依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
Cty個mioggi廣告真心好撚樣衰

仲轉左新相

新相?同一set相唔同角度個種?

據我所知佢屋企無俾好多零用錢佢 單親家庭
佢以前啲相靚好多 無化妝化到咁大陸網紅
但佢啲性格幾好 我真心偑服佢對要瘦呢個意志力咁強
睇住佢食野正常變到因爲好想好瘦所以日日返學淨係飲水同一日一蘋果
其實真係好顛

我都好佩服佢
佢啲fd全部都可以痴屋企/一係就做model同youtuber扶搖上位 睇過佢以前model啲相真係真係好普通 所以最後都要去做空姐搵食
真心佩服

但係佢有整係事實呀事實呀事實呀!

我係佢本人既話我同我男朋友結唔成婚!!!!! (plan緊結婚)
我知道既係佢不嬲都係一心想做空姐 所以肥左2次都繼續考
佢中五既時候已經有model公司想簽佢但佢夢想係空姐所以直到中六畢業都無簽任何公司
(以加有無我唔太清楚)

btw 你係邊到識佢架 會唔會我同你係識

見joann買咁多化妝品同衫以為佢屋企比好多錢佢 但佢自己有提過爸爸媽媽但竟然係單親 好似讀完中學佢去讀ive空姐再考 但佢考到都收收埋埋無曬命

如果佢考到 一張空姐相都冇提到 佢都唔算貪慕虛榮喎

貪唔貪就唔知
至少無身邊做空姐既人咁煩
如果係考到

考到啊 之前見佢著制服比人tag
比佢hide左

佢個frd即係周柏豪細佬條女
好似之前都係做空姐 做做下又冇做
比人爆佢係比人炒 唔知係咪一齊考

我都好佩服佢
佢啲fd全部都可以痴屋企/一係就做model同youtuber扶搖上位 睇過佢以前model啲相真係真係好普通 所以最後都要去做空姐搵食
真心佩服

但係佢有整係事實呀事實呀事實呀!

我係佢本人既話我同我男朋友結唔成婚!!!!! (plan緊結婚)
佢中五既時候已經有model公司想簽佢但佢夢想係空姐所以直到中六畢業都無簽任何公司
(以加有無我唔太清楚)

見joann買咁多化妝品同衫以為佢屋企比好多錢佢 但佢自己有提過爸爸媽媽但竟然係單親 好似讀完中學佢去讀ive空姐再考 但佢考到都收收埋埋無曬命

貪唔貪就唔知
如果係考到

比佢hide左

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦
見佢做空姐果排都有model job
新假期果d,唔知關唔關事

(以加有無我唔太清楚)

貪唔貪就唔知
如果係考到

比佢hide左

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦

Ck做港龍 做左有無一個月?
Joann好似做左一年炸嘛
點解呢啲八婆post都可以推咁耐
Cty個mioggi廣告真心好撚樣衰

仲轉左新相

新相?同一set相唔同角度個種?

貪唔貪就唔知
如果係考到

比佢hide左

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦

因為一入職係學大飛機既野
做兩個月左右要再考細機既牌
佢肥佬左
唔知係我問題定
呢度太多打手或者道德撚

料又無乜人爆
講下八卦野又俾人話八婆
講下行內野又俾人話葡萄
講下人點收利益又話狙擊一個唔公平

幾時連登嘅人咁正義凜然?
以前既痴線西去咗邊

我決定收自己皮了
我錯🤢

爸打咪撚理啲仆街打手啦,人地咁多follower 點都有人會出黎護主,亦有可能係分身

真心欣賞你講咁多行內野,對我黎講比果啲八卦爆料更吸引,而且真係有公共性

貪唔貪就唔知
如果係考到

比佢hide左

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦

佢肥佬左

下 空姐要學咁多野架咩

[red]偽生又話慶祝既?[

偽太同ig妹妹粉絲過情人節喎

個post邊個出咖呢?
mmm1122老泥巫婆
/red]

偽生又話慶祝既?

個post邊個出咖呢?
mmm1122老泥巫婆

之前睇佢ex, jnf ig 佢啲fd都係咁叫佢同陳黑分手, 成日背著佢偷食
聽人講jnf初戀就係佢, 所以先一直唔捨得分手
一齊左好似都有三年 而家終於散左

佢係另一個post話佢同佢依家個女朋友好夾 因為大家都都好鐘意扑野呀嘛

Jnf屌足三年西都鬆撚哂,咁鐘意偷食唔知係咪jnf滿足唔到佢呢
成日屌系屌到個樣好似吸毒咁

就係見過佢同依家條女幾次 佢條女都幾靚幾可愛
都唔知點解仲要痴埋陳黑到 真係又矮又柒陣細粒 成個潮童咁
rw1128... 幻滅

以前玩xg已經有留意Rachael Wong
佢而家真係柒左好多同肥左好多
佢以前長頭髮個時真係靚好多 又瘦
雖然都係好mk

其實佢以前都係唔靚嫁 瘦就真既
中學已經出曬名又臭又濫

利申 同校

食大麻一定瘦架

唔睇呢個post都唔知有呢個人
邊忽靚啊
唔知係我問題定
呢度太多打手或者道德撚

料又無乜人爆
講下八卦野又俾人話八婆
講下行內野又俾人話葡萄
講下人點收利益又話狙擊一個唔公平

幾時連登嘅人咁正義凜然?
以前既痴線西去咗邊

我決定收自己皮了
我錯🤢

爸打咪撚理啲仆街打手啦,人地咁多follower 點都有人會出黎護主,亦有可能係分身

真心欣賞你講咁多行內野,對我黎講比果啲八卦爆料更吸引,而且真係有公共性

你講得啱
我地繼續狙擊 唔好俾佢停

偽生又話慶祝既?

個post邊個出咖呢?
mmm1122老泥巫婆

哎喲
偽生要做公僕係慘d
連情人節咁重要嘅日子都無得陪偽太

偽生又話慶祝既?

個post邊個出咖呢?
mmm1122老泥巫婆

哎喲
偽生要做公僕係慘d

偽生今日唔洗返
睇佢ig話自己係c 更
有朋友都係消防c更 佢都唔洗返

偽生又話慶祝既?

個post邊個出咖呢?
mmm1122老泥巫婆

哎喲
偽生要做公僕係慘d

偽生今日唔洗返
睇佢ig話自己係c 更
有朋友都係消防c更 佢都唔洗返

好想知偽生點安排
以偽太個性格一定會ig㗎
好想知係送花定送草鞋 去咗邊間餐廳食晚餐
等小弟學下野嘛
今朝八點幾搭緊西鐵睇緊呢個post,抬頭望站居然見到先生[ 仲望多左次先確認到係佢,之後啲人上車逼逼下逼到係佢隔離。
Btw先生係咪好多煩惱搞到兩邊鏟青位白曬髮

佢係另一個post話佢同佢依家個女朋友好夾 因為大家都都好鐘意扑野呀嘛

Jnf屌足三年西都鬆撚哂,咁鐘意偷食唔知係咪jnf滿足唔到佢呢

佢依家個條女應該有整容?
有乜理由個鼻翼咁縮

貪唔貪就唔知
如果係考到

比佢hide左

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦

佢肥佬左

下 空姐要學咁多野架咩

係咪吹水 考大機考細機 考飛機師咩 要考牌
飛機師就真係要考大機細機牌喇

佢依家個條女應該有整容?
有乜理由個鼻翼咁縮

條仔條jer咁污糟 都唔知有冇性病
我係女人都唔痴埋去 又有出軌前科

雖然都係好mk

中學已經出曬名又臭又濫

利申 同校

食大麻一定瘦架

邊忽靚啊

我都係見啲人係咁講就八掛去search
咁撚樣衰

題外話 大麻唔會瘦咖 食大麻會仲好胃口左
利申 朋友講

以前高登已被爆佢係臭雞啦 一早唔覺係女神 全校都係襟兄弟 做pt time影下相 就r到其他Ig shop俾product佢 果啲所謂拍左片嘅review 你覺得會係真心分享咩
利申識佢

點解次次講親佢 都有人話全校都係襟兄弟

因為佢真係一隻雞

貪唔貪就唔知
如果係考到

比佢hide左

Ck?
同比比鳥細佬分左手啦

佢肥佬左

下 空姐要學咁多野架咩

做緊空姐 joann護主狗可以收皮

雖然都係好mk

中學已經出曬名又臭又濫

利申 同校

食大麻一定瘦架

邊忽靚啊

我都係見啲人係咁講就八掛去search
咁撚樣衰

題外話 大麻唔會瘦咖 食大麻會仲好胃口左
利申 朋友講

所以宜家咪咁撚肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞