依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

個下巴似獨立生長喎 咁尖

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖
但佢係尖到勁唔自然 凸左個下巴出黎
申利:cool過牙

未見過有人cool完牙可以好似佢咁尖

佢絕對唔係清泉囉
小學雞睇過bethni未?

tlt絕對唔係清泉 佢只係好識包裝
未做youtuber既時候個人已經好識包裝

佢係清泉 就唔會專登開個網站 將全部片既info放哂個邊 逼人禁入去啦

其他人都係係YouTube description box 到打野

收皮啦
rw1128... 幻滅

以前高登已被爆佢係臭雞啦 一早唔覺係女神 全校都係襟兄弟 做pt time影下相 就r到其他Ig shop俾product佢 果啲所謂拍左片嘅review 你覺得會係真心分享咩
利申識佢

點解次次講親佢 都有人話全校都係襟兄弟
想問有無人follow sarahshum
以前覺得佢好靚又有style所以follow佢
但係依張張都係廣告嚟

咁多個iger最buy steffixlauu
天然無整容 又高又瘦 屋企又有翻咁上下
唔似個啲ig beggers成日係到賣廣告R sponsor

見過sarahshum真人未? 真係小矮人
著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇
同巫婆人妖恐怖程度有得fight

肯定冇150cm

Steffixlauu整容架 個鼻同雙眼皮 佢幾年前開post講過 仲叫人wechat問佢詳情 邊個醫生價錢個啲

起碼人地有認唔似得joan班護主friend出黎圍爐

利申:唔識

識steffixlauu同Joanlaw
後者係同學
Steffixlauu無整過容架喎 樓上係咪記錯左佢好朋友rebecca啊
Joan又係真係無整過 佢15歲我就識佢 同校
佢以前啲五官就已經係咁 眼大鼻高 又勁白
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
佢中四開始地獄式減肥 真係一日一蘋果同淨飲水
先瘦到塊面勁尖
但無可否認佢以加啲妝真係化到大陸啲網紅咁

利申 唔係護主friend 兩個都係hi bye friend無乜交情

屌Joann d妝真係化到對眼勁假 美肌又勁高 好似浪費左個靚樣 btw 佢係咪屋企都ok有錢 同埋佢唔會follow d 識既人 只係好fd先會follow

見過sarahshum真人未? 真係小矮人
著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇
同巫婆人妖恐怖程度有得fight

肯定冇150cm

Steffixlauu整容架 個鼻同雙眼皮 佢幾年前開post講過 仲叫人wechat問佢詳情 邊個醫生價錢個啲

後者係同學
Steffixlauu無整過容架喎 樓上係咪記錯左佢好朋友rebecca啊
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

利申 唔係護主friend 兩個都係hi bye friend無乜交情

屌Joann d妝真係化到對眼勁假 美肌又勁高 好似浪費左個靚樣 btw 佢係咪屋企都ok有錢 同埋佢唔會follow d 識既人 只係好fd先會follow

據我所知佢屋企無俾好多零用錢佢 單親家庭
佢以前啲相靚好多 無化妝化到咁大陸網紅
但佢啲性格幾好 我真心偑服佢對要瘦呢個意志力咁強
睇住佢食野正常變到因爲好想好瘦所以日日返學淨係飲水同一日一蘋果
其實真係好顛

後者係同學
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

究竟全盛時期總共可以有幾多Joan同學朋友/話見過真人出黎話佢無整過?定應該話佢總共有幾多個分身撲出黎話自己無整?
我唔知你地係真心覺得佢無整定點?
總之佢有整過係真:
雙眼皮 唔只一次
個鼻一直keep住打左好多年 應該就唔係透明質酸 第二隻硬啲嘅 成條柱
下巴以前有打依家無再打 睇得出短左少少 不過你話佢瘦都關事

既然你地咁多同學朋友/識/見過真人應該就咁睇都睇到 平時啲p哂嘅相都睇到啦 你地真人會睇唔到?

唔覺得佢值得講咁耐⋯但keep住由舊登就有人話佢無整,真心想知你地真係咁都睇唔出定係佢本人

後者係同學
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

睇住佢食野正常變到因爲好想好瘦所以日日返學淨係飲水同一日一蘋果
其實真係好顛

我都好佩服佢
佢啲fd全部都可以痴屋企/一係就做model同youtuber扶搖上位 睇過佢以前model啲相真係真係好普通 所以最後都要去做空姐搵食
真心佩服

但係佢有整係事實呀事實呀事實呀!

後者係同學
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

其實真係好顛

我都好佩服佢
佢啲fd全部都可以痴屋企/一係就做model同youtuber扶搖上位 睇過佢以前model啲相真係真係好普通 所以最後都要去做空姐搵食
真心佩服

我係佢本人既話我同我男朋友結唔成婚!!!!! (plan緊結婚)
我知道既係佢不嬲都係一心想做空姐 所以肥左2次都繼續考
佢中五既時候已經有model公司想簽佢但佢夢想係空姐所以直到中六畢業都無簽任何公司
(以加有無我唔太清楚)

btw 你係邊到識佢架 會唔會我同你係識
joan個鼻咁尖 以前都唔係 眼又大咁多 點會冇整
其實香港航空相對易好多 我個中學成績都唔好 都入到

空姐唔係又要筆試又要小組好多野搞架咩 成績真係好差應該都入唔到

後者係同學
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

其實真係好顛

我都好佩服佢
真心佩服

我係佢本人既話我同我男朋友結唔成婚!!!!! (plan緊結婚)
佢中五既時候已經有model公司想簽佢但佢夢想係空姐所以直到中六畢業都無簽任何公司
(以加有無我唔太清楚)

見joann買咁多化妝品同衫以為佢屋企比好多錢佢 但佢自己有提過爸爸媽媽但竟然係單親 好似讀完中學佢去讀ive空姐再考 但佢考到都收收埋埋無曬命

空姐唔係又要筆試又要小組好多野搞架咩 成績真係好差應該都入唔到

佢話唔好啫,無話好差。
不過我有fd得中學畢業都入到cx,英文好就得
Cty個mioggi廣告真心好撚樣衰

仲轉左新相
唔知係我問題定
呢度太多打手或者道德撚

料又無乜人爆
講下八卦野又俾人話八婆
講下行內野又俾人話葡萄
講下人點收利益又話狙擊一個唔公平

幾時連登嘅人咁正義凜然?
以前既痴線西去咗邊

我決定收自己皮了
我錯🤢

唔知係我問題定
呢度太多打手或者道德撚

料又無乜人爆
講下八卦野又俾人話八婆
講下行內野又俾人話葡萄
講下人點收利益又話狙擊一個唔公平

幾時連登嘅人咁正義凜然?
以前既痴線西去咗邊

我決定收自己皮了
我錯🤢

食花生係人生一大樂事
唔駛咁多道德倫理, 好簡單, 品牌又好mmm個ig又好,都要睇市場供求, 客戶唔滿意某個brand既marketing strategy , 向pr反映有咩問題先?同樣,唔中意mmm個 ig 叫人unfollow都無問題喎, 我地無特權唔可以remove 人地個ig 唔可以炒人地個pr 架,由頭到尾講緊表達消費者意見, 駛咩要有道德倫理去backup 先?

當然,你不滿人地marketing strategy 可以去反映
咁我都毫無意見/反駁
但樓上好多人係着重「權益」「尊重」喎
又話人地係「呃」「憑乜嘢」喎
又拉到去hocc/綜援/政府
所以我咪問有乜理據去支持去prove 你地唔係酸人地有free lunch 而你地要俾錢買?
咁如果係唔滿意個strategy, 咁係咪所有人都唔值得
而唔係淨係mmm唔值得有sponsorship 呢?
你而家似係毫無理由去針對mmm喎

講明先,我入嚟係食花生,唔係mmm啲乜嘢人
但見到好多人覺得,
自己真金白銀去買嘢好似唔係應份咁,
覺得你地好似有啲葡萄

Hocc同呢d KOLs性質唔一樣,但個結果都會引致公關危機。
作為一個行內人,customer 對於brand 嘅忠誠度包括個brand對佢地有無「尊重」同有無合符到佢地嘅權益同期望。

其實endorsement都一樣,如果個代言人不合符品牌形象,或好多消費者反感,如果我係agency都唔會用佢。

引致消費者反感就等於葡萄?

哈哈

不如你呢個行內人同我解釋下,mmm呢件事上,損害咗啲乜嘢消費者權益?
你邊方面覺得不被專重?
因為kols 有免費化妝品,你冇而覺得不平等?

Ads & pr 支出上漲而成本轉嫁消費者係真有其事
但如我之前所講係有筆直,
就算佢唔送俾kols, 呢筆錢佢會花喺其他宣傳活動上
你估佢成本低咗,會唔會減價益消費者?

反對者嘅聲音都要聽,都要尊重
但並非每個反對者嘅意見都係合埋、理性
美國人反對麥當勞熱飲杯上冇寫caution
中國大媽投訴化妝品salesperson 唔俾discount
的士慢使反對uber
你覺得佢地全部都啱?

其實我好認真同你地討論,
但有啲人三唔埋兩句就不停港豬、低質消費者單打
繼而拉上政府、新移民、雙非諸如此類
其實你地如果冇point 去support 你嘅觀點而淨係識不停暗串單打,
不如人少少認自己想要免費化妝品啦好嗎

上面有位絲打一早認自己酸,我欣賞你咁坦誠
妒忌咪妒忌囉,我都想有免費化妝品

有無人幫我應佢
我無心機同佢討論
你當我葡萄啦咁

應佢都廢事
講真果句 佢地收完錢照打果幾句caption就算
mmm有份post相果個Neutrogena系列 我有買呀 唔好用到仆街!保濕?我用左一星期有多都仲係乾到甩皮 mmm仲話咩係佢用過最保濕既開架產品 收皮啦仆街

以前玩xg已經有留意Rachael Wong
佢而家真係柒左好多同肥左好多
佢以前長頭髮個時真係靚好多 又瘦
雖然都係好mk

其實佢以前都係唔靚嫁 瘦就真既
中學已經出曬名又臭又濫

利申 同校

仲轉左新相

我想知mioggi係倒米定玩尻佢

後者係同學
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

其實真係好顛

我都好佩服佢
真心佩服

(以加有無我唔太清楚)

見joann買咁多化妝品同衫以為佢屋企比好多錢佢 但佢自己有提過爸爸媽媽但竟然係單親 好似讀完中學佢去讀ive空姐再考 但佢考到都收收埋埋無曬命

如果佢考到 一張空姐相都冇提到 佢都唔算貪慕虛榮喎

後者係同學
岩岩識佢個時都仲未咁瘦
先瘦到塊面勁尖

其實真係好顛

我都好佩服佢
真心佩服

(以加有無我唔太清楚)

貪唔貪就唔知
至少無身邊做空姐既人咁煩
如果係考到

以前玩xg已經有留意Rachael Wong
佢而家真係柒左好多同肥左好多
佢以前長頭髮個時真係靚好多 又瘦
雖然都係好mk

其實佢以前都係唔靚嫁 瘦就真既
中學已經出曬名又臭又濫

利申 同校

食大麻一定瘦架

其實真係好顛

我都好佩服佢
真心佩服

(以加有無我唔太清楚)

貪唔貪就唔知
如果係考到

考到啊 之前見佢著制服比人tag
比佢hide左

其實真係好顛

我都好佩服佢
真心佩服

(以加有無我唔太清楚)

貪唔貪就唔知
如果係考到

考到啊 之前見佢著制服比人tag
比佢hide左

點解要remove tag唔比人知其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞