依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

有無人幫我應佢
我無心機同佢討論
你當我葡萄啦咁

好on9呀佢
我都想知之前反backup佬班人 係咪都葡萄佢一年搵十幾萬而攻擊佢
我有手有腳 我願意比錢去買 唔想比錢買野係班kol姐

條友做公關的話 個間公司真係收得皮

可能分分鐘就係啲Pr黎

有無人幫我應佢
我無心機同佢討論
你當我葡萄啦咁

好on9呀佢
我都想知之前反backup佬班人 係咪都葡萄佢一年搵十幾萬而攻擊佢

可能分分鐘就係啲Pr黎

我已經解釋咗又叫我解釋
舉例又1999
如果佢無打一两隻英文
我懷疑佢係漏m儀本人
不如你諗下點解bethniy又無人反感?
佢夠幸福夠結婚 但佢有無mmm咁無觀眾緣?
有時氣質同個格係天生 點經營都無用

如果我葡萄mmm但點解我又唔葡萄bethniy?

我好撚葡萄漏m儀

又話行內人,又拋咁多術語出嚟
問你嘢你又問反我轉頭
你冇嘢support 你論點就咪講咩權益尊重啦
答唔到又喺度發爛渣

係啦係啦,反對者好嘢
夠高質啦,又唔港豬
顧客永遠是對的丫嘛
唔怪得啲人話香港客麻撚煩,最鍾意投訴
第日化妝品大減價我會多謝你地嘅付出

我好撚葡萄漏m儀

問你嘢你又問反我轉頭
答唔到又喺度發爛渣

係啦係啦,反對者好嘢
夠高質啦,又唔港豬
顧客永遠是對的丫嘛

你太on9 我唔想應姐
Btw果d唔係術語 係英文咋
你當我發爛渣同葡萄啦
rw1128... 幻滅

以前玩xg已經有留意Rachael Wong
佢而家真係柒左好多同肥左好多
佢以前長頭髮個時真係靚好多 又瘦
雖然都係好mk

我好撚葡萄漏m儀

問你嘢你又問反我轉頭
答唔到又喺度發爛渣

係啦係啦,反對者好嘢
夠高質啦,又唔港豬
顧客永遠是對的丫嘛

你太on9 我唔想應姐
你當我發爛渣同葡萄啦

唔講以為五毛
唔駛咁多道德倫理, 好簡單, 品牌又好mmm個ig又好,都要睇市場供求, 客戶唔滿意某個brand既marketing strategy , 向pr反映有咩問題先?同樣,唔中意mmm個 ig 叫人unfollow都無問題喎, 我地無特權唔可以remove 人地個ig 唔可以炒人地個pr 架,由頭到尾講緊表達消費者意見, 駛咩要有道德倫理去backup 先?

當然,你不滿人地marketing strategy 可以去反映
咁我都毫無意見/反駁
但樓上好多人係着重「權益」「尊重」喎
又話人地係「呃」「憑乜嘢」喎
又拉到去hocc/綜援/政府
所以我咪問有乜理據去支持去prove 你地唔係酸人地有free lunch 而你地要俾錢買?
咁如果係唔滿意個strategy, 咁係咪所有人都唔值得
而唔係淨係mmm唔值得有sponsorship 呢?
你而家似係毫無理由去針對mmm喎

講明先,我入嚟係食花生,唔係mmm啲乜嘢人
但見到好多人覺得,
自己真金白銀去買嘢好似唔係應份咁,
覺得你地好似有啲葡萄

Hocc同呢d KOLs性質唔一樣,但個結果都會引致公關危機。
作為一個行內人,customer 對於brand 嘅忠誠度包括個brand對佢地有無「尊重」同有無合符到佢地嘅權益同期望。

其實endorsement都一樣,如果個代言人不合符品牌形象,或好多消費者反感,如果我係agency都唔會用佢。

引致消費者反感就等於葡萄?

哈哈

不如你呢個行內人同我解釋下,mmm呢件事上,損害咗啲乜嘢消費者權益?
你邊方面覺得不被專重?
因為kols 有免費化妝品,你冇而覺得不平等?

Ads & pr 支出上漲而成本轉嫁消費者係真有其事
但如我之前所講係有筆直,
就算佢唔送俾kols, 呢筆錢佢會花喺其他宣傳活動上
你估佢成本低咗,會唔會減價益消費者?

反對者嘅聲音都要聽,都要尊重
但並非每個反對者嘅意見都係合埋、理性
美國人反對麥當勞熱飲杯上冇寫caution
中國大媽投訴化妝品salesperson 唔俾discount
的士慢使反對uber
你覺得佢地全部都啱?

其實我好認真同你地討論,
但有啲人三唔埋兩句就不停港豬、低質消費者單打
繼而拉上政府、新移民、雙非諸如此類
其實你地如果冇point 去support 你嘅觀點而淨係識不停暗串單打,
不如人少少認自己想要免費化妝品啦好嗎

上面有位絲打一早認自己酸,我欣賞你咁坦誠
妒忌咪妒忌囉,我都想有免費化妝品

Agger
Beth 唔靚但好比心機review所以無人屌
Mmm靚但hea9 所以比人屌

可唔可以咁諗?
Beth 唔靚但好比心機review所以無人屌
Mmm靚但hea9 所以比人屌

可唔可以咁諗?

可能氣質同個格問題啦

利申 葡萄mmm

我好撚葡萄漏m儀

問你嘢你又問反我轉頭
答唔到又喺度發爛渣

係啦係啦,反對者好嘢
夠高質啦,又唔港豬
顧客永遠是對的丫嘛

你太on9 我唔想應姐
你當我發爛渣同葡萄啦

唔講以為五毛

佢可能係本人
英文當術語 可能真係佢 因為佢英文都唔識多隻

有無人幫我應佢
我無心機同佢討論
你當我葡萄啦咁

好on9呀佢

可能分分鐘就係啲Pr黎

我已經解釋咗又叫我解釋
舉例又1999
如果佢無打一隻英文
我懷疑佢係漏m儀本人

屌,原來你先係五毛

有時見到chanel個pr送野俾iger用更加嬲
做chanel長客買幾萬一個手袋個d都未必係大時大節會收到禮物
依d咁的ig begger 咩都唔買就係咁收野
佢地咁點對得住d客

More 有邊個iger有收倒

mmm bethniy imlmelo cherrietam 等等都有收過
其實睇chanel pr 個ig tag 就知 個pr ig agnesyan_

melo果個係我中學師姐 成日番學都靜雞雞走出去玩 俾訓導主任捉過 之後退左學過一兩年見到佢拍youtube 但佢把聲真係幾q既 唔知算唔算生性呢

佢同過陳黑一齊 個陣覺得佢好柒姑碌

真係唔知佢原來同過陳黑一齊

就係因為同過佢一齊所以科勞個女 佢果陣仲讀緊書 個樣

melo果個係我中學師姐 成日番學都靜雞雞走出去玩 俾訓導主任捉過 之後退左學過一兩年見到佢拍youtube 但佢把聲真係幾q既 唔知算唔算生性呢

我同陳黑住附近 成日見到佢拖住條女
佢真係好矮好mk

幾時既事架 佢好似有個拍左幾年既男朋友
好多花生

依家果個之前就係陳黑
同youtuber iger合作本質冇問題
但當去到有啲人存心呃消費者 如唔申報、扮自購;
盲目去派貨裝貨品比一啲帶唔到正面訊息比消費者 而導致宣傳成本上漲 代價轉移消費者
就係有問題
咁又係香港人不嬲都on99 個政府都係假問責啦 代理公司點洗錢 加價吹得佢漲 洗大左 賺得唔夠咪加價囉 都係有班傻仔仆出黎買既

算啦
你睇L'Oréal group 仲有一車車港猪買就知香港人質素啦
抗議問題者都有問題,又話葡萄又話酸
太多低質消費者,消費得多唔等於識得思考

難怪d agency咁泛濫養殖呢班KOLs,源於香港消費者質素都咁上下

我太睇得起港人了

香港人係抵睇唔起架 冇希望架喇 曲都咬返直 除非又爆啲咩落仔、援交啦

so9sad

有無人幫我應佢
我無心機同佢討論
你當我葡萄啦咁

好on9呀佢

可能分分鐘就係啲Pr黎

我已經解釋咗又叫我解釋
舉例又1999
如果佢無打一两隻英文
我懷疑佢係漏m儀本人

可能係佢d PR好朋友

佢真係好矮好mk

好多花生

依家果個之前就係陳黑

應該真係好多年前 我follow陳黑個時佢啱啱同jnf一齊

佢真係好矮好mk

好多花生

依家果個之前就係陳黑

應該真係好多年前 我follow陳黑個時佢啱啱同jnf一齊

陳黑又點樣紅得起 之前有post話啲女明知佢有女都照俾佢屌 係咪痴撚線

Btw陳黑都有連登ac 留意下佢會唔會上水先
唔駛咁多道德倫理, 好簡單, 品牌又好mmm個ig又好,都要睇市場供求, 客戶唔滿意某個brand既marketing strategy , 向pr反映有咩問題先?同樣,唔中意mmm個 ig 叫人unfollow都無問題喎, 我地無特權唔可以remove 人地個ig 唔可以炒人地個pr 架,由頭到尾講緊表達消費者意見, 駛咩要有道德倫理去backup 先?

當然,你不滿人地marketing strategy 可以去反映
咁我都毫無意見/反駁
但樓上好多人係着重「權益」「尊重」喎
又話人地係「呃」「憑乜嘢」喎
又拉到去hocc/綜援/政府
所以我咪問有乜理據去支持去prove 你地唔係酸人地有free lunch 而你地要俾錢買?
咁如果係唔滿意個strategy, 咁係咪所有人都唔值得
你而家似係毫無理由去針對mmm喎

講明先,我入嚟係食花生,唔係mmm啲乜嘢人
但見到好多人覺得,
自己真金白銀去買嘢好似唔係應份咁,
覺得你地好似有啲葡萄

我真係唔明你邏輯,你話「咁如果係唔滿意個strategy, 咁係咪所有人都唔值得
你而家似係毫無理由去針對mmm喎」

上面咪有人舉左例,有啲YouTuber 收完野會拍返條片,介紹下隻產品,呢啲咪無人嘈囉, 亦有解釋左針對mmm係因為佢無介紹過產品,求其tag 個牌子就有免費野收。
不如講番依對情侶好嘔心
仲有無人見過佢地行街
有無多d野爆
rw1128... 幻滅

佢成班frd食大麻

我好撚葡萄漏m儀

問你嘢你又問反我轉頭
答唔到又喺度發爛渣

係啦係啦,反對者好嘢
夠高質啦,又唔港豬
顧客永遠是對的丫嘛

賤婦果然無改錯名 其實你唔同意個post你咪禁返出去囉 又要不停撩交嗌 已經無人想俾屎你
我自己俾得起錢點解要酸漏m儀?
我係覺得起用佢嚟宣傳跟本係反智

我好撚葡萄漏m儀

問你嘢你又問反我轉頭
答唔到又喺度發爛渣

係啦係啦,反對者好嘢
夠高質啦,又唔港豬
顧客永遠是對的丫嘛

賤婦果然無改錯名 其實你唔同意個post你咪禁返出去囉 又要不停撩交嗌 已經無人想俾屎你

香港人係咁架喇 爭取唔到就踩到你地底泥 爭取到就有光環,有著數就齊齊拎
我自己俾得起錢點解要酸漏m儀?
我係覺得起用佢嚟宣傳跟本係反智

唔中意個宣傳手法 就係葡萄
然後要學人做乞丐 開個ig搏拎試用 唔洗錢

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

Cool牙係可以變尖
但佢係尖到勁唔自然 凸左個下巴出黎
申利:cool過牙

未見過有人cool完牙可以好似佢咁尖

佢絕對唔係清泉囉
小學雞睇過bethni未?

痴撚線連登勁多曾樂彤打手
又話高質又話清泉
抄片都可以大讚

bethni 就真係又高質又清泉嘞 小明都好好

咁多個我只係會睇bethni ,佢有啲vlog 講英文有中文字幕戓者講中文有英文字幕。有學識有修養 個個產品佢都會真人用一排先會出片講review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞