依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

又黎啦
呢半年以來 佢收左30支唇膏都有 每支開完影張相 有幾多支真係可以用到?
重點係佢究竟憑咩?

唉我都係真金白銀買咗呢枝唇膏

屌你老母爛臭化
我就真金白銀買
你條公屋老泥MK妹到底憑乜撚柒野

有絲打喺佢張相下面comment

絲打好波 btw佢應該好快會比人del comment & block ac

絲打好靚女

好過漏m儀好多
果個咩張欣欣重靚啦 mmm成個巫婆咁

佢又有無料爆 佢同yan110好Fd 唔知有冇一齊做ptgf搵食 定已上岸

張欣欣咪chin chin c家姐
幾年前同個差佬拍左幾年拖 散左之後佢就開始發圍 周圍去 唔知比人包定點呢

有朋友見過佢同個男人係街拖手
Ig有張係工展會攞獎同屋企人影既
張相入面chinchinc隔離個男人

條佬有啲老 又係比人埋單

有冇圖?

唔知係咪睇到依個post 無左張相

又黎啦
呢半年以來 佢收左30支唇膏都有 每支開完影張相 有幾多支真係可以用到?
重點係佢究竟憑咩?

屌你老母爛臭化
我就真金白銀買

絲打好波 btw佢應該好快會比人del comment & block ac

絲打好靚女

有icon

一分鐘仲係度 兒家冇左

屌你老母爛臭化
我就真金白銀買

絲打好靚女

有icon

一分鐘仲係度 兒家冇左

邊位 自己認左佢

我都有留意
Click過入去睇佢個info好作狀,
可惜private咗,有無啲相睇吓?

個mrs.liu好撚豬架

因為八卦禁左follow

開心share啦
最記得佢有句好似係因為很愛 所以很閃

仲未肯比我睇啊

3日就由相識到相愛

然後就好快啪

識佢 係舊同學
之前都頂佢地唔順
呢個post好好睇 請繼續
呢個post好好睇 請繼續

成班8婆傾是非
好似中學同學傾8掛野咁

佢又有無料爆 佢同yan110好Fd 唔知有冇一齊做ptgf搵食 定已上岸

幾年前同個差佬拍左幾年拖 散左之後佢就開始發圍 周圍去 唔知比人包定點呢

有冇圖?

左邊
有fd做緊某化妝品牌子嘅PR
話好多人送嘢俾mmm原因話係形象好
又青梅竹馬 人又有氣質
但我fd有次sogo啲event度見到mmm
話佢真人好醜樣又瘦得嚟好肉酸 講嘢好重鄉音
同PR講自己唔識化妝 要努力學點點點
但其實化得好撚濃妝
自此間公司blacklist咗mmm 送俾其他會真係拍片嘅youtuber仲好

我記得有個攝影師影得仲肉酸 但搵唔返

原來佢唔白 黑黃色
有fd做緊某化妝品牌子嘅PR
話好多人送嘢俾mmm原因話係形象好
又青梅竹馬 人又有氣質
但我fd有次sogo啲event度見到mmm
話佢真人好醜樣又瘦得嚟好肉酸 講嘢好重鄉音
同PR講自己唔識化妝 要努力學點點點
但其實化得好撚濃妝
自此間公司blacklist咗mmm 送俾其他會真係拍片嘅youtuber仲好

我記得有個攝影師影得仲肉酸 但搵唔返

原來佢唔白 黑黃色

真人一啲都唔白 好黃 啲相調到鬼死咁白

有冇圖?

左邊

wow 埋單啦有人
Merry So真心樣衰
隻眼 同埋D牙

勁撚樣衰 唔知點解d當佢女神咁拜

我覺得佢幾型
由佢xanga時代開始睇

行路仲要外八
不過覺得佢無咁假
無話好討厭
話說佢之前個鬼仔Bf
日頭係屯門市中心賣電話既做

其實巴基仔算唔算鬼仔?

其實我都唔知佢係巴基定係洋人
不過佢係識講中文既
間舖係專賣apple 產品既
忘記乜名 好多地方有

利申 朋友合照上見到 幾次

好肯定係巴基仔

之前有fd搵過佢做嘢 佢唔識睇英文
問我個fd可唔可以譯個message做中文
所以一路都好懷疑佢點同個洋人溝通

勁撚樣衰 唔知點解d當佢女神咁拜

我覺得佢幾型

行路仲要外八
不過覺得佢無咁假
無話好討厭
話說佢之前個鬼仔Bf

其實巴基仔算唔算鬼仔?

不過佢係識講中文既
忘記乜名 好多地方有

好肯定係巴基仔

下屌乜佢唔係行鬼妹路線架咩

我覺得佢幾型

行路仲要外八
不過覺得佢無咁假
無話好討厭
話說佢之前個鬼仔Bf

其實巴基仔算唔算鬼仔?

不過佢係識講中文既
忘記乜名 好多地方有

好肯定係巴基仔

下屌乜佢唔係行鬼妹路線架咩

佢個耳環brand又用哂英文咁

又黎啦
重點係佢究竟憑咩?

唉 我都係 仲有其他護膚品
真心覺得咁樣送比d KOL好浪費

呢個世界無fair既....鬼叫人地生得靚又識r 咩

好波

又黎啦
重點係佢究竟憑咩?

唉 我都係 仲有其他護膚品
真心覺得咁樣送比d KOL好浪費

呢個世界無fair既....鬼叫人地生得靚又識r 咩

靚都無所謂 問題係唔靚
比起陳凱琳 呢個老泥妹仲似巫婆
我依家就話比你地D sponser 知
mmm用果D我全撚部都唔會再用
等你地送野比條死港女送得咁過癮

咪係 集體擺買送野比mmm用既品牌!

總有d o靚妹會跟住買 仲有d大陸西
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

又黎啦
重點係佢究竟憑咩?

屌你老母爛臭化
我就真金白銀買

絲打好靚女

有icon

已del

呢幾個月炸!!
愈睇愈嬲 我地真金白銀比出黎d錢就係要包埋送比佢(同其他KOL)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞