依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

離晒地....搞埋啲市集賣二手衫,成班BE係到圍威喂....

至少jade lam靚好多 同有d料到
收到野會拍下review 自己出錢買下手袋 最多係離姐
港女唔港女就唔知 反正係佢條仔受
仇富係唔啱嘅

我fd就係做緊某化妝品pr,
佢話咁多個youtuber中,佢比較鍾意jade & Minnie,
話佢地好得意個人都nice,所以都一直有搵開佢地。

同埋有啲產品佢地試咗真係覺得好用之後,
佢地會自己落counter再買。

啱啱碌碌下ig story見到

屌好撚痴線
Chanel要唔要多謝我地

屌好撚痴線

睇姐唔代表買既
不過我講完就即買
然後po上ig

屌好撚痴線

睇姐唔代表買既
不過我講完就即買
然後po上ig

屌,真係好痴線,唔敢想像佢地遲d既小朋友生活係點,隨時好似 亞歷山大咁,比佢老母利用

終於有人講呢條豬閪 基因咁垃圾仲要生咁多

無諗過係咁嘅樣,
睇到樣之後覺得成件事更加核突

Agger生第3個

離晒地....搞埋啲市集賣二手衫,成班BE係到圍威喂....

至少jade lam靚好多 同有d料到
收到野會拍下review 自己出錢買下手袋 最多係離姐
港女唔港女就唔知 反正係佢條仔受
仇富係唔啱嘅

我fd就係做緊某化妝品pr,
佢話咁多個youtuber中,佢比較鍾意jade & Minnie,
話佢地好得意個人都nice,所以都一直有搵開佢地。

同埋有啲產品佢地試咗真係覺得好用之後,
佢地會自己落counter再買。

但無可否認佢地收左錢就有讚冇彈
Jade lam話佢人生第一支粉底係ga
又黃又盛
結果呢? 宜家咪出黎講 好好用 第一支粉底就係佢 點好點好
講真佢之前都有接下job拍野 如果要靠人搵食仲西態度 都唔知有咩好講
但佢平時啲行為冇品都睇得出
點解無人爆下jade lam
我覺得佢都好嘔心

我都覺 睇過佢同條仔啲片就知佢平時港女兼惡頂
唔明點解啲留言仲話佢地sweet

屌,我記得佢有條片講過話覺得自己唔港女㗎

Jade我都仲頂得順 佢條仔真係極品

屌好撚痴線

睇姐唔代表買既
不過我講完就即買
然後po上ig

屌,真係好痴線,唔敢想像佢地遲d既小朋友生活係點,隨時好似 亞歷山大咁,比佢老母利用

屌好撚痴線

你screen shot 佢個story佢會唔會知你係邊個

屌好撚痴線

你cap佢story 係咪自爆左?
cap story 係唔會知
除非direct 個story比某個人
佢cap你先知

佢究竟係咪痴線㗎 突登影真係好肉酸

佢究竟係咪痴線㗎 突登影真係好肉酸

大陸村姑

我都係好奇follow左

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?
越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

話緊佢著假野同冇品味喎 同埋jimmychoo真心平好多
認真你收埋收埋咁多野起碼都好似bethni咁用得收得黎有說服力
同埋條仔唔洗買完對鞋後先po番對鞋出黎話俾大家知係真野
買唔起咪唔好買名牌,zara都有出草鞋架,唔洗買假野
講名牌就係八婆好威威呀?原來係咁

突然玻璃心 人地識多名牌都唔得
話佢先生無腦就起晒鋼咁

呢個人相當有可疑

咪on9啦 上個post我有份屌佢地架

Agger生第3個

係女就慘了

屌好撚痴線

你cap佢story 係咪自爆左?

好似得限時ig msg先會知邊個cap圖(啫係要direct俾朋友果種限時msg)

Btw 佢地好撚寒酸乞兒格
真正有錢人先唔會咁都放上網
俾人話两句又此地無銀三百兩咁

好撚肉酸呀你地 hi 偽生 偽太

煩撚到嘔

英文差到呢 佢得一隻手?單數眾數都未識分

煩撚到嘔

咁佢咪16歲就生仔

煩撚到嘔

咁佢咪16歲就生仔

未夠16歲就有左好似係

煩撚到嘔

咁佢咪16歲就生仔

未夠16歲就有左好似係

老公衰十一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞