依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

垃圾都放出黎
明明講緊mmm 愈講愈多iger嘅
得罪講句好八婆 就係你地討論佢地先有價值
一個都唔會follow廢事啲pr以為佢地好多fans

後尾講嗰啲iger完全唔識

+1 個post明明講緊mmm

垃圾都放出黎

有得呢d 有埋brand name 既product 應該似真係佢

垃圾都放出黎

有得呢d 有埋brand name 既product 應該似真係佢

有冇咁蠢呀 名都唔作下先post

垃圾都放出黎

個acc profile pic
做到咁揚

垃圾都放出黎

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

點解佢地個時會散

垃圾都放出黎

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

垃圾都放出黎

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

佢啲妝片咪又係呃試用
宜家一車車試用 又可以拎去賣
又袋一筆 幾爽

垃圾都放出黎

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

佢啲妝片咪又係呃試用
又袋一筆 幾爽

屌colourpop自己唔啱用就一支賣60hkd
我自己上官網買5usd(40hkd)仲好 邊個會咁蠢去買

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

佢啲妝片咪又係呃試用
又袋一筆 幾爽

咁仆街
有冇絲打知多啲關佢同spoon嘅嘢

點解佢地個時會散

好似話mchi2基督徒唔搞野所以散 未知真假 求證實

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

佢啲妝片咪又係呃試用
又袋一筆 幾爽

咁仆街

spoon好多haters 留名

做到咁揚

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

佢啲妝片咪又係呃試用
又袋一筆 幾爽

咁仆街

想知+1

幾時收佢皮
要賣都唔真名賣啦

佢d妝片唔識欣賞
著衫還好

佢啲妝片咪又係呃試用
又袋一筆 幾爽

咁仆街

想知+1

其實就咁睇我覺得spoon唔差 有冇多內幕?
通常啲人話spoon抄Tina
其實我覺得佢地個style 正常都係咁
唔講抄唔抄spoon啲片段其實幾有心機
所以想知點解多hater

偽生偽太潛左水
究竟點慶祝姐

2006年第一次一齊
幾個月後偷食東窗事發
偽生帶條女番歸
偽太死纏爛打都留唔住偽生
分左2年再一齊 又係偷食 好快又散過

Mmm跟過幾個mk仔 送上門著哂睡衣影床照仲扮大家閨秀話唔會隨便去人屋企 唔可以過夜
後來被仔飛 收番哂d潮牌

2010再一齊 偽生keep住偷食
偽太同佢老母都隻眼開隻眼閉
無人要仲要扮上菜 話自己為愛情放棄麵包
唔介意偽sam窮撚

好撚慘
見完有d同情佢

字又唔識多隻 青春又俾撚晒呢條撚屌

佢地果排求婚日po夜po 我以為有婚禮
屌 點知 吓 結撚咗㗎啦

有時真係 好醜命生成
係寒酸命就係 係草根就係草根
人地sue Chang bethni 呢d結婚真係好大搞

佢就....住娘家等宿舍仲要簽張紙就算

偽太 加油

係咪連婚紗相都冇

不過係sponsor 仲要超核突

偽生一蚊都唔使出就分到半張床啦

我睇到呢張真心笑左出聲

真係好柒呀
有咁既結婚相我會崩潰

幾年前有輯廣告婚紗相 娘到喊出黎
婚展做過promo 但行過既人都話樣衰
似變性人/兩條佬影婚紗相 趕客
之後間公司無再放出黎

Diu 好撚肉酸!
不過免費野係咁上下
簽張紙排宿舍就算啦
無錢就唔好學人搞婚禮啦
反正個「婚禮」都係

無真心 無婚紗相 無儀式 無家人 無擺酒 無嫁入門
仲要靠屋企人接濟同供養 係入贅黎咖
偽生偽太 偽婚禮

好撚慘
見完有d同情佢

字又唔識多隻 青春又俾撚晒呢條撚屌

佢地果排求婚日po夜po 我以為有婚禮
屌 點知 吓 結撚咗㗎啦

有時真係 好醜命生成
係寒酸命就係 係草根就係草根
人地sue Chang bethni 呢d結婚真係好大搞

佢就....住娘家等宿舍仲要簽張紙就算

偽太 加油

係咪連婚紗相都冇

不過係sponsor 仲要超核突

偽生一蚊都唔使出就分到半張床啦

我睇到呢張真心笑左出聲

真係好柒呀
有咁既結婚相我會崩潰

幾年前有輯廣告婚紗相 娘到喊出黎
婚展做過promo 但行過既人都話樣衰
似變性人/兩條佬影婚紗相 趕客
之後間公司無再放出黎

柒到
屌 成個人唔啱比例 頭大身細腳又短
手推車嗰張做乜鳩? 百佳Pk shop?

著條短婚紗又要腿張開
知你mmm1122漏m儀係iPad老泥婆啦

Btw 間公司/攝影師好撚垃圾
堅係趕客

偽生偽太潛左水
究竟點慶祝姐

偽生
你連頭髮都要造假?
D白頭髮去哂邊呀?

Mchi賣減肥產品
會唔會比人話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞