依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

倪宅sam依家同你地講英文
咁即係代表咩?
即係想證明俾人睇佢ig唔係條女login入去出po喎

偽宅sam d 19英文都要衝出泥獻世
成撚日揸住個Starbucks紙杯扮中產
朗屏公屋撚 + 天水圍嘉湖老mk臭西
簽個名就攞正牌食軟飯住入劉家私樓 雖則係全港最cheap私人屋苑 但都叫飛黃騰達啦!

屯門黃金海岸搞ceremony ?
簽撚左紙仲扮乜撚野有ceremony 偽sir查下字典先po啦
黃金海岸 mmm老豆老母至愛帶埋佢地對「仔女」去玩4p 邊個埋單好呢?
想問有無人follow sarahshum
以前覺得佢好靚又有style所以follow佢
但係依張張都係廣告嚟

咁多個iger最buy steffixlauu
天然無整容 又高又瘦 屋企又有翻咁上下
唔似個啲ig beggers成日係到賣廣告R sponsor

見過sarahshum真人未? 真係小矮人
著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇
同巫婆人妖恐怖程度有得fight

個個正一乞兒黎 屌相入面果盒shiseido 我尋日真金白銀買返黎, 估唔到pr 會送俾人咁cheap, 好撚傷心呀

所以呢啲品牌我一概唔用

pr唔會覺得 啲客會諗慨然佢地都會就咁送俾d唔係celebrities的普通人用 點解我仲要俾錢買

仲要送俾啲只係showoff 唔寫review 嘅人 屌屌屌

最唔明點解送俾佢用 佢無sponsor係根本唔會買名牌個種人
送俾佢用個氣質都唔係個回事

以為佢多followers 會多人留意佢地品牌呱 sorry 我見到咁樣一車車送俾佢我更加唔想買 點解要我俾錢佢地品牌送野俾人地洗 頂諗起佢地收收埋埋咁多化妝品用唔哂拎去堆填區 好心痛呀

收咁多咪比人囉
不過唔知會唔會拎去賣呢

Agger

mmm絕對會賣出去
不過依家唔敢開名賣

個個正一乞兒黎 屌相入面果盒shiseido 我尋日真金白銀買返黎, 估唔到pr 會送俾人咁cheap, 好撚傷心呀

所以呢啲品牌我一概唔用

pr唔會覺得 啲客會諗慨然佢地都會就咁送俾d唔係celebrities的普通人用 點解我仲要俾錢買

仲要送俾啲只係showoff 唔寫review 嘅人 屌屌屌

最唔明點解送俾佢用 佢無sponsor係根本唔會買名牌個種人

以為佢多followers 會多人留意佢地品牌呱 sorry 我見到咁樣一車車送俾佢我更加唔想買 點解要我俾錢佢地品牌送野俾人地洗 頂諗起佢地收收埋埋咁多化妝品用唔哂拎去堆填區 好心痛呀

有時見到chanel個pr送野俾iger用更加嬲
做chanel長客買幾萬一個手袋個d都未必係大時大節會收到禮物
依d咁的ig begger 咩都唔買就係咁收野
佢地咁點對得住d客

More 有邊個iger有收倒
有無人有follow cdcdcd
幾靚女 身材又好
見過佢上電視
開到2
繼續爆
但係依張張都係廣告嚟

唔似個啲ig beggers成日係到賣廣告R sponsor

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm
變左討論ig女神
唔只mmm啦 成班好撚多followers個班女 個個都有感情缺失咁但又扮撚哂幸福 私㡳下啲感情生活亂到仆街
真心唔好睇咁多 會壞腦

知你地好撚緊張咁追緊po
好心你班港女得閒就睇多兩本書 學做個有內涵既女人
出少啲飛機post啦
但係依張張都係廣告嚟

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm

著住厚底鞋有150
但係依張張都係廣告嚟

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

sarahshum 真係厚粉到仆街
但係依張張都係廣告嚟

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm

sarahshum 點解係ig search唔到人
但係依張張都係廣告嚟

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm

sarahshum 點解係ig search唔到人

因為係saraahshum
mmm除左個樣標緻小小
內在完全無內涵
又唔識英文 見識又小 名符其實天水圍村姑
先生帶佢出去應酬唔覺得失禮咩
諗返起套戲"我老婆唔夠秤"
有一幕呀sa 喺鄭伊健班frd面前問知唔知今日杜瓊斯指數幾多

所以呢啲品牌我一概唔用

有時見到chanel個pr送野俾iger用更加嬲
做chanel長客買幾萬一個手袋個d都未必係大時大節會收到禮物
依d咁的ig begger 咩都唔買就係咁收野
佢地咁點對得住d客

More 有邊個iger有收倒

mmm bethniy imlmelo cherrietam 等等都有收過
其實睇chanel pr 個ig tag 就知 個pr ig agnesyan_
mmm除左個樣標緻小小
內在完全無內涵
又唔識英文 見識又小 名符其實天水圍村姑
先生帶佢出去應酬唔覺得失禮咩
諗返起套戲"我老婆唔夠秤"
有一幕呀sa 喺鄭伊健班frd面前問知唔知今日杜瓊斯指數幾多

但係識彈琴

有無mmm中學料爆下
我記得之前佢地去泰國旅行 全部野都係佢先生搞 book 酒店個d
佢話唔識睇英文

同埋都覺佢個人幾假
好耐之前好興d ig shop 送化妝品比佢
佢係ig話佢自己唔識化妝 d ig店主教埋佢化 好細心
但明明自己d化妝技術好老練
真係有2
留名

好想知道呢啲人實質係點生存
其實我覺得中意影靚相好正常 但日撚日都po
講到日日都好豐盛 但實際上唔係就變到好可悲
人生唔應該淨係得instagram

有無人知mmm呢個名咩意思
諗左好耐都諗唔明
個post真係正到暈
原來mmm會考0分嫁
我身邊都有個on9港女fd好鐘意mmm,話覺得佢好有氣質好靚,成撚日係天水圍見到mmm又whatsapp 我,每次我都係覆佢咩料關我L事?
個post真係正到暈
原來mmm會考0分嫁
我身邊都有個on9港女fd好鐘意mmm,話覺得佢好有氣質好靚,成撚日係天水圍見到mmm又whatsapp 我,每次我都係覆佢咩料關我L事?

mmm 住天水圍

我屌 冇話連登仔鐘意捉grammar啦
呢篇caption真係柒到仆街 Google translate咁
但係依張張都係廣告嚟

著勁高厚底鞋都矮到仆街

150cm
厚粉 重裝甲到hihi
隔離行過嚇一嚇

肯定冇150cm

Steffixlauu整容架 個鼻同雙眼皮 佢幾年前開post講過 仲叫人wechat問佢詳情 邊個醫生價錢個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞