條女最後唔返嚟含咩。
總知記得落自己名好啦
舊錢喺你度 買邊你話事
緊係say yes啦,俾佢地住日日發佢地脾氣,到時佢地樓又賣左唔通走咩到時晚晚偷食,條女都吹你唔脹,你可以完全玩弄佢地3個佢地唔滿意咪返佢阿哥度住,到時5個逼細樓都咪話唔爽
呀,你又幾真心覺得係誤會,咁撚鬼既野一聽就覺有問題啦

不過見你談吐都幾成熟識搞架啦,希望遲d睇到你update搞掂曬有個舒服既家
留名睇分手
感覺佢地似係見你反應咁大先冇夾9你
到第時真係諗住結婚就見真章
樓主記得睇路
想問下女友將來會唔會幫手供
巴打女友知你唔落搭
決定結婚後離婚分你半層樓
fatfat
唔好話一齊住有啲咩相處既問題先

點解人地老豆可以為左自己個仔舒服啲
就賣左層樓 比畢錢佢去買好啲既樓
但唔係同佢地住 而係同你地住?
你話佢比錢你地買樓就話姐

最搞笑係
佢個仔又會接受
你女朋友又會接受

成家都好有問題
好自私
擺明博鳩你唔覺意應承啦
好撚古惑兩老
真係要小心啲
樓主處事方式
好簡單 同佢講你父母要黎住 一樣生仔有人湊有住家飯食 睇佢制唔制
佢阿哥係邊個職業既公務員先
而家你聽完佢地嘅解釋,氹兩氹就覺得係誤會
咁大方唔謀你謀邊個
唔係鳩唔鳩up。
諗到仲要講到出口已經係白痴,有心試你反應
樓主結婚嘅話。層樓唔好寫自己名添呀。
分分鐘轉頭離婚分你身家
買得10M嘅樓使驚冇女幫你配種?
聽樓豬咁講 你女友阿哥都似係仆街 打政府工 知無得發圍 咁啱個妹又識到樓豬有啲貨仔 想搵鳩你笨 一來又有大樓住 二來又有人睇住老豆老母 一舉兩得 做男人做到咁計縮數 都幾撚無用 不過同意樓豬講 希望大家都睇錯 度錯君子之腹
世伯租樓得唔得,最多你,你女友,佢呀哥一齊夾,呀哥拎左層樓買新樓自然比大份,你就當比少少家用外家塞住你女友把口,有冇得諗
順水推舟 推落阿哥到
阿哥你第時結婚賣左呢間屋
再換間大既同兩老一齊住
睇下佢阿哥點答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞