準備緊買樓 未來外父外母話想搬入黎

1001 回覆
5862 Like 28 Dislike
唔好啊樓主 女大撚把啦
戇撚鳩 咁既要求都好意思講出口
自己個仔就係仔 人地個仔就要做你水魚
錢係你手, 樓錢又係你俾,
你女朋友同佢家人有咩資格指點同計劃
你就得一次就有第二次,
同埋你唔娶佢唔加佢名佢驚過你
千期唔好買又舊又遠既三房
因為你唔好預呢層樓會係住到老
第時你想換樓你就知味道
如果你係得一個物業
第一樣考慮既野一定係變現能力
市區屋苑式兩房個變現能力好到你唔信
唔洗理條女死嫁啦 搵過件啦
Btw你呢個筆直九龍屋苑應該得四小龍買到
接返自己父母黎一齊住
我俾錢架wo,睇下佢點
同條女講話買樓原因就係唔想同父母住,然後每人攞一千,夾夠四千蚊俾你外父母去坪洲租樓住,空氣好生活清閒養生一流。

而且佢阿哥係公務員,有房屋津貼,返問佢阿哥點解唔同直系父母一齊住。
我係女都覺得呢件事一定一定唔可以俾佢發生,你要企硬,就算女朋友點喊點lur都好,千萬不要妥協
有得諗喎
樓主有無阿哥細妹,玩大佢話接埋入去二家人一齊住啦
住落你就知味道
呢d女人叫佢食屎啦
自私自利又唔考慮樓主感受
比着我一不做二不休直接分手
掉返轉樓主你話你父母都想入黎住
睇下條女反唔反台
咁蠻不講理嘅女人最撚好孤獨終老
咪撚害人
佢叫你冷靜d諗下自己講既野有無道理
比著我就肯定答:我好冷靜咁諗清楚 分手啦我地
同女友一齊幾耐?
唔覺得佢好愛你
喺咁嘅情況下,通常女方會好護男友。除非當你係嗰種,你可以同佢過人世,你愛佢多過佢愛你。但你可以養到佢,所以可以搵你買單
同你網名一樣
能不能等一等
你用自己名自己供曬就企硬
飛撚咗條女
佢就會返來求你
唔求你你咪去屌吓其他女先
排資論輩
男家長老都優先過條女啦
由你女朋友第一句就話要考慮佢屋企人感受嘅時候,你同你女朋友注定冇美好嘅未來
老實講,你預定分手都得,你估佢老豆老母咁撚仆街,你咁說服完你估事後佢地真係無野諗?一陣你真係結咗,佢地先夾硬要搬黎,搞到你離婚又比條女分身家,咁就真係笨柒啦,同埋你條女識諗既就唔會一開波就聽晒老豆老母講啦,你打定輸數好過
痴線 打死都唔同對方屋企人住
點對你好都唔係真係一家人
返到自己屋企都唔自在無私人空間
要睇岳父岳母面色做人
唔結
你女朋友咁自私
試下拖,唔再plan買樓結婚
到時驚嘅只會係佢同佢屋企人
幾愛都唔好屈服,往後幾十年人生嚟!!!!!
點解女方家長可以咁厚臉皮?咩叫想佢個仔住好d按左層樓搬去同你住,仲要你女朋友贊成真係好yeah,幫佢阿哥搵你笨7,你話佢有份資助就可以諗下,咩都冇就叫人預埋比佢父母住,有人湊細路,我諗請個工人成本都冇養佢父母咁貴,仲要唔駛睇人面色
分手啦,你女友根本唔想同你組成家庭
姐係等於個d群腳仔一樣愛老母多過愛老婆,一樣難頂,結左都會離婚
一句講晒
錢係你既 你又未同佢結婚
仲有咩好諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞