依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

不過係sponsor 仲要超核突

偽生一蚊都唔使出就分到半張床啦

我睇到呢張真心笑左出聲

真係好柒呀
有咁既結婚相我會崩潰

幾年前有輯廣告婚紗相 娘到喊出黎
婚展做過promo 但行過既人都話樣衰
似變性人/兩條佬影婚紗相 趕客
之後間公司無再放出黎

你地真係好衰 專登cut圖 本身都留意到呢張 點知有大圖
之前舊登講過 呢輯相係佢老母做婚紗攝影公司 叫佢地影黎做promotion 唔係咁架?

成個孫中山咁撚樣

唔似 國父靚仔好多

偽澤森個樣似變態/低能咁
唔好侮辱孫中山
追左好撚多日 終於追哂

想知多d mmmorgan既野 有無野爆
追左好撚多日 終於追哂

同好
唔明cyoyoyoyo唔要m_chi2,反而娶vickybabyswl

原來一齊過?m_chi2勁靚女
追左好撚多日 終於追哂

同好

佢依家係咪跟左個鬼佬?之前佢同wongcarson散左後好似同過兩個男仔拍拖

邊止兩個
唔明cyoyoyoyo唔要m_chi2,反而娶vickybabyswl

係阿,娶個大陸網紅 個樣一定勁整
btw 有冇Laiza爆
覺得佢好靚

冇人理

係呀,依家都冇哂d相,我係好耐以前已經睇m_chi2就知

佢真心勁靚女 反咩工架?

阿豬媽泡菜咪就係sue Chang 媽咪
大佬人地有錢到痴線 又識多人 明星呀上流社會啲人佢識哂 睇佢ig就知
Sue chang同Bethni真係最有錢

Sue 屋企邊有咁誇張 普通生意人
但佢老公好有錢係真

我都中意以前既佢 而家下下都係哂名牌
不過人會變 佢老公有錢 佢都要襯返佢 等老公有面既

知唔知佢老公咩背景

淨係知應該外國有屋
家姐係lawyer
Sue 係咪大陸豪客 上海都有住家
查實以前都唔覺佢咁富貴

Sue 屋企感覺似暴發戶 無咩點栽培sue
有錢都好似字都唔識多隻咁
佢學歷同家境唔match 有錢人唔會讀新法掛

但好似佢老公都係新法喎
聽講好似中學同學 中學已經一齊

佢之前講過19歲先同宜家個老公拍拖

由佢地未拍拖個時已經follow緊佢地
佢老公係外國讀書 long d溝呀Sue
呢幾年先回流返香港 佢地有錢 加上佢啲姐妹都係個邊讀書 所以成日見
呀Sue屋企本身唔差 但一定無依家咁發

反而想知m_chi2點解同三小花反左咁
當時佢同Samantha同ckykylie好fd咁 佢仲成日post同Samantha合照

見過佢live 又靚性格又好似幾好 好鍾意佢
Chin chin真人個鼻好大
又黑
上鏡叫靚d

佢成塊面都好扁

佢應該係整容啦,不過可能性格真係好,如果唔係cyoyoyoyo點會娶佢

佢都認左自己係整容啦好似

佢應該係整容啦,不過可能性格真係好,如果唔係cyoyoyoyo點會娶佢

佢都認左自己係整容啦好似

佢有認咩
我上面張圖個ac唔知係咪前世同vk有仇
係咁po vk整前既相出黎 又係咁鬧佢

佢真心勁靚女 反咩工架?

佢幾年前考完dse之後去左hollister度做,跟住就唔太清楚
我都係睇cyoyoyoyo見到佢同左vickybabysal一齊之前好驚訝,跟住就search mchi2,但個排又搵唔返佢ig,好似完全消失左咁,跟住再過多排先搵返依家個mchi_2 ig

依家mchi做model,係佢ig見到寫model genesis再search到:
http://www.modelgenesis.com/model/melissa-chan

呢排突然好有錢咁
係咁po名牌野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞