依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike

個胸係想點撚樣

唔係咁都嬲下話
得喇得喇知你成功喇

佢真係以為又要威又唔話得
懶有性格 得班護主狗先buy你
食得咸魚抵得渴 你估你個#CTYsHOME咁易得返黎咩
見到都眼怨 唔好話我提子佢 梳Ly 一 D 酸 都冇
唔值得亦都唔羨慕

其實係買定租?
Btw 靚既女通常性格都唔得

深井海雲軒1座7樓 最近唔見有買賣成交 好似係

唔好再叫偽生偽太
劉生先岩
劉澤sam

劉澤森

難怪mmm老豆老母催佢地未婚生b
個b唔知跟邊個姓呢

哇屌又執到癲左 邊有咁大

岩岩都cap左圖想講
佢ig story 即刻講明自己無執

無執
隆左波之嘛

一定隆咗拉

more ++
Cty同tina做鄰居啵

哇屌又執到癲左 邊有咁大

岩岩都cap左圖想講
佢ig story 即刻講明自己無執

無執
隆左波之嘛

一定隆咗拉

more ++
Cty同tina做鄰居啵

tina原來住深井?

點解佢地個時會散

好似話mchi2基督徒唔搞野所以散 未知真假 求證實

咁依家仲係唔係

哇原來佢而家咁多識人咁多人討論

點解佢地個時會散

好似話mchi2基督徒唔搞野所以散 未知真假 求證實

咁依家仲係唔係

哇原來佢而家咁多識人咁多人討論

自膠 咁多人識
除左mm
你地唔講其他人完全識佢係老鼠
原來香港真係咁多kol
香港pr 真係垃圾

唔係咁都嬲下話
得喇得喇知你成功喇

佢真係以為又要威又唔話得
懶有性格 得班護主狗先buy你
食得咸魚抵得渴 你估你個#CTYsHOME咁易得返黎咩
見到都眼怨 唔好話我提子佢 梳Ly 一 D 酸 都冇
唔值得亦都唔羨慕

其實係買定租?
Btw 靚既女通常性格都唔得

深井海雲軒1座7樓 最近唔見有買賣成交 好似係

佢邊度靚啊
個鼻咁大,腳又短
講到人地人生過得一定差撚過你
都係果句啦,黑心得過你
開個假ac去鬧自己朋友
賣假袋
有無做,心照啦。
除左mm
你地唔講其他人完全識佢係老鼠
原來香港真係咁多kol
香港pr 真係垃圾

PR agency 垃撚圾

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

好憎條8婆成日自稱kol

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

2萬Fans 都無學人叫KOL 那來的自信

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

佢真係好撚7 又肥 又樣衰 好懷疑佢係吾係買followers同like

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

佢真係好撚7 又肥 又樣衰 好懷疑佢係吾係買followers同like

嘩 咁鬼樣衰 我投36

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

一定有買 followers同like數唔成正比
Btw吾你老母

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

吾你老母

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

吾你老母

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

吾你老母

吾你老母x4

雞年咁佢係24定36
無理由36咁老
但點睇都唔似24

吾你老母
Mmm家住天水圍景湖居
都豆揸架n手日本七人車
但係成日同人講到自己好有家底咁

心諗你條老泥鄉下婆扮乜撚野
有家底撚會會考0分之後無書讀?撚會連中文字都唔識多隻?撚使做ig beggar? 撚使住全港最cheap屋苑?撚使結婚都要兩公婆寄人籬下?
係有家底就成功需外父幹啦

又講到自己同父母點樣唔介意偽澤森又窮又出軌
覺得愛情至上 總有一日會感動到佢 改變佢

老豆老母以前叫佢搵個真心對佢好 又小康之家出身既 唔好再中落去偽澤森度
但佢梗係無quali搵啦

偽生偽太,定係流生流太至啱?
Any肥 祝你地個'入贅婚禮'唔失禮呀!
Mmm家住天水圍景湖居
都豆揸架n手日本七人車

有家底撚會會考0分之後無書讀?撚會連中文字都唔識多隻?撚使做ig beggar? 撚使住全港最cheap屋苑?撚使結婚都要兩公婆寄人籬下?

老豆老母以前叫佢搵個真心對佢好 又小康之家出身既 唔好再中落去偽澤森度

終於講返mmm
Mmm家住天水圍景湖居
都豆揸架n手日本七人車

偽流sam好慘 被條女咁踩自己
眾所鳩知流m儀送上門摟屌 換物質野啦 扮乜叉野大家閨秀啊
成家大陸哩扮上菜 學下個醜字點寫先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞