依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

偽生又話慶祝既?

偽太同ig妹妹粉絲過情人節喎

個post邊個出咖呢?
mmm1122老泥巫婆

哎喲
偽生要做公僕係慘d
連情人節咁重要嘅日子都無得陪偽太

偽生今日唔洗返
睇佢ig話自己係c 更
有朋友都係消防c更 佢都唔洗返

好想知偽生點安排
以偽太個性格一定會ig㗎
好想知係送花定送草鞋 去咗邊間餐廳食晚餐
等小弟學下野嘛

lm睇偽生偽太追完po後 點樣補飛 扮相愛恩愛
rw1128... 幻滅

以前高登已被爆佢係臭雞啦 一早唔覺係女神 全校都係襟兄弟 做pt time影下相 就r到其他Ig shop俾product佢 果啲所謂拍左片嘅review 你覺得會係真心分享咩
利申識佢

點解次次講親佢 都有人話全校都係襟兄弟

因為佢真係一隻雞

好撚樣衰
連睇佢嘅興趣都無
Cty個mioggi廣告真心好撚樣衰

仲轉左新相

新相?同一set相唔同角度個種?

睇到了
鄭金鈴拍埋CTY度鄭即刻順眼哂
rw1128... 幻滅

以前高登已被爆佢係臭雞啦 一早唔覺係女神 全校都係襟兄弟 做pt time影下相 就r到其他Ig shop俾product佢 果啲所謂拍左片嘅review 你覺得會係真心分享咩
利申識佢

點解次次講親佢 都有人話全校都係襟兄弟

因為佢真係一隻雞

好撚樣衰
連睇佢嘅興趣都無

真係好樣衰

考到啊 之前見佢著制服比人tag
比佢hide左

佢個frd即係周柏豪細佬條女
好似之前都係做空姐 做做下又冇做
比人爆佢係比人炒 唔知係咪一齊考

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦
見佢做空姐果排都有model job
新假期果d,唔知關唔關事

Ck做港龍 做左有無一個月?
Joann好似做左一年炸嘛

因為一入職係學大飛機既野
做兩個月左右要再考細機既牌
佢肥佬左

下 空姐要學咁多野架咩

做緊空姐 joann護主狗可以收皮

On9 由頭到尾都無人護佢 你做乜撚野姐
Cty個mioggi廣告真心好撚樣衰

仲轉左新相

新相?同一set相唔同角度個種?

睇到了
鄭金鈴拍埋CTY度鄭即刻順眼哂

圖呢

有幾柒先做得出擺對鞋上餐枱影相

真係好柒..其實對鞋名牌黎講都唔算貴
不如去買對manolo俾mmm啦 夠哂高貴

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?

越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

認同

8婆圍係上黎 真係乜都可以反一餐

明明講緊佢扮sweet 好嘔心

咪係 成班八婆咁

呢幾個月炸!!
愈睇愈嬲 我地真金白銀比出黎d錢就係要包埋送比佢(同其他KOL)

不如反曬其他KOL啦咁
其實mm 係咪中間有分過手

Mm係咪都有同其他人拍拖 之後再復合?
其實mm 係咪中間有分過手

Mm係咪都有同其他人拍拖 之後再復合?

有啦 之前有人po佢xanga講過
啱啱睇mmm ig 佢好似del晒啲廣告post

係咪del晒啲無咁多錢賺既post

係咪del已經收到錢嗰啲廣告post

好無品,好無職業道德,讀書少真係讀書少。又要做雞又要拎貞節牌坊

好無品,好無職業道德,讀書少真係讀書少。又要做雞又要拎貞節牌坊

啱啱睇完,未del得哂,可能太撚多要抖下

但都清咗好多post 有張比我地話佢係咪set 腳架擺喺街嗰張都消失咗 肯定又mon 實嗰post啦

但都清咗好多post 有張比我地話佢係咪set 腳架擺喺街嗰張都消失咗 肯定又mon 實嗰post啦

情人節去邊慶祝呀?偽生偽太
又送邊款土豪支那人最愛chanel草鞋俾老婆大人呢?
好想知

好想知

如果偽生會慶祝/送禮物
偽太mm你一定要多謝呢個post呀!
因為咁耐以來 都係得你單方面慶祝d節日紀念日同「10號快樂」
多得呢個post先令你有實質野令人羨慕

好想知

如果偽生會慶祝/送禮物
因為咁耐以來 都係得你單方面慶祝d節日紀念日同「10號快樂」

乜偽生原來咁衰架,娶個老婆番黎做樣?

好想知

如果偽生會慶祝/送禮物

娶個老婆返嚟博有宿舍住

佢話april fools玩野之後有出po解釋過
依家個鼻同2012年個時分別唔大喎 個時佢咁細點都純天然啦
要包到咁係要係個鼻入面塞野整高佢
佢個鼻本身咁高最多只可以打botox 如果塞野入去只會變到成隻馬咁

大把細細個就整啦 關年齡咩事

Steffixlauu 個妹

好似成家個鼻都係咁高 以前askfm好似有講過佢有係爸個邊係mix
佢個妹岩岩9月先15歲 會唔會有父母俾個女14歲整容自己諗

人地整左你都唔知啦 你都係睇相估姐

年幾前見過真人
不過似以前純天然依家似鼻頭打左botox

xsammilau邊到嚟好靚
佢個fd _ching.c 靚好多喎

想知_ching.c 中學讀邊間 吹到咁有錢

Ching屋企堅有錢 圍村妹黎
識佢身邊既朋友
不過個xsammilau就好撚樣衰!尤其係佢個豬膽鼻 好撚濫

ch.puipui_同佢幾個fd呢 fanfan仲有siri!睇個pui啲相都係豬膽鼻變高鼻

大把細細個就整啦 關年齡咩事

好似成家個鼻都係咁高 以前askfm好似有講過佢有係爸個邊係mix

年幾前見過真人

識佢身邊既朋友
不過個xsammilau就好撚樣衰!尤其係佢個豬膽鼻 好撚濫

ch.puipui_同佢幾個fd呢 fanfan仲有siri!睇個pui啲相都係豬膽鼻變高鼻

同ch.puipui_小學同學,同依家又唔係話差好遠,但最明顯係個鼻同下巴,早排見過佢真人見佢打鼻影打到好似攞粉筆打咁,有無整就唔知喇,但真心想知佢係咪比人包,成撚日都收名牌,stella mccartney都有好幾對唔同色

年幾前見過真人

識佢身邊既朋友

同ch.puipui_小學同學,同依家又唔係話差好遠,但最明顯係個鼻同下巴,早排見過佢真人見佢打鼻影打到好似攞粉筆打咁,有無整就唔知喇,但真心想知佢係咪比人包,成撚日都收名牌,stella mccartney都有好幾對唔同色

佢地3個都成撚日收名牌咁架 pui聽講係

年幾前見過真人

識佢身邊既朋友

Ch.puipui好似係我小學師妹 唔係好認得太耐 係咪Ying Yxx小學?
佢堅似俾人包

好想知

如果偽生會慶祝/送禮物

娶個老婆返嚟博有宿舍住

仲有個老婆自己貼大床
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞