依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?
越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

話緊佢著假野同冇品味喎 同埋jimmychoo真心平好多
認真你收埋收埋咁多野起碼都好似bethni咁用得收得黎有說服力
同埋條仔唔洗買完對鞋後先po番對鞋出黎話俾大家知係真野
買唔起咪唔好買名牌,zara都有出草鞋架,唔洗買假野
講名牌就係八婆好威威呀?原來係咁

就咁睇佢有4-5 對Chanel 草鞋
就算係London 都未必咁易俾你搵到咁多個款又咁岩有碼 所以有合理懷疑佢穿假野
一個鞋款再好穿你都唔會買咁多對
真心講好穿tods同Russell & Bromley 好穿好多
買咁多同款而又唔係特別好穿的鞋只係為買而買

絲打係London
Chin chin真人個鼻好大
又黑
上鏡叫靚d

佢成塊面都好扁

但我覺得佢啲youtube片好靚女 勁羨慕

你訓醒未啊?

見過真人 黑 一般女仔樣

More
唔明cyoyoyoyo唔要m_chi2,反而娶vickybabyswl

原來一齊過?m_chi2勁靚女

係阿,娶個大陸網紅 個樣一定勁整

見過佢live 又靚性格又好似幾好 好鍾意佢

佢應該係整容啦,不過可能性格真係好,如果唔係cyoyoyoyo點會娶佢

因為條大陸網紅有左bb先結婚姐

就黎生得啦 好似男細女5年
唔明cyoyoyoyo唔要m_chi2,反而娶vickybabyswl

佢應該係整容啦,不過可能性格真係好,如果唔係cyoyoyoyo點會娶佢

就來生得?真定假?好似上幾星期先話有咗咋喎

聽講swl本身屋企都有啲錢下,開淘寶又勁賺錢,開左好多年加食水超深所以好叠水,個人有少少狗眼看人低,識佢個ex,啫係ricoricoyeah,個陣swl包佢所有野,但勁臭脾氣會打男朋友,又係自己啲bff面前話男朋友死窮香港仔,都唔明佢依家老公點解揀大陸整容swl,唔知個小朋友會咩樣

佢幾年前考完dse之後去左hollister度做,跟住就唔太清楚
我都係睇cyoyoyoyo見到佢同左vickybabysal一齊之前好驚訝,跟住就search mchi2,但個排又搵唔返佢ig,好似完全消失左咁,跟住再過多排先搵返依家個mchi_2 ig

依家mchi做model,係佢ig見到寫model genesis再search到:
http://www.modelgenesis.com/model/melissa-chan

呢排突然好有錢咁
係咁po名牌野

Mchi 好似不嬲都好有錢 仲有咩chiyi個堆fd既 勁有錢
好似係上海個啲有屋企 好耐之前已經follow佢地

唔特別覺有錢喎,小康之家喳?好似係住寶琳魷魚灣啲村屋。五官天生就好靚,勁羨慕兩粒酒粒,睇相以為皮膚白 但真人唔白 仲有啲黃。佢性格好好。

Chiyi就真係堅有錢啦。真人對腳真係好長好幼,但無咩氣質。btw, 佢同Steven係咩散左?
Chin chin真人個鼻好大
又黑
上鏡叫靚d

佢成塊面都好扁

但我覺得佢啲youtube片好靚女 勁羨慕

Chinchin勁柒
M_chi2 真人真係好靚
係地鐵見過佢同個男仔一齊 應該有拍拖啦

好想知佢依家條仔係咩人,好似話大佢好多年

七年

七年

More

七年

More more

有無人知點解佢同samantha抄左
明明講緊mmm 愈講愈多iger嘅
得罪講句好八婆 就係你地討論佢地先有價值
一個都唔會follow廢事啲pr以為佢地好多fans

後尾講嗰啲iger完全唔識

聽講swl本身屋企都有啲錢下,開淘寶又勁賺錢,開左好多年加食水超深所以好叠水,個人有少少狗眼看人低,識佢個ex,啫係ricoricoyeah,個陣swl包佢所有野,但勁臭脾氣會打男朋友,又係自己啲bff面前話男朋友死窮香港仔,都唔明佢依家老公點解揀大陸整容swl,唔知個小朋友會咩樣

見佢成身名牌又周圍去旅行
不過啲網紅既淘寶店食水深就不嬲既都唔明買黎做乜鳩
Tinawong
係carousell 賣pr送比佢d化妝品
Tinawong

detail??
Tinawong

detail??

More
Tinawong

detail??

More

Tinawong

detail??

More

More
一定賣啦 佢地咁多pr送野比佢地
邊到會用得哂
Tinawong

detail??

More

Account
Tinawong

detail??

More

Account

tinawardrore
Ipsa ysl chanl
應該唔係自購啦

全新又有唔同色號
我估係pr送咋

Pr見到會唔會激死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞