依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
有無人知mmm呢個名咩意思
諗左好耐都諗唔明

中學被人叫「漏m儀」而黎

佢開po講過話有學生問佢點解叫mmm,佢話因爲自己好鐘意食m&m,之後叫叫下就變左mmm

原本真正原因係漏m
唔該各大品牌pr唔好再送野比佢啦
我地唔會因爲見到mmm post啲產品而買
唔好再益佢

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?
越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

話緊佢著假野同冇品味喎 同埋jimmychoo真心平好多
認真你收埋收埋咁多野起碼都好似bethni咁用得收得黎有說服力
同埋條仔唔洗買完對鞋後先po番對鞋出黎話俾大家知係真野
買唔起咪唔好買名牌,zara都有出草鞋架,唔洗買假野
講名牌就係八婆好威威呀?原來係咁

就咁睇佢有4-5 對Chanel 草鞋
就算係London 都未必咁易俾你搵到咁多個款又咁岩有碼 所以有合理懷疑佢穿假野
一個鞋款再好穿你都唔會買咁多對
真心講好穿tods同Russell & Bromley 好穿好多
買咁多同款而又唔係特別好穿的鞋只係為買而買
唔好再益佢

都係淘寶大陸貨先襯得起佢d「氣質」
Mk老泥臭西味 用幾多洗潔精都洗唔甩
唔好再益佢

啲Pr亂9咁送野整cheap哂自己個brand
唔好再益佢

都係淘寶大陸貨先襯得起佢d「氣質」
Mk老泥臭西味 用幾多洗潔精都洗唔甩

Mmm之前係咪開淘店?

mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題

認真你收埋收埋咁多野起碼都好似bethni咁用得收得黎有說服力

就算係London 都未必咁易俾你搵到咁多個款又咁岩有碼 所以有合理懷疑佢穿假野
真心講好穿tods同Russell & Bromley 好穿好多

唔怪得佢
新界牛屎妹 英文又屎 見識又少
同大陸一樣只識香奈兒 LV
富起來 咪買幾對香奈兒囉

好符合佢背景
鬼咩 真正名牌佢識幾多個

我地係要笑柒佢地呀

突然玻璃心 人地識多名牌都唔得
話佢先生無腦就起晒鋼咁

呢個人相當有可疑

唔怪得佢
新界牛屎妹 英文又屎 見識又少
同大陸一樣只識香奈兒 LV
富起來 咪買幾對香奈兒囉

好符合佢背景
鬼咩 真正名牌佢識幾多個

我地係要笑柒佢地呀

我情願買lv 至少啲pr唔會亂9咁送野俾人
Pr logic 真係世界級
送野俾個扮sweet的mmm係會多人睇 但係唔會多人買因為無說服力 又無review 主客群又唔會睇到
Hi 先生

要佢對正鏡頭影相是咪佢死穴

大把細細個就整啦 關年齡咩事

Steffixlauu 個妹

好似成家個鼻都係咁高 以前askfm好似有講過佢有係爸個邊係mix
佢個妹岩岩9月先15歲 會唔會有父母俾個女14歲整容自己諗

路過

佢可能冇整既
純粹針對紅字

其實真係有人十幾歲就整容嫁啦
監護人簽名就整得

笑左 佢真係好似張張都側面

上面po咗佢16 17個時影張相 唔覺有整喎

你確認?

佢話april fools玩野之後有出po解釋過
依家個鼻同2012年個時分別唔大喎 個時佢咁細點都純天然啦
要包到咁係要係個鼻入面塞野整高佢
佢個鼻本身咁高最多只可以打botox 如果塞野入去只會變到成隻馬咁

好似成家個鼻都係咁高 以前askfm好似有講過佢有係爸個邊係mix

人地整左你都唔知啦 你都係睇相估姐

身邊所有fd都識佢 佢係無整 最多係身材無啲相咁玲瓏浮凸
佢係八份之一mix 有追過佢post都知佢有講過
真係有整既係佢個fd Rebecca 早幾年前男友突然有癌症走左嗰個
但Rebecca無否認過自己有整 係佢舊ig佢自己post過關於自己整容既詳情
我唔係護主狗 但steffixlau個人真係無乜野 有錢但無嗰種狗眼看人低性格

笑左 佢真係好似張張都側面

你確認?

佢個鼻本身咁高最多只可以打botox 如果塞野入去只會變到成隻馬咁

真係有整既係佢個fd Rebecca 早幾年前男友突然有癌症走左嗰個
但Rebecca無否認過自己有整 係佢舊ig佢自己post過關於自己整容既詳情
我唔係護主狗 但steffixlau個人真係無乜野 有錢但無嗰種狗眼看人低性格

我啱啱都係咗解釋咗好耐都無人信
唔好再益佢

啲Pr亂9咁送野整cheap哂自己個brand

真係唔合符成本效益 推到比pr見到
咪撚再送比佢 你越送 我地越係唔買

我啱啱都係咗解釋咗好耐都無人信

如果真係要講整容ig女點解唔講拍過維他廣告嗰個margaritacmt

佢d中文真係無敵
當年mk打5p字就話姐
而家幾廿歲人字都唔識多隻
醜唔醜

佢d中文真係無敵
當年mk打5p字就話姐
醜唔醜

中又唔得英又唔得
佢未做Ig begger之前到底撈咩
xsammilau果班係咪成班都好淫
xsammilau果班係咪成班都好淫

佢個鼻好大啵

佢d中文真係無敵
當年mk打5p字就話姐
醜唔醜

新娘哥
想問有無人follow sarahshum
以前覺得佢好靚又有style所以follow佢
但係依張張都係廣告嚟

咁多個iger最buy steffixlauu
天然無整容 又高又瘦 屋企又有翻咁上下
唔似個啲ig beggers成日係到賣廣告R sponsor

見過sarahshum真人未? 真係小矮人
著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇
同巫婆人妖恐怖程度有得fight

係西鐵站撞過 佢著左對超級厚地鞋仲矮過我個fd 我fd得153
記得好耐以前佢寫blog 打曬同TB拍拖事 勁嘔心
之後後尾又比人踢爆佢抄mmm mmm好似係xange公開鬧佢
先生應該有mon post
無情情ig up對Chanel 鞋
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

偽生:你地班連登仔收皮喇,我唔撚係買淘寶架

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野
係咪比人講就去買返對真野著

有幾柒先做得出擺對鞋上餐枱影相

依個係chanel個鋪入面影啦擺明

呢對鞋幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞