依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
想問有無人follow sarahshum
以前覺得佢好靚又有style所以follow佢
但係依張張都係廣告嚟

咁多個iger最buy steffixlauu
天然無整容 又高又瘦 屋企又有翻咁上下
唔似個啲ig beggers成日係到賣廣告R sponsor

見過sarahshum真人未? 真係小矮人
著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇
同巫婆人妖恐怖程度有得fight

肯定冇150cm

Steffixlauu整容架 個鼻同雙眼皮 佢幾年前開post講過 仲叫人wechat問佢詳情 邊個醫生價錢個啲

起碼人地有認唔似得joan班護主friend出黎圍爐

利申:唔識
但係依張張都係廣告嚟

唔似個啲ig beggers成日係到賣廣告R sponsor

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm

Steffixlauu整容架 個鼻同雙眼皮 佢幾年前開post講過 仲叫人wechat問佢詳情 邊個醫生價錢個啲

個個好係steffixlauu個friend 以前叫Rebecca_roxanne 定唔知咩 依家開咗新acc叫reb.ecc.a
你去steffixlauu最舊啲相睇 2012個啲佢個時16-17 個時佢讀緊Australian international school 個樣都係同依家差唔多 佢好似同我同年定好似大一年所以都幾肯定無整
偽先生呢期狂打英文

雖然知你用意係想俾人知個caption係你打
因為mmm英文都唔識多隻
但咁樣貶低自己老婆都幾無品

Hi 先生 我知你Mon實個post
我係寂莫小鴨鴨
先生應該有mon post
無情情ig up對Chanel 鞋
想表示d咩
點解無人爆下jade lam
我覺得佢都好嘔心
想表示d咩

話比你班連登仔聽佢地啲鞋唔係淘番黎
(飲啖茶影完張相就走得)
想表示d咩

可唔可以cap張睇下
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

偽生:你地班連登仔收皮喇,我唔撚係買淘寶架
唔係話就結婚咩
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

其實對鞋唔係貴有必要特登post或者買假野

或者應該檢討下自己點解係真野都會俾人覺得係穿假
先生最近係咁出post咪盞無私顯見私
9成係mmm迫佢先生post多d

又袋袋平安了

其實有呢啲免費產品都冇咩意思
一個人都用唔晒架啦
嗰啲俾錢佢寫文先好搵
打幾句
乜真係會有人因為咁就買咩?
係人都知廣告啦

最on9係佢唔會寫試用評價都咁撚多pr比佢

個個正一乞兒黎 屌相入面果盒shiseido 我尋日真金白銀買返黎, 估唔到pr 會送俾人咁cheap, 好撚傷心呀

所以呢啲品牌我一概唔用

pr唔會覺得 啲客會諗慨然佢地都會就咁送俾d唔係celebrities的普通人用 點解我仲要俾錢買

班PR咪又係出數
佢地班阿頂五六十後識條撚咩,扮曬要跟潮流玩social media online marketing 咪叫班細既搞囉
佢地又唔諗下,俾幾千蚊買貴牌化妝品既多數都三四十歲以上,有幾多個係follow緊呢啲靚妹iger
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野
係咪比人講就去買返對真野著

又袋袋平安了

其實有呢啲免費產品都冇咩意思
一個人都用唔晒架啦
嗰啲俾錢佢寫文先好搵
打幾句
乜真係會有人因為咁就買咩?
係人都知廣告啦

最on9係佢唔會寫試用評價都咁撚多pr比佢

個個正一乞兒黎 屌相入面果盒shiseido 我尋日真金白銀買返黎, 估唔到pr 會送俾人咁cheap, 好撚傷心呀

所以呢啲品牌我一概唔用

pr唔會覺得 啲客會諗慨然佢地都會就咁送俾d唔係celebrities的普通人用 點解我仲要俾錢買

班PR咪又係出數
佢地班阿頂五六十後識條撚咩,扮曬要跟潮流玩social media online marketing 咪叫班細既搞囉
佢地又唔諗下,俾幾千蚊買貴牌化妝品既多數都三四十歲以上,有幾多個係follow緊呢啲靚妹iger

做pr 求其送下野就搞掂
真係hea
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野

有幾柒先做得出擺對鞋上餐枱影相
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野

依個係chanel個鋪入面影啦擺明

明明條仔就唔係好似條女咁講到咁愛佢
我地身邊人根本都知

條仔ig 好多都係條女login入去po相 打埋哂懶係好撚sweet既caption

仲有條女其實冇咩真心朋友 得2個tb fd
但其中一個已經反埋面

成日講到自己有幾咁愛屋企人
但明明自己有個呀妹 依家提都冇提過

從來冇同過條仔屋企人影相

仲有好多好多........等你地爆

佢男朋友有冇出軌
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野

好刻意
正常人係買完即po或者隔唔多於一星期就po
穿咗上腳咁多次 再po翻買個時啲相
mmm知係追緊po

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野

真係好柒..其實對鞋名牌黎講都唔算貴
不如去買對manolo俾mmm啦 夠哂高貴
想表示d咩

可唔可以cap張睇下

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野

依個係chanel個鋪入面影啦擺明

Mmm應該心諗:連登仔快啲繼續推喇,你地推我先有鞋收,你地推我先生先會日日出po講有幾愛我
老泥妹就算你買對4萬既鞋都會俾人覺得淘寶貨
但係依張張都係廣告嚟

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm

下 竟然 仲覺得佢個鼻幾高幾靚添 喺邊整
屌你老母啲英文差到咁好心佢用返中文算啦

屌 好7好做作
真係好驚人地話佢買假野

真係好柒..其實對鞋名牌黎講都唔算貴
不如去買對manolo俾mmm啦 夠哂高貴

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞