依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
有冇得直接send email去母公司,唔好撚send比D垃圾PR啦
佢地撚會理咩!
直接send去總公司,之後話唔明點解香港D PR會送野比D不知名既人,我就真心買,send得多果邊就會屌柒D PR
到時啦喎,MMM你都係自己暗錢買啦

好喎 一兩個佢就唔理姐
多啲人email佢就有效

我仍然會direct/email啲PR
屌到佢地臭化
今晚寫template
利申中英都唔好

屌佢老味見到佢啲試用就燥
我就真金白銀買NARS用
佢就嘢嘢都有試用

我個個月比錢買化妝品
佢就拎一拎部手機就有咁多化妝品收
你話係youtuber 條氣都順啲
佢憑乜
有冇得直接send email去母公司,唔好撚send比D垃圾PR啦
佢地撚會理咩!
直接send去總公司,之後話唔明點解香港D PR會送野比D不知名既人,我就真心買,send得多果邊就會屌柒D PR

好喎 一兩個佢就唔理姐

屌到佢地臭化
今晚寫template
利申中英都唔好

佢就嘢嘢都有試用

我個個月比錢買化妝品
佢憑乜

你話 beauty blogger收試用都情有可原
人地仲會出review 添 eg bethni
但呢條臭閪到底憑乜?
佢嘅定位係乜? #普通女生 #愛情故事
我屌你臭化 既然係普通呀賣愛情呀 憑乜學人收試用賣廣告?仲要未計佢其實打嗰一兩隻字 thanks for having me thank you 加幾個tag

再者 睇佢嘅又有幾多係消費層?大部份都係o靚妹 俾得起錢幾千幾千咁買都係出嚟社會做野嘅女性/闊太啦
呢啲消費者又會唔會走去睇佢呀
啲pr用下腦啦 好似lamer咁
成千蚊一枝粉底 你係咪覺得啲17 18歲嘅學生會買得起
定係啲25 26出嚟做緊野嘅女人呀 而嗰啲女人又係咪會盲目崇拜呢啲"kol"呀
等睇MMM ig收皮大吉
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

斷佢米路

屌support 我都email 佢地先
On99條mmm仲要一大堆牌子擺哂一齊hea影 就咁加個tag
佢地撚會理咩!

好喎 一兩個佢就唔理姐

屌到佢地臭化
今晚寫template
利申中英都唔好

佢就嘢嘢都有試用

我個個月比錢買化妝品
佢憑乜

你話 beauty blogger收試用都情有可原
人地仲會出review 添 eg bethni
但呢條臭閪到底憑乜?
佢嘅定位係乜? #普通女生 #愛情故事
我屌你臭化 既然係普通呀賣愛情呀 憑乜學人收試用賣廣告?仲要未計佢其實打嗰一兩隻字 thanks for having me thank you 加幾個tag

再者 睇佢嘅又有幾多係消費層?大部份都係o靚妹 俾得起錢幾千幾千咁買都係出嚟社會做野嘅女性/闊太啦
呢啲消費者又會唔會走去睇佢呀
啲pr用下腦啦 好似lamer咁
成千蚊一枝粉底 你係咪覺得啲17 18歲嘅學生會買得起
定係啲25 26出嚟做緊野嘅女人呀 而嗰啲女人又係咪會盲目崇拜呢啲"kol"呀

最好笑係佢連review同comment都無
已經無買助養呢班乞兒d brands好耐

之前想買chanel新出唇彩
但個pr agnes係又送唔係又送
連得1k d model 仔都送成set

所以都無買到
宜家就算買都只會去外國買
但盡量唔買d亂sponsor 嘅brand
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

斷佢米路

On99條mmm仲要一大堆牌子擺哂一齊hea影 就咁加個tag

求template

YouTuber黎講 佢真係算唔錯 成個ig算係幾乾淨

最中意佢 試用都會講話係試用 片又有質素
但d人死話佢整容 但我依然見到佢塊面係有小小baby fat 係下巴尖左小小

個下巴似獨立生長喎 咁尖

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖
但佢係尖到勁唔自然 凸左個下巴出黎
申利:cool過牙
unfollow哂全部ig beauty beggar
乜都唔買
佢地唔需要有brand loyalty
個個品牌爭住送禮 全部變得俗氣 卻以為入屋

好多後生女都on9照like照買
好可惜我地只係少數

講得好
雖然我不嬲無follow

但d人死話佢整容 但我依然見到佢塊面係有小小baby fat 係下巴尖左小小

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

未見過有人cool完牙可以好似佢咁尖

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉
小學雞睇過bethni未?

斷佢米路

求template

求template x2
一齊send
上面講得太好 佢又唔係youtuber 佢憑咩
唔該啲pr用下腦啦
睇mmm 當佢女神咁拜既妹妹根本消費唔起你地送比佢既牌子
送比佢同掉落垃圾桶無分別
唔該益下啲真金白銀幫你地買野既客人仲好
送比mmm根本唔符合宣傳效益

斷佢米路

聯署投訴各品牌送野比mmm

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

痴撚線連登勁多曾樂彤打手
又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

bethni 就真係又高質又清泉嘞 小明都好好

斷佢米路

聯署投訴各品牌送野比mmm

推到佢無野收

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

以前都幾中意佢
但後尾知佢扮片之後就好反感
明明都係art人
後尾下巴事件明明整左扮冇整呢樣就唔洗講
大方啲認左佢咪算囉

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

以前都幾中意佢
但後尾知佢片之後就好反感
明明都係art人
大方啲認左佢咪算囉

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

小明

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

以前都幾中意佢
明明都係art人
大方啲認左佢咪算囉

想問下佢係抄邊個youtuber?

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

小明

Bethni本身都勁有錢 唔洗試用都自己大把錢買

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

小明

Cool牙係可以變尖

佢絕對唔係清泉囉

又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

以前都幾中意佢
明明都係art人
大方啲認左佢咪算囉

想問下佢係抄邊個youtuber?

張欣欣咪chin chin c家姐
幾年前同個差佬拍左幾年拖 散左之後佢就開始發圍 周圍去 唔知比人包定點呢

有朋友見過佢同個男人係街拖手
Ig有張係工展會攞獎同屋企人影既
張相入面chinchinc隔離個男人

條佬有啲老 又係比人埋單

有冇圖?

唔知係咪睇到依個post 無左張相

左邊

wow 埋單啦有人

唔好吹得就吹好喎
算識佢 佢唔係啲咁嘅人

有朋友見過佢同個男人係街拖手
Ig有張係工展會攞獎同屋企人影既
張相入面chinchinc隔離個男人

條佬有啲老 又係比人埋單

有冇圖?

唔知係咪睇到依個post 無左張相

左邊

wow 埋單啦有人

唔好吹得就吹好喎
算識佢 佢唔係啲咁嘅人

咪就係 為反而反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞