依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

又黎啦
呢半年以來 佢收左30支唇膏都有 每支開完影張相 有幾多支真係可以用到?
重點係佢究竟憑咩?

唉我都係真金白銀買咗呢枝唇膏
有冇人講下merryso
有follow佢ig, 見佢自己design耳環搞左個brand出黎,
夏天短著成日露patpat半球
之前佢同左個外國dj一齊冇耐就分左手(聽講係識講廣東話 )
岩岩樓上話等睇mmm出10號快樂
真係出左
岩岩樓上話等睇mmm出10號快樂
真係出左

人地話遲左一日㗎
mmm先生係舊年5月waiting list入班個批SO 40k 入班前簽紙結婚 而家就可以瘋狂排宿舍
有冇人講下merryso
有follow佢ig, 見佢自己design耳環搞左個brand出黎,
夏天短著成日露patpat半球
之前佢同左個外國dj一齊冇耐就分左手(聽講係識講廣東話 )

佢真係正宗不務正業嘅人
以前早期得萬幾followers嗰時有睇
之後個耳環生意做大左 又似簽左公司有sponsor就賣好多廣告做KOL

本來只係個普通MK妹

又黎啦
呢半年以來 佢收左30支唇膏都有 每支開完影張相 有幾多支真係可以用到?
重點係佢究竟憑咩?

唉我都係真金白銀買咗呢枝唇膏

人地又可以送比人 又可以賣出去
你估真係用咩
mmm先生係舊年5月waiting list入班個批SO 40k 入班前簽紙結婚 而家就可以瘋狂排宿舍

偽生 偽宅森
PC狗改不了自私撚本性
成日想塑造好好先生形象
入班training前一日簽紙只係為左排宿舍
做pc狗搵兩皮
執二攤做消防搵三四皮
仲要咁唔知醜同mmm閻家一齊住喺嘉湖cheap樓
揸mmm老豆架前七 扮到有樓有車咁
實質連狗竇都無

Mmm1122真係苦命到Hihi
外在差 內在更差 成三十仲要老豆養
個所謂偽老公度到盡先同佢簽紙
人地給女孩一個家
Mmm老豆老母給偽生一個家
幫個女求其是旦搵條爛佬埋單
我記得之前佢地去泰國旅行 全部野都係佢先生搞 book 酒店個d
佢話唔識睇英文

同埋都覺佢個人幾假
好耐之前好興d ig shop 送化妝品比佢
佢係ig話佢自己唔識化妝 d ig店主教埋佢化 好細心
但明明自己d化妝技術好老練

我都記得 果時佢個個post都話自己「不會化妝」 xanga年代已經化到行 扮乜春野姐

偽太mmm1122

唔該你收埋你個炒車阿巫樣啦
影你d禮物得咖喇

化濃妝都咁恐撚怖
慳番啦 環保丫

我記得之前佢地去泰國旅行 全部野都係佢先生搞 book 酒店個d
佢話唔識睇英文

同埋都覺佢個人幾假
好耐之前好興d ig shop 送化妝品比佢
佢係ig話佢自己唔識化妝 d ig店主教埋佢化 好細心
但明明自己d化妝技術好老練

我都記得 果時佢個個post都話自己「不會化妝」 xanga年代已經化到行 扮乜春野姐

偽太mmm1122

唔該你收埋你個炒車阿巫樣啦
影你d禮物得咖喇

化濃妝都咁恐撚怖
慳番啦 環保丫

屌 一句「唔洗我多講」就收咁撚多產品
冇review都咁多pr送野俾佢駛
先生應該有mon post
無情情ig up對Chanel 鞋
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

偽生:你地班連登仔收皮喇,我唔撚係買淘寶架

對鞋仲要係上個月已經買左
因為上個月已經見mmm ig story有著過呢對鞋
而加特登post番出黎 大家明啦

偽生都幾緊貼呢個po

有幾柒先做得出擺對鞋上餐枱影相

真係好柒..其實對鞋名牌黎講都唔算貴
不如去買對manolo俾mmm啦 夠哂高貴

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?

越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

認同

8婆圍係上黎 真係乜都可以反一餐

明明講緊佢扮sweet 好嘔心

咬老軟喎
心情好唔好都要硬食啦
唔係邊有景湖居屋企番呀
唔通好似以前咁 可以唔撚理mmm幾個月 理撚得mmm同mmm老母一齊喊苦喊忽求佢番黎咩

依家搞清楚主僕關係
在公做公僕
在私做劉家僕人

Between
mmm1122咪撚再quote港女金句 扮被愛 扮幸福啦
乞pr乞event乞禮物都乞得有誠意d丫
識你既 有腦既 都知你地 偽 生 偽 太 好 撚 偽 幸 福 咖喇

我都有留意
Click過入去睇佢個info好作狀,
可惜private咗,有無啲相睇吓?

個mrs.liu好撚豬架

因為八卦禁左follow

開心share啦
最記得佢有句好似係因為很愛 所以很閃

仲未肯比我睇啊

3日就由相識到相愛

我都有留意
Click過入去睇佢個info好作狀,
可惜private咗,有無啲相睇吓?

個mrs.liu好撚豬架

因為八卦禁左follow

開心share啦
最記得佢有句好似係因為很愛 所以很閃

仲未肯比我睇啊

3日就由相識到相愛

然後就好快啪
先生應該有mon post
無情情ig up對Chanel 鞋
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

偽生:你地班連登仔收皮喇,我唔撚係買淘寶架

]

明明係 漆皮鞋頭 唔知點解個腦係咁讀 柒頭皮鞋

咬老軟喎
心情好唔好都要硬食啦
唔係邊有景湖居屋企番呀
唔通好似以前咁 可以唔撚理mmm幾個月 理撚得mmm同mmm老母一齊喊苦喊忽求佢番黎咩

依家搞清楚主僕關係
在公做公僕
在私做劉家僕人

Between
識你既 有腦既 都知你地 偽 生 偽 太 好 撚 偽 幸 福 咖喇

無知一問,點解mmm同佢老母要求佢返黎?
有fd做緊某化妝品牌子嘅PR
話好多人送嘢俾mmm原因話係形象好
又青梅竹馬 人又有氣質
但我fd有次sogo啲event度見到mmm
話佢真人好醜樣又瘦得嚟好肉酸 講嘢好重鄉音
同PR講自己唔識化妝 要努力學點點點
但其實化得好撚濃妝
自此間公司blacklist咗mmm 送俾其他會真係拍片嘅youtuber仲好
果個咩張欣欣重靚啦 mmm成個巫婆咁
果個咩張欣欣重靚啦 mmm成個巫婆咁

咬老軟喎
心情好唔好都要硬食啦
唔係邊有景湖居屋企番呀

依家搞清楚主僕關係
在公做公僕
在私做劉家僕人

Between

無知一問,點解mmm同佢老母要求佢返黎?

唔想個乞衣女咁傷心囉
而且 Mmm老豆老母深知自己個巫婆女咩條件
所以幾年前已經催佢地「唔結婚就生b先」
劣質基因
成家大陸農村思維
又青梅竹馬 人又有氣質
但其實化得好撚濃妝
自此間公司blacklist咗mmm 送俾其他會真係拍片嘅youtuber仲好

好波
相信係internal pr先咁醒目

仲會搵mmm1122既pr多數都係agency
只要幫個客散哂d產品 做夠coverage就算
理撚得會唔會做cheap個brand姐
民個post真係好八婆 用啲時間睇啲無謂人Instagram再講自己點憎佢
又青梅竹馬 人又有氣質
但其實化得好撚濃妝

好波
相信只有internal pr先咁醒目

仲會搵mmm1122既pr多數都係agency
只要幫個客散哂d產品 做夠coverage就算
理撚得會唔會做cheap個brand姐

青梅竹馬 偽造架

先唔講佢地由2006年第一次一齊
一齊左幾個月就偷食分開..loop左幾次 根本分開既時間多過一齊
一齊又成日嘈交冷戰偷食 每次嘈完偽生都起碼有幾個禮拜不聞不問mmm

偽先生做左pc狗 又唔想番朗屏同個顛老母住 要寄人籬下
先要應酬下同mmm閻家歡跟出跟入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞