依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
有fd做緊某化妝品牌子嘅PR
話好多人送嘢俾mmm原因話係形象好
又青梅竹馬 人又有氣質
但我fd有次sogo啲event度見到mmm
話佢真人好醜樣又瘦得嚟好肉酸 講嘢好重鄉音
同PR講自己唔識化妝 要努力學點點點
但其實化得好撚濃妝
自此間公司blacklist咗mmm 送俾其他會真係拍片嘅youtuber仲好

我記得有個攝影師影得仲肉酸 但搵唔返
想問下個laizas係咩人
wow終於睇晒
識好幾個你地口中好憎嗰啲收禮既ig女神
其實好多人都買follower買like再痴呢個痴嗰個
再R sponsors 同埋公司Grand opening出席下嗰啲

有咪問盡量答下
又青梅竹馬 人又有氣質
但其實化得好撚濃妝
自此間公司blacklist咗mmm 送俾其他會真係拍片嘅youtuber仲好

第一幅真係 明白點解咁中意側面了
垃圾iger都有人送野
屌那星 我咁撚貴買返呢
呢d垃圾撚樣就唔洗錢有得收
wow終於睇晒
再R sponsors 同埋公司Grand opening出席下嗰啲

有咪問盡量答下

識唔識merry so
真心覺得佢好成功
wow終於睇晒

有咪問盡量答下

識唔識merry so
真心覺得佢好成功

啲膠耳環成二百蚊對,賺到笑
有冇人講下merryso
有follow佢ig, 見佢自己design耳環搞左個brand出黎,
夏天短著成日露patpat半球
之前佢同左個外國dj一齊冇耐就分左手(聽講係識講廣東話 )

佢真係正宗不務正業嘅人
以前早期得萬幾followers嗰時有睇
之後個耳環生意做大左 又似簽左公司有sponsor就賣好多廣告做KOL

本來只係個普通MK妹

啲耳環好撚貴 買過一對送比朋友

又黎啦
呢半年以來 佢收左30支唇膏都有 每支開完影張相 有幾多支真係可以用到?
重點係佢究竟憑咩?

唉我都係真金白銀買咗呢枝唇膏

人地又可以送比人 又可以賣出去
你估真係用咩

堆ig女神真係會係啲supermarket到賣出去
又青梅竹馬 人又有氣質
但其實化得好撚濃妝

第一幅真係 明白點解咁中意側面了

lilian kan個樣都好似炒晒車咁
我想知邊個幫佢地影咁多相
有冇人講下merryso
有follow佢ig, 見佢自己design耳環搞左個brand出黎,
夏天短著成日露patpat半球
之前佢同左個外國dj一齊冇耐就分左手(聽講係識講廣東話 )

佢真係正宗不務正業嘅人
以前早期得萬幾followers嗰時有睇
之後個耳環生意做大左 又似簽左公司有sponsor就賣好多廣告做KOL

本來只係個普通MK妹

啲耳環好撚貴 買過一對送比朋友

之前行market買過佢耳環 佢話冇貨要訂我ok
屌之後成兩個禮拜都未有消息 我就問下佢 佢就勁hea答我 廠未做好呀等下先啦 ok我又等
成三個禮拜好似消失左咁 我就話一係退款啦我唔等了 佢就話過一兩日到 咁我就算數唔爭在等埋
一兩日又潛水 我搵佢佢先話 唔記得左我 話哩排太忙 淨係咁樣一兩句hea我 最後最後佢過多兩日先寄比我
其實真係燥燥地 佢仲要態度係好hea唔憂咁
我知 你自已品牌好辛苦設計又乜又柒 本身我都好尊重啲人 但佢真係態度好差囉
我依家就話比你地D sponser 知
mmm用果D我全撚部都唔會再用
等你地送野比條死港女送得咁過癮
又青梅竹馬 人又有氣質
但其實化得好撚濃妝

屌好撚核突個死人樣
Merry So真心樣衰
隻眼 同埋D牙
隻眼 同埋D牙

睇相以為好高
真人好矮
隻眼 同埋D牙

勁撚樣衰 唔知點解d當佢女神咁拜
隻眼 同埋D牙

我覺得佢幾型
由佢xanga時代開始睇
隻眼 同埋D牙

我覺得佢幾型

行路仲要外八
不過覺得佢無咁假
無話好討厭
話說佢之前個鬼仔Bf
日頭係屯門市中心賣電話既做
記得幾年前有段時間mmm啊媽騎劫哂佢個女d ig post 不停覆留言 有無人知點解無再覆
隻眼 同埋D牙

睇相以為好高
真人好矮

真人應該~160
隻眼 同埋D牙

我覺得佢幾型

行路仲要外八
不過覺得佢無咁假
無話好討厭
話說佢之前個鬼仔Bf

仲以為全職dj
記得幾年前有段時間mmm啊媽騎劫哂佢個女d ig post 不停覆留言 有無人知點解無再覆

可能人地入去佢阿媽個ac覆呢
隻眼 同埋D牙

我覺得佢幾型

行路仲要外八
不過覺得佢無咁假
無話好討厭
話說佢之前個鬼仔Bf

其實巴基仔算唔算鬼仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞