準備緊買樓 未來外父外母話想搬入黎

1001 回覆
5862 Like 28 Dislike
呢家人全家都鬼鬼地
唔係得阿哥一個
留名睇樓主最後會唔會爽人地而吹脹自己,如果我係樓主都係同條女散咗算,話就話愛屋及烏,但幢樓你自己同自己呀爸呀媽比錢買,但地無本生利咁痴你住又要管你買邊度,嘩真係當晒你係水魚咁,而佢呀哥就同佢老婆兩個自住風流快活。希望樓主識諗
其實計一計,叫佢呀可住遠啲舊啲咪得?之後佢仲可以湊親孫喎
千祈唔好,寧願分手
梗係唔肯啦
你拋一句分手
條女又嫁唔出又冇樓住 驚到瀨屎啦
洗撚驚佢
至憎啲八婆貪心又冇腦
誤會姐
你諗錯左我地意思啦
女婿
巴打加油 我都唔會甘厚面皮同我男友咁講 老老實實錢邊個出就邊個話事 你好撚有錢就話無所謂姐
到時嗌交唔係激到老婆返外家,係你俾人逼走
樓主咪制 就算條女有幾咁樣靚身材正都好 佢咁既思想已經唔值得為佢付出咁多 加上你同佢又未婚就算結左都唔應該養埋外父外母啦 佢地就真係識計數 你間屋空間小左 燈油火蠟比多左 仲未計食 之後外父外母請埋d親戚朋友黎你又煩 到你想叫班朋友番黎玩下又要就住佢地 最重要 係你爸媽寧願退休洗小d都比錢你做首期 你咁樣點對得住爸媽 一定要三思呀
外父外母咁樣提得出嚟,一係就on9,一係就仆街
好彩樓主你夠堅定
唔係以後肯定有排煩
千萬係手 乜撚都有
你有咁既能力 搵個方向一致既好過捱一世啦
補充番
第時實話佢阿哥供唔掂叫你幫手供
一定要企硬
分手未

我單獨一個同你2人世界

求pm 25yr a1
樓主而家有乜打算?
你條女仲係屌柒你的話不妨俾呢個post佢睇睇
就係女先謀,仔就幫
唔好呀!!
好撚柒閪煩架
樓主都係天真撚。有樓嘅老一輩會唔識加按、轉按、1分2,咁都信。除非佢10世唔睇報紙啦,上一代玩樓先勁,重多玩法。
吹完水潛返入水
你同佢講賣左層樓比三分二你就得,唔係冇得講
唔制都得
不過禮金就...你懂的
分手啦,你咁既能力出面大把女啦
全家扯貓尾,咁都信就超級大傻仔

條女已經干犯死罪,加埋佢嘅怪獸屋企扮撚晒嘢,話知條女個閪鑲鑽石,名器咁好屌,都無情講即撇頭也不回

提就提咗你,明知唔會聽,第時仆街唔好返嚟喊就得嘞
成家都痴線,所以你女朋友都一樣,
依家睇清睇楚咪好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞