依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
佢條仔係做pc定消防佬?
兩公婆都好似唔撚洗做咁既

消防隊長
返一放二隱袋三皮野

最中意佢 試用都會講話係試用 片又有質素
但d人死話佢整容 但我依然見到佢塊面係有小小baby fat 係下巴尖左小小

個下巴似獨立生長喎 咁尖

佢個鼻同個個joann一樣打左針 有條野

Joann以前靚啲 而家個樣愈來愈膠 好難信佢無整

影幾張相po ig,啲pr 就日日一車車試用送去佢屋企,仲要係啲女人平時用得最多錢既化妝品,用唔哂可以拎去賣,緊係唔撚洗做。

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?

越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

認同

8婆圍係上黎 真係乜都可以反一餐

明明講緊佢扮sweet 好嘔心

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買
一睇就知班女人妒忌心幾重

洗妒忌佢?
香港人個個都搵錢搵雞碎咁多 去就住就住買小小野
呢啲人不勞而獲 影一兩張相 就拎晒成set有埋包裝 仲有速遞送上門

我相信冇人死讀爛讀書想入讀好既科目好既u 讀完仲要還錢 而見到啲大陸人拎埋獎學金同你一齊坐住黎讀

我知你一定話世界冇野公平架喇 咁ok 你唔好出聲政府比晒資源大陸人 排唔到公屋 冇床位 地鐵加價 民建聯、民主黨賣港 因為你唔會係擁有特權個位 所以你酸 你葡萄

我知你又話兩樣野唔可以咁比
你智商去唔到呢個層次就算啦 你就當班女人妒忌心重 唔抵得人日扮夜扮恩愛 出街要帶埋老媽/set腳架影相 仲要入埋條仔ig呃like 去製造充滿幸福、愛以吸引pr送禮物送錢比佢 拎出黎講就係唔抵得 抵香港人比人蝦 自己蝦返自己
永遠都係咁 我地作為消費者要無顧承受呢啲無謂既宣傳費用 冇得投訴架 你唔中意就係唔抵得 唔好買囉!
sorry 我一早唔係香港買呢啲high-end brand 愈來愈多上網訂 我唔撚益你班冚家富貴代理 仲有呢啲牌子都係有化學成份、animal testing 傷害人傷害自己 bye9bye
有冇得直接send email去母公司,唔好撚send比D垃圾PR啦
佢地撚會理咩!
直接send去總公司,之後話唔明點解香港D PR會送野比D不知名既人,我就真心買,send得多果邊就會屌柒D PR
到時啦喎,MMM你都係自己暗錢買啦
等睇MMM ig收皮大吉

要佢對正鏡頭影相是咪佢死穴

笑左 佢真係好似張張都側面

我成日諗係咪有專人幫佢拎機影,定set埋腳架影
痴線西第二代
痴線西第二代

我都有呢個感覺

成日見係L'oreal group嘅品牌送嘢俾mmm 依家見到L'oreal group嘅嘢都覺得好反感

偽生Shitty grad之後喺間細證券行做AA
做唔夠一年炒魷兼爭落幾十萬
無野撈個排 靠mmm人氣賣波鞋 賣channel衫
考極政府工都係得pc狗做 覺得好撚瘀 唔想畀人知
一唔再考其他政府工

舊年5月waiting list入班做消防
然後偽生偽太瘋狂著住件消防tee去行山 又當睡衣

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題

認同

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買

洗妒忌佢?
呢啲人不勞而獲 影一兩張相 就拎晒成set有埋包裝 仲有速遞送上門

我相信冇人死讀爛讀書想入讀好既科目好既u 讀完仲要還錢 而見到啲大陸人拎埋獎學金同你一齊坐住黎讀

我知你一定話世界冇野公平架喇 咁ok 你唔好出聲政府比晒資源大陸人 排唔到公屋 冇床位 地鐵加價 民建聯、民主黨賣港 因為你唔會係擁有特權個位 所以你酸 你葡萄

你智商去唔到呢個層次就算啦 你就當班女人妒忌心重 唔抵得人日扮夜扮恩愛 出街要帶埋老媽/set腳架影相 仲要入埋條仔ig呃like 去製造充滿幸福、愛以吸引pr送禮物送錢比佢 拎出黎講就係唔抵得 抵香港人比人蝦 自己蝦返自己

好波

一唔再考其他政府工

點解爭落幾十萬都可以過到pc /so 財務vetting 係咪報假資料呀

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

認同

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買

妒忌佢要乞先有名牌化妝品?

一唔再考其他政府工

點解爭落幾十萬都可以過到pc /so 財務vetting 係咪報假資料呀

搵人咩左 所以咪要寄居喺漏m儀屋企還債
張欣欣? 有冇野爆下呢個?
佢同佢個妹好唔似樣

Chin chin 而加d片成日曬仔 好on9
唔知係咪想好似大佬b咁 推埋條仔出黎接job

利申 算係識佢 佢都係為左r sponsor先開始拍片

睇佢唔撚順眼 佢扮聲扮到好撚作狀

認同

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買

淘寶精Mmm1122 係taobao大陸黑心野既忠實用家黎嫁
以前仲喺ig fb taobao賣淘寶衫褲鞋襪袋同淘寶化妝品

唔係扮sweet扮痴心情長劍既話
撚R到名牌化妝品護膚品?
29歲人仲洗緊老豆錢 個偽老公養唔起佢不突止 仲要入贅咁款 住埋一齊玩4p

認同

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買

淘寶精Mmm1122 係taobao大陸黑心野既忠實用家黎嫁
以前仲喺ig fb taobao賣淘寶衫褲鞋襪袋同淘寶化妝品

唔係扮sweet扮痴心情長劍既話
撚R到名牌化妝品護膚品?
29歲人仲洗緊老豆錢 個偽老公養唔起佢不突止 仲要入贅咁款 住埋一齊玩4p

我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

其實佢做錯d乜你要去到咁盡

其實佢做過乜令你覺得佢值得?
我個個月幾千幾千咁買啲化妝品
佢po張相就幾千幾千咁收
呢條女做過乜?

認同

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買

洗妒忌佢?

好波
洗唔洗妒忌佢?係佢值唔值得既問題
佢求其影張相 仲要一張相幾廿件品牌放埋一齊就當交左功課 就可以不勞而獲
我地咁貴幫品牌買野 連少少既試用都未必可以收到一支諗起就火
有冇得直接send email去母公司,唔好撚send比D垃圾PR啦
佢地撚會理咩!
直接send去總公司,之後話唔明點解香港D PR會送野比D不知名既人,我就真心買,send得多果邊就會屌柒D PR

好喎 一兩個佢就唔理姐
多啲人email佢就有效
佢地撚會理咩!

好喎 一兩個佢就唔理姐

我仍然會direct/email啲PR
屌到佢地臭化
今晚寫template
利申中英都唔好
佢地撚會理咩!

好喎 一兩個佢就唔理姐

我仍然會direct/email啲PR
屌到佢地臭化
今晚寫template
利申中英都唔好

屌佢老味見到佢啲試用就燥
我就真金白銀買NARS用
佢就嘢嘢都有試用
佢地撚會理咩!

收左咁多都有排用啦 仲洗買咩
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

其實佢做錯d乜你要去到咁盡

佢太假太嘔心

睇左咁耐,其他kol好似比佢更抵屌
咩cty,lilian kan,merry so個d仲on9

Merryso直情on9
有次我fd叫佢食飯
之後同佢講話開左餐廳
出於禮貌叫佢得閒黎食
之後佢問人地諗住比幾錢

以為自己邊撚個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞