依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖
但佢係尖到勁唔自然 凸左個下巴出黎
申利:cool過牙

未見過有人cool完牙可以好似佢咁尖

佢絕對唔係清泉囉
小學雞睇過bethni未?

痴撚線連登勁多曾樂彤打手
又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

bethni 就真係又高質又清泉嘞 小明都好好

小明

邊個小明?
成班女人圍埋一齊就真係好得人驚
估唔到發展成要擊倒佢
一句講哂 咪撚係香港買化妝品啦
根本就係人都送 on撚99
所以唔買係最好對付佢地既方法

仲有邊個話tlt係清泉
抄片抄撚到一樣
清泉只有Bethni 一個
小明我相信佢都有收野不過無post出嚟

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?

越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

認同

8婆圍係上黎 真係乜都可以反一餐

明明講緊佢扮sweet 好嘔心

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買
一睇就知班女人妒忌心幾重

洗妒忌佢?
香港人個個都搵錢搵雞碎咁多 去就住就住買小小野
呢啲人不勞而獲 影一兩張相 就拎晒成set有埋包裝 仲有速遞送上門

我相信冇人死讀爛讀書想入讀好既科目好既u 讀完仲要還錢 而見到啲大陸人拎埋獎學金同你一齊坐住黎讀

我知你一定話世界冇野公平架喇 咁ok 你唔好出聲政府比晒資源大陸人 排唔到公屋 冇床位 地鐵加價 民建聯、民主黨賣港 因為你唔會係擁有特權個位 所以你酸 你葡萄

我知你又話兩樣野唔可以咁比
你智商去唔到呢個層次就算啦 你就當班女人妒忌心重 唔抵得人日扮夜扮恩愛 出街要帶埋老媽/set腳架影相 仲要入埋條仔ig呃like 去製造充滿幸福、愛以吸引pr送禮物送錢比佢 拎出黎講就係唔抵得 抵香港人比人蝦 自己蝦返自己

巴打講得好 佢仔老泥mk憑咩!
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

斷佢米路

屌support 我都email 佢地先
On99條mmm仲要一大堆牌子擺哂一齊hea影 就咁加個tag

咪係 個人得個殼 做咁多年人 讀咁多年書(雖然會考零分)
一D內涵都無 字都唔識多隻 剩係識Thanks all , Thanks 笑大人個口呀媽~
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

斷佢米路

On99條mmm仲要一大堆牌子擺哂一齊hea影 就咁加個tag

一D內涵都無 字都唔識多隻 剩係識Thanks all , Thanks 笑大人個口呀媽~

連殼都無

其實佢做錯d乜你要去到咁盡

佢太假太嘔心

睇左咁耐,其他kol好似比佢更抵屌
咩cty,lilian kan,merry so個d仲on9

Merryso直情on9
有次我fd叫佢食飯
之後同佢講話開左餐廳
出於禮貌叫佢得閒黎食
之後佢問人地諗住比幾錢

以前幾鐘意佢
啲野愈出愈柒都算
之前搵佢合作 應承完又冇啦啦消失

有朋友見過佢同個男人係街拖手
Ig有張係工展會攞獎同屋企人影既
張相入面chinchinc隔離個男人

條佬有啲老 又係比人埋單

有冇圖?

唔知係咪睇到依個post 無左張相

左邊

wow 埋單啦有人

唔好吹得就吹好喎
算識佢 佢唔係啲咁嘅人

係咩 人地係點既人得佢身邊啲密友先知啦
輕輕咁算識佢 又知啲咩

斷佢米路

連殼都無

最多咪個樣係幾靚 但瘦到竹咁又寒背好肉酸

絲打好波
女人真恐怖

個下巴似獨立生長喎 咁尖

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖
但佢係尖到勁唔自然 凸左個下巴出黎
申利:cool過牙

未見過有人cool完牙可以好似佢咁尖

佢絕對唔係清泉囉
小學雞睇過bethni未?

痴撚線連登勁多曾樂彤打手
又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

之前高登都有一堆

斷佢米路

係既話唔該順便屌埋其他ig女神同youtuber

斷佢米路

連殼都無

最多咪個樣係幾靚 但瘦到竹咁又寒背好肉酸

巴打追下po 睇下樓上d相先
狗都唔屌

YouTuber黎講 佢真係算唔錯 成個ig算係幾乾淨

最中意佢 試用都會講話係試用 片又有質素
但d人死話佢整容 但我依然見到佢塊面係有小小baby fat 係下巴尖左小小

個下巴似獨立生長喎 咁尖

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

之前痴線西屌佢抄外國blogger喎
咁都清泉?

有時見到chanel個pr送野俾iger用更加嬲
做chanel長客買幾萬一個手袋個d都未必係大時大節會收到禮物
依d咁的ig begger 咩都唔買就係咁收野
佢地咁點對得住d客

More 有邊個iger有收倒

mmm bethniy imlmelo cherrietam 等等都有收過
其實睇chanel pr 個ig tag 就知 個pr ig agnesyan_

melo果個係我中學師姐 成日番學都靜雞雞走出去玩 俾訓導主任捉過 之後退左學過一兩年見到佢拍youtube 但佢把聲真係幾q既 唔知算唔算生性呢
點解無人爆下jade lam
我覺得佢都好嘔心

唔鍾意佢 覺得佢好撚港女
但好鍾意minnie 覺得佢好搞笑😂
點解無人爆下jade lam
我覺得佢都好嘔心

唔鍾意佢 覺得佢好撚港女
但好鍾意minnie 覺得佢好搞笑😂

覺得minnie幾好人 見識都多過jade lam
但覺得jade lam成日恰minnie咁
除左mmm,好多pr都一車車product送俾ponypong,幾乎個個po都有廣告
真心唔知佢有咩叻,之前睇毒果訪問話佢係頂級KOL
痴線西2.0
有template未
其他YouTube 都算啦
佢地有拍片 扮下野
但mmm憑咩?淨係影張相

做chanel長客買幾萬一個手袋個d都未必係大時大節會收到禮物
佢地咁點對得住d客

mmm bethniy imlmelo cherrietam 等等都有收過
其實睇chanel pr 個ig tag 就知 個pr ig agnesyan_

melo果個係我中學師姐 成日番學都靜雞雞走出去玩 俾訓導主任捉過 之後退左學過一兩年見到佢拍youtube 但佢把聲真係幾q既 唔知算唔算生性呢

佢同過陳黑一齊 個陣覺得佢好柒姑碌

佢地咁點對得住d客

佢同過陳黑一齊 個陣覺得佢好柒姑碌

明明把聲扮出泥 又假又難聽 自己上YouTube 望下d人留言點講佢把聲
仲有 佢肯定唔係離校一兩年先拍片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞