準備緊買樓 未來外父外母話想搬入黎

1001 回覆
5862 Like 28 Dislike
佢明明重有個仔,點解唔係個仔一齊住要跟個女 佢兩老都幾厚面皮
飛之前仲要瘋狂中出
反正女友呀哥話買好d
呀哥同條女1間1房
廢老1間
前菜同個bb1間

fit晒
我親戚都係你呢種情況,最後男方妥協左,女方家長連埋個妹一齊搬入去,唔夠三年離左婚,而家層樓女方成家住緊,佢自己租屋住,樓主自己考慮下
依加佢老豆老母賣樓幫個仔住大屋
點解要你黎汁手尾比地方佢地住個仔樓主有份?
條女講個d咩有住家飯有人湊仔都cls
樓主老豆老母唔撚識咩點解要係佢老豆老母入黎做呢d野搵藉口都搵個似樣d呀屌
遲啲就要你寫埋佢個女既名,到樓主你真係頂唔順話離婚到時就分埋你層樓
講到第5點時 佢就話我唔諗佢屋企同佢父母感受

答:依家係通知你,唔係同你講道理。唔洗多講,後果係咁大家都知,完
未來外父母無咩積蓄 但話想佢地個仔住好d 想賣咗自住果層舊樓比佢個仔做首期 之後搬去同我地住

傻撚左
如果條女死撐佢老豆老母
你即刻搵定第2個都得
直接分手啦
呢d 女唔得呀
香港小姐都無得傾
幾鍾意都咁話
咁都忍得屎都食得
他日一齊住佢老豆老母講啲咩都係你錯
其實應該玩大啲,叫你老豆老母一齊住埋入黎,拎多個籌碼
賣樓比個仔買樓
仲要癡外家住
仲要樓主未來老婆都好似覺得無問題咁 cls
有樓有條件再揀過
激光匯演?
一定企硬,香港地有層靚樓洗驚冇女?
同埋樓主自己都有答案啦,老婆都唔一定係佢
理得佢老豆老母訓街
企硬,反正樓你買
唔好落佢名,聯名冇好處
唔好結
唔洗睇point 123啦
只係頭個幾行都知咁樣唔work啦
我有錢買樓係一件事 你女家啊哥供唔起又另一件事
有咩可能會女家賣樓賣床乜都賣 舊錢就比哂個仔然後痴個女男朋友層樓住先
打死我都唔制啦 先唔講同外父外母住真係煩到乜呢點先
飛咗佢啦 離婚一樣分一半
唔使5年
2年Lo
遲D要你層樓落2老個名
思想咁傳統重男輕女 但又可以癡個女住 為左個仔真係咩都做得出
到時佢老母會講有另一解決方法
禮金三百萬丫
唔同你地住啦
最奇怪係點解唔跟佢自己個仔住
舊樓舊錢就比自己個仔,屎就你食
佢地唔覺得自己厚面皮咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞